Top 3 důvody, proč je třeba změnit včas kondomy

Stav s liftchikSlyšení otázky, jak často může být kondom změněn během sexu, zkušený člověk je zmatený, říkají, že to nevím. Ale i zažil v tomto případě umožnit chybám, nemluvě o teenagerů a těm, kteří právě začínají znát vědu o sexuálních vztazích. V tomto článku zvážíme téma nahrazení Presopy a vysvětlíme, proč je to přesně, a ne jinak.

Jak často se doporučuje změnit kondom?

Níže popsáme situace, kdy a jak často je nutné změnit kondom. Máte-li dotazy, můžete je zeptat v komentářích.

  1. V pokynech přísně zapsaných k odstranění / změně antikoncepce ihned po ejakulaci. Proč to musíte udělat? Ať už není možné pokračovat v sexu se stejným kondomem, aniž by se vytáhla? Po orgasmu a emisích spermií, excitace člověka spadá bez ohledu na zdraví a účinnost. Sexuální člen se stává méně velikostí a existuje riziko, že budete "zapomenout" ve vašem partnerovi vagina spolu s spermiemi. Jinými slovy, ve snaze dodat ženu více potěšení, nepřetržitého pohlavního styku, riskujete skutečnost, že KRE právě vystupuje z penisu spolu se spermiemi, čímž se získá obrovská pravděpodobnost spermií vstupovat do dělohy a infekce sexuálními onemocněním. To také nestojí za riskování těhotenství, zejména dívek s časem kaifuve, protože jste přepravovali a cum kvůli nim.
  2. S trvání pohlavního styku více než 30 minut, musíte nahradit kondom. Trvalé tření negativně ovlivňují strukturu antikoncepce, ničí ji a zvyšuje riziko roztržení.
  3. Při pohybu kontaktu s vaginálním análním a perorálním. Po každém přechodu na jiný předmět sexuálního kontaktu (ústa, zadek, vagina) je nutné změnit kondom a pro anální kontakt a potřebovat speciální, zesílené kondomy vůbec. Ústní kontakt přispívá k zničení kondomu ke zubům, které nelze naučit (mikrotokraky). Při pohybu z análu do vaginálního pohlaví se stejnou antikoncepcí je možné přivést bakterie do pochvy ženy, což způsobuje dysbiózu moči, což může vést k sexuální chorobám.

Zlomil kondom

Rada! Sledujte přítomnost mazání spermií a v pochvě ženy. Pokud nestačí pro pohodlný skluz, zkuste vložit gumu před přidáním maziv, nebo stimulovat erogenní oblasti partnera.

Statistiky zkoumaných studentů Univerzity ve Velké Británii ukazují, že více než 70% nezajímá zvláštní pozornost pokynům gumové antikoncepce- 46% respondentů používat kondom po zahájení sexuálního zákona - 40% lidí neví Včasná výměna výrobku.