Spermicid condoms

Spermicid CondomsPokud hledáte jednoduchý, efektivní a cenově dostupný způsob ochrany proti nechtěných těhotenství a infekcí, určitě se zajímáte o kondomy spermií. Koneckonců, kondomy se nezavedli jako spolehlivé prostředky ochrany, a pokud existuje příležitost, proč tuto obranu posílit? Je to za tímto účelem, že začali zpracovávat se spermicidovými mazivy.

Spermicidy jsou látky, které blokují aktivitu spermií. Jsou schopni zabít nejen spermiea, ale také viry způsobující nemoci. To znamená, že je je možné použít nejen pro ochranu před těhotenstvím, ale také na ochranu před infekcí.

Spermicidovy účinné látky jsou nejrozšířenější: Okeoxylon, Menophegan, chlorid benzalconium, nonoxynol-9 (ale-9, nejčastěji se používá ke zpracování kondomů).

Spermicid Condoms byly vytvořeny pro zvýšení ochrany v případech, kdy osoba nemá stálý sexuální partner. Úspěšně prošli testy v laboratorních podmínkách a byly vydány v prodeji. Dlouhodobě byly spermicidální kondomy považovány za účinnější. Ale tato mylná představa byla vyvrácena.

V roce 2001 stanovila Světová zdravotnická organizace, že podle výsledků výzkumu není spolehlivost spermicidních kondomů více než spolehlivost konvenčních kondomů nebo kondomů s jinými mazivy. Bylo prokázáno, že latex je zničen z dlouhé vystavení spermicidů, což silně snižuje trvanlivost spermicidálních kondomů a pochybuje o jejich účinnosti a bezpečnosti. Kromě toho existují důkazy, že spermicidální kondomy mohou způsobit, že ženy infekce močových cest.

Překvapený údaji některých studií, které ukázaly, že častým použitím spermicidních tukových kondomů nejenže chrání před infekcemi, ale ani nezvýší riziko infekce infekce HIV. Mimochodem, většina neví, že spermicidální kondomy nelze použít pro anální sex.

Dnes jsou pouze hladké a bezbarvé kondomy bez příchutě léčených spermicidovými mazivy.

Mimochodem, spermicidy sami jsou poměrně účinné a úspěšně aplikovány nezávisle nebo v kombinaci s jinými metodami bariér. Existují různé formy uvolňování spermicidů (svíčky, krémy, tablety) a jejich účinnost přímo závisí na správnosti aplikace.

Výsledkem je, že účinnost spermicidních kondomů zůstává pochybná, takže je logická, aby získala samostatný kondom a oddělené spermie. Tato kombinace bude spolehlivěji a posílit vaši šitou.