Kondomy durex dlouhá hra: rozšíření podmínek s anestetikou

Kondom s anestetikemKondomy s anestetika jsou v poptávce u mužů s vysokou citlivostí hlavy penisu. Dyušk - společnost, umístění samotného jako vůdce bariéra antikoncepce, má podobné kondomy v jeho pravítka.

Charakteristiky Kondomov

* Vyplnění anestetikum - 5% benzokainu

* Textura - hladká

* Easy On

* Materiál - syntetický latex

* Vůně - bez zápachu

* Mazání - silikon

Dypex Dlouhá hra - kondomy pro rozšíření sexuálního zákona. Pokud trpíte předčasnou ejakulací, dívka chce delší sexuální pohlavní styk, hlava penisu je charakterizována vysokou citlivostí, pak data kondomu jsou určeny pro vás.

Stojí za zmínku přítomnosti a jiném modelu Durex s anestetickým obsahem: Dual Extase "rychlost zpomaluje dolů", ale o tom v dalším článku.

Jiné kondomy s anestetickým obsahem v článku: Kondomy s anestetikemReverzní strana kbelíku

Jak anestetická práce?

Anestetikum znamená "anestetikum" znamená, t.E. Příjemná citlivost. Různí výrobci používají různé anestetiky (benzokain, dávka ledu dávky).

Anesthetika je obsažena v kondomi. Když dáte na antikoncepci pro člen, benzokain obklopuje hlavu penisu a za minutu začíná svou akci. Anestetikum necitlivosti penisu, čímž se rozšiřuje sexuální akt a zpoždění orgasmu. Obecně platí, že instrukce na těchto kondomech dlouhé hry se neliší od standardních kondomů.

Vlastnosti anestetikum

Co potřebujete vědět, když používáte prodloužení Dlaha?

  • Nedoporučuje se neustále používat
  • Tělo má individuální, prahová hodnota citlivosti je odlišná, respektive, účinek je odlišný (tam byly případy, kdy i takové kondomy nemají prodloužit pohlavní styk)
  • Citlivost poklesu může negativně ovlivnit účinnost
  • Inkurze anestetikum na sliznici ženy (vagina, ústa) negativně ovlivňuje pohlavní styk
  • Seznámit se se všemi nuance kondomů s anestetikem, zástupci jiných značek, které můžete v dalším článku.

Distribuce a cena

Má rozšířený v lékárnách a hypermarketech, cena je od 200 RUB. Pro malý svazek (3ks). Náklady na velké balíčky (12 ks.) Začíná od 480 rublů.

Uživatelské recenze

"Utrpěl jsem předčasnou ejakulaci, snažil jsem se dlouho hrát, a před tím, než se kontext dlouhé lásky. Ten je tak obecně ne extrémně čisté dávkování: v jednom kondomech, nic není cítil, Dick prostě padá do druhého. Zde je dávkování, které potřebujete: ne více, ne méně. Ano, a velikost více kontextů, zde je také plus. Doporučit!"

"Zakřivené recenze, koupil jsem tyto plavidla svým přítelem, ale výsledek nebyl s výsledkem spokojen! Sex s 5 minutami spuštěn až 10, mám dost toho, a stojí. Ukazuje se téměř dvojnásobek přeplatku na +5 minut. "

"Vynikající volba, která nemá žádný sex po dlouhou dobu. Pokud chcete natáhnout potěšení po dlouhé přestávce, koupit a neztratit. Ale v případě náhle z nějakého důvodu anesthetika nefunguje, nebo dávka bude pro vás příliš malá, pak doporučuji následující: Koupit speciální rozsáhlé maziva v sexuální obchodě, stále konkrétně: "Prodloužení"