Condom obsahuje contex opium

Spermicid kontext opiumKondomy, jako jiné prostředky antikoncepce, nedávají 100% ochranu proti nežádoucímu těhotenství. Proto World Condom výrobci, včetně Contexu, hledají pokročilejší metody ochrany partnerů.

Takové prostředky jsou kondomy ContEx opia, což je výrazný prvek, který - přítomnost lubrikantu spermicidu. Tento prostředek slouží jako účinný způsob ochrany proti nechtěnému těhotenství a přenosu STD. Všechny produkty CONTEX podléhají vícestupňovým testem ve všech fázích výroby, což vám umožní vyrábět vysoce kvalitní produkty.

Kontext opium - standardní kondomy, s použitím silikonových a spermicidních maziv. Nonoxinol-9 se objeví jako spermcis. Povrch kondomu se zpracovává nonoxynolem, což je další, sub-pastorový prvek s možným kontemplacím. V žádném případě by mělo doufat, že nonoxinol prohloubí všechny spermie.

Nonoxinol-9 je spermicidový prvek v opi contEx

Charakteristika

Šířka - 52 mm

Tloušťka - 0,06 mm

Mazivo - silikonový mazivo + nonoxinol 9

Forma - standard, s pohonem

Textura - bez výkresu, hladký

Klasické kondomy pomocí spermicidální mazání

Vlastnosti kondomu

Kontext spermcidny

Před použitím je důležité znát následující:

  • Nonoxinol-9 může způsobit alergie.
  • Nonoxinol-9 může vyvolat dysbakteriózu v vagíně.
  • Kontinuální použití CONTEX Opium se nedoporučuje.
  • Negativně ovlivňuje mazivo / posuvné, čímž se zvyšuje riziko lámání kondomů.

Možná kvůli počtu "nedostatků", jako jsou kondomy ve společnosti.

Důležité! Vzhledem k spermicidálnímu složení je doba použitelnosti kontextu opia menší než u klasických kondomů. Použití po datu expirace je zakázáno!

O účinnosti nonoxynolu

Nonoxinol-9 slouží jako výhradně suspenze. Představte si následující situaci: V špičkách ovulace během pohlaví kondomových rez a velká dávka spermií padá do vagíny. V takové situaci, nonoxynol-9 je nepravděpodobné, že s něčím pomůže.

Jak spermicid mazání funguje? Nonoxinol-9 poškozuje membránu Acrosion Spermie, čímž je neutralizuje, což je nevhodné pro koncepci.

Příprava antikoncepceTo bylo dříve věřilo, že látka nonoxinol-9 je schopna chránit před některými STD, ale studium v ​​roce 2009 ukázaly, že nonoxynol je bezmocný pro pohlavní onemocnění a více, takže může být náchylný k papillomovým virům.

Použití nonoxynolu v sexuálním průmyslu ukázalo, že časté použití ohrožuje dysbakteriózu sexuálního systému, vzhled vředů. Nonoxinol se používá v kosmetice, v různých otecích, mazané prostředky.

Nonoxinol №9 jako prostředek antikoncepce se vyrábí jako svíčky, maziva (maziva), koule. Používá se zavedením pochvy do dutiny.

Během recenze čtení v síti stojí za to zvažovat, že lidé nepíše dobré recenze, ale jednoduše používat antikoncepce. Je-li zaznamenána nějaká negativní reakce, pak každý chce říct. To způsobilo velký počet negativních uživatelských zkušeností.

"ContEx opium - obyčejné kondomy s výjimkou mazání spermicidů. Skutečnost, že je neustále nedoporučuje používat (napsané na balení), obecně, konvenční kondomy. Je to pravda, dražší klasika ".

"Ihned po zavedení člena uvnitř, cítil jsem hořící, svědění a nepohodlí. Mám na nich alergie! Šel jsem k internetu, ukázalo se, že mnozí mají podobné případy, je lepší dělat s jinými kondomy ".

"Pocit tlustšího latexu než obvyklé. Malé množství maziva. Obecně, konvenční kondomy. V případě "průlomu" si myslím, že to nebude zachránit J "z těhotenství.

Kde může koupit?

V poslední době je těžké najít je na policích lékáren, existuje názor, že "opium" již není vydáno kvůli malé poptávce. Je pochopitelné, při pohledu na počet funkcí. Při nákupu v internetových obchodech, v pochybných místech, to stojí za strach. Jak určit falešný? Jak uložit kontext? Přečtěte si v článku Vše o kontextu.

Průměrná cena kontextu opia je o něco vyšší než klasika. 150-170 rublů. Pro malý svazek "3ks".