Vzdělávání dítěte podle metody psychologa nevena lryrychevich

Neplatné chování dítěte na veřejnosti. Jak se s ním vypořádat? Pokus o vysvětlení dítěte slovy nebo přesvědčit ho, ne vždy vede k požadovanému výsledku. Co dělat, když chování dítěte jde nad rámec povoleného?

Slavný dětský psycholog Nevena Lycrychevich odhalil jednoduchý, ale aktuální způsob - popis až tří. Jaká je tato metoda?

Jak naučit dítě pochopit od prvního slova?

Význam metody "jednou, dva, tři!"Je to, že rodič varuje dítě o nepřípustnosti jeho chování. Odpočítávání dává dítěti čas přemýšlet a zastavit nezištně se chovat, jinak chápe, že se očekává určité důsledky.

Tato metoda vzdělávání ušetří rodiče ze dvou nejhorších chyb, které vedou ke ztrátě prestruktivního a v důsledku toho neumožňují problémy: velký počet dalších slov a nadměrných emocí. Hlavní stav při uplatňování způsobu účetnictví až tři je explicitní porozumění dítětem toho, co dělá špatně. Spuštění odpočítávání, rodič jasně dává Čad jasně a jasně pochopí, že jeho chování je nepřijatelné a pokud ho nezastaví očekávat následky.

Pokaždé, ujistěte se, že to nejsou prázdná slova rodiče, pocit následků neposlušnosti, dítě je stále více a více. Po určité době pomocí metody, dítě změní své chování bezprostředně po obrázku "One".

Trest za neposlušnost

Hlavním pravidlem této metody je potrestat dítě. Dítě musí pochopit nevyhnutelnost následků jeho chování. Začátek odkazu poskytuje dětské volby: Pokračovat se chovat stejným způsobem a být potrestán nebo uklidnil se a vyhnout se problémům.

Tato metoda vzdělávání umožňuje nejen nutit se dobře chovat dobře, ale také ukládá pocit odpovědnosti za své činy. Také se dítě učí učinit nezávislé rozhodnutí, zpřístupnit správnou volbu v případě nouze.

Dětský hněv je normální reakce

Spuštění nepříjemného na dítě odpočítávání, by neměl očekávat radost nebo porozumění. Dítě bude naštvaný - je to docela normální, protože rozhodnutí přijímá násilně. Ale zároveň by nemělo být příčinou odjezdu rodičů. Především je třeba mít na paměti, že účelem metody je dobrý rodičovství. To je důvod, proč bez ohledu na reakci dítěte, by mu neměl být poskytnut. Bude volán, a po chvíli zapomene na nepříjemnou situaci. Zvláště jeden by neměl jít do vysvětlení a pokusit se ospravedlnit v dětských očích, protože podkopává mateřskou autoritu.