Vlivy testosteronu - dokumentované kino

Testosteron hlavní mužský hormon, i když je přítomen na zástupců obou pohlaví. V ženském těle je jeho koncentrace sedmkrát nižší. Jeho číslo určuje chování chování u žen a mužů.

Američtí vědci provedli celou řadu experimentů na zvířatech, pozorovali lidi, aby zjistili spojení úrovně látky a řady aktivních reakcí.

Dokumentární dokument - Testosteron

Bez ohledu na podlahu v děloze, dítě obdrží určitou úroveň testosteronu. Jeho maximální množství je dosaženo 4 měsíce těhotenství.

Z raného dětství, chování dětí různých pohlaví nonodynakovo. Chlapci a dívky mají různé zájmy. Dítě, neuvědomujte si jejich sexualitu, demonstrujte různé preference v hračkách. Chlapci rozmrazení stroje a dívky - na panenku. Psychologové a biologové argumentují, tato volba je určena biologickými faktory, včetně hormonů.

Vrchol mužského hormonu v chlapcích spadá na dospívající věk. S velkým obsahem v krvi, nejen přeměnu chlapce u člověka, ale i kardinální změny v chování.

Teenageři jsou zaznamenáni významnou úroveň úmrtnosti, protože Vysoký questosteron je tlačí na nebezpečné činy, Za účelem potěšení opačného pohlaví a získat vysoké sociální status mezi vrstevníky.

U mužů Testosteron Ovlivňuje přijetí důležitých rozhodnutí. Koncentrace této látky se dramaticky liší v závislosti na úspěchu v činnostech. Pozorování chování mužů neprokázaly vztah agresivity a úrovně testosteronu.

Zajímavý vzor nárůstu testosteronu byl odhalen, když člověk hledá ženu, aby vytvořila rodinu. Když se vdané, ukazatele obsahu hormonu se sníží. Nízká koncentrace látky u mužů, kteří se stali otcové. S neúspěšným manželstvím, již během rozvodu, množství hormonu opět roste.