Je možné, aby se během menstruace rozběhl: důsledky postupu

Na začátku měsíčního cyklu, žena trpí určitým nepohodlím. Specialisté se rozhodně nerozhodli, zda je možné během menstruace přehlížet. Rozhodnutí je proto třeba brát nezávisle, vzhledem ke všem nevýhodám epilace v kritických dnech.

Co se stručuje

SHUGARING je perská epilace, během kterého se odstranění chlupů provádí za použití směsi karamelové pasty. Hlavní výhody postupu bez epilátoru:

  • práce s krátkými chlupy;
  • nedostatek chemických složek;
  • Postupné snižování bolesti (po 2-3 sezeních).

Na rozdíl od photoepilace nebo vystavení kůže s laserem, SHUGARING nedává konstantní účinek, ale má méně kontraindikací. Ale před voskem má cukrová směs explicitní výhodou - je to hlubší penetrace, včetně úst vlasových folikulů. Epilace s karamelem proto umožňuje zavěsit chlupy od 2-3 mm dlouhé.

Mnoho mistrů poradí svým klientům, aby se zničily před měsícem nebo po dokončení krvácení. Takové rozhodnutí je odůvodněno nejen vyztuženou bolestí, ale i jinými následky.

Naučte se v jednom z našich článků, Je možné vytvořit prodloužení nehtů Bělakem během menstruace odkaz.

Minuses Shugarring během menstruace

Během menstruační sekrece v ženském organismu se vyskytuje hormonální skok. Tyto změny způsobují následující:

  1. Bolest. Během menstruace je vyznačeno závažné podráždění receptorů bolesti. Kvůli tomu je jakýkoliv dopad na kůži horší a je možný i bolestivý šok. Možná aplikace Balení s menstruací, Není však vhodné, pokud by mohl být postup převeden.
  2. Zvýšit citlivost kůže. Pracovní plocha se stává citlivější. Proto riziko podráždění, poškození a pomalého hojení kůže.
  3. Vylepšená práce mazových žláz. Epidermis je větší, není vyloučeno pupínky. Průvodce vychýlí pracovní prostor předem, ale to nemusí být dostačující.
  4. Infekce. Zvýšená teplota, špatná srážka krve vytváří příznivé podmínky pro bakterie. Jako výsledek, infekce, stejně jako zánětlivé procesy, není vyloučena.

Důvod pro přenos depilace a dalších postupů je navíc následující:

  • nestabilní psycho-emocionální stav;
  • riziko otoku;
  • tvorba hematomu;
  • Pravděpodobnost pigmentace;
  • Zhoršení pohody během a po epilaci.

Důležité! Riziko výše uvedených rizik je maximálně v prvním postupu. S každým novým epilaymentem se tělo zvyklo, bolest je menší díky strukturálním změnám chlupů.

Doma, epilace s cukrem během kritických dnů nestojí za to. Protože pouze v kabině bude mistr vyhnout negativním důsledkům, stejně jako správně léčit kůži.

Takové pravidlo se týká jiných transformačních postupů. Jděte na odkaz, Je možné namalovat vlasy během menstruace a co čekat na výsledek dokončením.

Kontraindikace provádět postup

Zeptat se, zda je možné během menstruace odstranit, ženy zapomenout na základní kontraindikace. Je lepší opustit postup podle následujících problémů:

  • Srážení krve;
  • diabetes;
  • Zánět žilní stěny v zóně nohou, bikiny;
  • kožní choroby;
  • Přítomnost poškození epidermis.

Mnohé z uvedených nemocí a poruch jsou vylepšeny během měsíčního. Začátek cyklu proto nemůže být nazýván nejlepším obdobím pro záření.

Když už mluvíme o složkách salonu v kritických dnech spojených s hairpotem, je nemožné nebude divit Je možné stavět řasy během menstruace. Informace o tomto tématu lze nalézt v článku odkazem.

Alternativní

Pokud odborník doporučil odložit shogaring, pak je vhodný pro odstranění vlasů:

  • Břitva;
  • krém;
  • Elektroepilace.

Je však důležité přemýšlet o ochraně před podráždění a infekce předem. Proto je nutné po jakékoli relaci v kabině eliminovat agresivní intimní hygienické výrobky, jakož i poskytnout:

  • čistota kůže;
  • Spodní prádlo z přírodních materiálů;
  • Těsnění bez zápachu.

Tipy z mistrů

Když je lepší, aby se odstranil vlasy: po menstruaci nebo před výskytem krvácení? Mnoho mistrů poradí svým klientům, aby odložili jakékoli ošetření kůže až do menstruace. V této době bude postup menší než bolestivý. Existuje také schopnost snížit všechny negativní důsledky na minimum.

Totéž platí pro aplikaci tetování. Tetování během menstruace Nedoporučeno. O důvodech tohoto omezení se učte v jednom z našich článků.

A také první týden po krvavých výboji je příznivé, protože intenzita růstu vlasů se sníží. Proto se přehlídka nebo jiný mechanický dopad na pokožku budou nejméně bolestivé a nepříjemné.

Depilace intimních zón během menstruace

Stojí za to zvážit při rozhodování, kdy je lepší, aby se stagring bikiny, které před nebo po měsíční kůži má jiný stát. A i když má žena vysokou prahovou hodnotu bolesti, není možné vyloučit podráždění nebo dokonce ztráta vědomí v kritických dnech.

Proto, pokud je to příležitost, návštěva salonu je lepší odložit. S naléhavou potřebou odstranit vlasy s intimní zónou, musíte se ujistit, že Master souhlasí s postupem NV. Hloupý skrýt se před odborníkem. Přítomnost výboje krve.

S pozitivní odpovědí má žena hodnota:

  • Pečlivě zpracovávat depilační zónu dříve, než je postup stále doma;
  • Vezměte dva páry náhradního prádla (k uchopení před postupem a po něm);
  • Vložte tampon;
  • Přijmout anestetický lék.

Měli byste požádat mistry, aby byla zajištěna ochrana kůže před epilací a po něm. Zkušený specialista ví, že to nestačí, aby se zbavil chlupů, mnohem důležitější pro léčbu epidermis bezpečné antibakteriální a uklidňující prostředky.

Zjistěte si článek o odkazu, stojí za to spoušť nebo lépe odložit transformaci.

Laserové odstranění a měsíčně

Vezměte méně otázek o tom, zda je možné provést během měsíčního laseru. Postup je bezbolestný na rozdíl od elektro-buňky, ale ne absolutně bezpečný pro zdraví ženy.

Riziko získání podráždění epidermis je zachováno a výsledek se nedochází okamžitě. Proto existují vážné důvody odložit zasedání až do úplného dokončení krvácení.

Mělo by být zřejmé, že negativní důsledky vznikají extrémně zřídka, ale stále je lepší chránit zdraví, což je tak trpí ve dnech menstruace.

Nosí pouze doporučení. Každý jedinec ženský organismus. A pokud se některé dívky mohou dovolit být odstraněny v období menstruace, pak je lepší čekat na dokončení menstruace. To platí zejména pro ženy s nízkou prahovou hodnotou bolesti a mastnou pleť, náchylný k podráždění.