Je možné vytvořit cilia během menstruace

Vzácná nebo krátká čepy se snadno přeměňují po prodloužení. Tento postup má pravidla pro provádění a kontraindikace. Níže, informace pomohou ženám chápou, zda je možné vytvářet řasy během menstruace, a když je nejlepší jmenovat schůzku se specialistou.

Když nemůžete rozšířit

Existují následující kontraindikace, které by měly být důvodem pro odmítnutí postupu:

  • diabetes;
  • Alergické reakce na lepidlo v minulosti;
  • vyrážky na kůži v pracovním prostoru;
  • Zvýšená slza;
  • psoriáza;
  • nachlazení;
  • demadekóza;
  • tuberkulóza;
  • nářadí dítě;
  • závažné vypadávání vlasů;
  • syfilis;
  • Psycho-emocionální nestabilita.

Takové zdravotní problémy nemohou být skryté před mistrem. V opačném případě není studio zodpovědný za stav klienta a kvalitu výsledku. Stojí za to zvážit předem se specialistou. Smyslné rozšíření může pomoci.

Přečtěte si také, Je možné stavět nehty během menstruace, Následující odkaz.

Extrakce Cilií ve dnech menstruace

Mistr nebo Tricholog odpoví okamžitě, proč během běžné menstruace nemohou být zvýšené řasy. Hlavní důvody:

  • riziko alergických projevů;
  • Nespolehlivý materiál upevnění;
  • Narušení účinku.

Zvýšené řasy během menstruace, žena může čelit nečekaným důsledkům pro další den: silná ztráta nejen nových, ale i jeho chlupů.

Pokud plánujete také Vytváření tetování obočí během menstruace, Doporučujeme vám v těchto dnech zdržet se tohoto postupu. O zákazu zákazu, čtete v jednom z našich článků.

Příčiny řasy vypadající během menstruace

Kvalita postupu může ovlivnit: hormonální splash, slza, zvýšené salo.

Prodloužení řas během menstruace není vhodná, protože výsledek práce nebude odolnost.

Hormony

Před menstruačním výbuchem a ve svém období se oslavují hormonální výkyvy. Kvůli tomu klesají řasy silnější než v dalším období měsíce. Tyto náklady přidat další břemeno, které staví.
Taková těžkost urychluje ztrátu vlastních chlupů. S minimální ztrátou řas bude vypadat nepřirozeně, v extrémních případech jsou oči zcela bez ochrany. Dále také vylučují problémy s růstem vlastní Cilií.

Slzy

Vzhledem k výskytu menstruační krve, ženy oznámení nestability v emocionálním plánu. Odtud je ostrá reakce na všechny události, které mohou způsobit špatnou náladu a zkušenosti. Slzy jsou nejnebezpečnějším faktorem pro vybudování Cilií.

Zvýšené slzy vytváří nepříznivé podmínky pro práci mistra. Ale další vlhkost interferuje nejen odborníkem, ale také klientem. Koneckonců, každá slza nevyhnutelně interaguje s lepidlem. Síla prodloužení je proto snížena a pravděpodobnost alergií se zvyšuje.

Práce mazových žláz

Podle recenzí je mastná kůže, která nejčastěji působí jako příčina špatných nebo krátkodobých rozsáhlých chlupů na staletí. Specialista na salonu krásy před procedurou jistě provede všechny potřebné manipulace, aby se odstranil tuk kůže z pracovní plochy.

Ale v kritických dnech, mazové žlázy produkují více tajemství než uprostřed ženského cyklu. Proto je vytvořen negativní dopad na materiál, kterými jsou chlupy připojeny.

Kůže

Nezvyšujte řasy s klienty se zvýšenou citlivostí epidermis. Ale v době zamítnutí endometria dělohy, téměř každá žena začne všimnout, že kůže se stala odlišně reagovat na prostředky hygieny, kosmetiky.

Stejná situace s lepidlem. Speciální směs na běžných dnech je nejčastěji aplikována bez následků. Ale s menstruací se i vlastník dokonalého epidermis může stát oběť alergické reakce ve formě svědění, spalování a podráždění.

Podobné následky čekají na ženu, která se rozhodla provádět depilaci. Proto vyvstává otázka, Je možné během menstruace přehlížet nebo jiný způsob odstraňování vlasů. Další informace o postupu na odkazech odkazem.

Stanovisko žen

Recenze rozšíření řas během menstruace zřídka obsahují negativní informace. Problémy po zákroku jsou častěji vyplývají z těch dívek, které měly problémy s pokožkou nebo prostě se dostali na špatný pán.

Většina názorů se však konverguje v tom, že rozšíření na pozadí menstruace je plná méně rezistentním výsledkem. Cilia nespadají okamžitě, ale musíte se zúčastnit studia krásy týdně před termínem.

Ve vzácných recenzích se informace o silných alergických reakcích a následném špatném růstu vlastních vlasů na staletí.

Doporučujeme číst, Je možné navštívit solárium během menstruace A jaké negativní důsledky jsou možné po opalování.

Vhodná doba pro postup

Nejlepší období pro rozšíření je uprostřed cyklu. A také stojí za to čekat 2 nebo 3 dny po menstruaci, a pak jít na specialistu.

Není třeba jmenovat postup krátce před začátkem kritických dnů. S nestabilním menstruačním cyklem v důsledku hormonálního selhání je postup obecně kontraindikován. Pokud byla žena napsána předem, a krvácení začalo neočekávaně, pak stojí za to říct, že je to všechno specialista. Mistr pochopí situaci a jmenuje vhodnější datum.

Prodloužení řas během měsíčního plné velké důsledky. Negativní změny se budou týkat kvality a trvanlivosti výsledku, stejně jako stát ženy. Riziko výskytu nežádoucích účinků je minimální, ale neriskují krásu a zdraví.