Je možné stavět nehty během menstruace a dělat manikúru?

Během kritických dnů v ženském těle se vyskytuje hormonální skok. Tyto změny ovlivňují stav kůže a vlasů. Existuje několik názorů najednou, pokud jde o to, zda je možné budovat nehty během menstruace. Řekněte mi, zda existují vážné kontraindikace pro tento salonový postup.

Účel povlaku během menstruace

Návštěva kosmetického salonu se zákazníci často bojí, že menstruační výtok zhoršuje odpor laku. Tento faktor však nemůže ovlivnit den nebo čas použití.

Důležité:

  • dodržovat postupní technologii;
  • vyzvednout spolehlivé prostředky;
  • kontaktovat osvědčený master;
  • poskytnout minimální následnou péči.

Pouze dodržování uvedených doporučení lze získat opravdu vysoce kvalitní manikúru. Žena může předpokládat, že je během měsíčního agenta, aby peeling a vidí, ale to je mylné stanovisko. Protože neexistují žádné vazby mezi měsíční a spolehlivostí pokrytí.

Menstruace prodloužení nehtů

Během menstruace nemají prodloužení nehtů žádné rozdíly od manipulací, které se konají v jakémkoli jiném čase. Proto negativní důsledky nevznikají kvůli skutečnosti, že žena rozrostla nehty v menstruaci a kvůli dalšímu:

Čerpací

Zkušení mistr střílí jen několik vrstev na nehty. Ale pokud se pohybujete, pak je měsíček velmi tenký, bolest a zarudnutí dochází při stisknutí.

Špatné odstranění

Pokud lze odstranit jedno materiály, ostatní musí být odstraněny s rozlití. Okamžitě odstranit veškerou látku přísně zakázanou, jinak se nezabroží vážným poškozením plechu na nehty.

Časté rozšíření

A během menstruace a v jakémkoli jiném období by nemělo zneužívat postup. Je lepší dát preferenci korekci nebo opustit 1 mm starého materiálu tak, aby nepoškozovaly své vlastní tkáně.

Nesprávný formulář

Tam jsou vaše vlastní pravidla pro vytvoření geometrického tvaru umělého nehtu. Dokonce i kvůli malým nepřesnostem, ženská rizika lámání nejen dílo mistra, ale také přírodní deskou.

Škodlivé látky

Při nákupu látek pro postup může být žena obětí falešného. A pokud v normálních dnech je riziko následků minimální, pak se v průběhu výskytu v důsledku citlivosti těla vzniká alergická reakce, stav desky je horší.

Mnohé z populárních složek salonu mají kontraindikace a vedlejší účinky doby kritických dnů. Zjistěte článek o odkazu, Proč nemůžete udělat tetování během menstruace.

Shellac během kritických dnů

Vzhledem k popularitě pokrytí, stále více žen se ptají, zda je možné dělat během měsíčního šelaku. Měsíček můžete malovat s touto látkou kdykoliv a není nutné kontaktovat salon. Stačí koupit originální výrobek a provést správnou přípravu.

Ale je nutné varovat, že je v kritických dnech, kdy některé dívky mají neobvyklý svazek na nehty. Na pozadí takového problému, barva jejich Shellac nebude fungovat až do úplného zotavení. Ale křehkost se nespojí na prostředky, naopak, dává zpevňující účinek.

Budete také zájem vědět, Je možné snížit během menstruace A jaké dny cyklu jsou nejpříznivější pro návštěvu kabiny.

Použití gelu při budování

V manikúru studií jsou často překvapeni otázkami o tom, zda je možné během menstruace vytvořit gelový lak. Jediné potíže je relativně velká doba trvání postupu. Ne každá žena v kritických dnech je schopna být tak dlouho v salonu krásy. Pro zdraví, gel lak nepředstavuje žádné nebezpečí. Ale pouze s výhradou použití certifikovaného.

Žena potřebuje pochopit, že neexistují žádné lékařské kontraindikace, protože by to nemělo za to, že by nemělo být za pokrytí hřebíků Shellac, gelový lak nebo prodloužení během měsíčního krvácení. Po jakémkoliv postupu mohou vzniknout nepředvídané následky. Ale k léčbě rozsáhlých hřebíků nebude kvůli menstruačnímu výboji, ale vinou mistra.