Použití drogy terezhin během menstruace

Sexuality někdy vyžadují vážný přístup a dlouhý průběh léčby pokrývající celou menstruační cyklus. Většina léků používaných k odstranění těchto onemocnění neuvádějí účinek v průběhu období. Je možné použít karpin v průběhu menstruace a jak to udělat správně, tento článek se vyzve.

Vlastnosti léku

Terezhinan - francouzský léčivo. Má antibakteriální, antifungální a protizánětlivý účinek a také podporuje mikroflónu vagina. Taková multifunkčnost a účinnost prostředků je dosaženo na úkor následujících složek zahrnutých do jeho složení:

Neomycin - přirozené antibiotikum širokého spektra akce, poskytující antibakteriální účinek. Rozhodně postihuje Staphylococci, Streptococci, Sinny Sticks, Aerobes a méně.

Nystatin - antifungální antibiotikum. Boje s houbami rodiny Candida.

Ternidadazol - složka zodpovědná za útlak trichomonadních buněk a anaerobních bakterií, zejména - Gardnell.

Prednisolon - syntetická látka hormonálního typu, který má protizánětlivý účinek.

Pomocné komponenty přispívají ke udržování mikroflóry a pH-rovnováhy.

Užívání přípravku terezhininu léku se doporučuje v přítomnosti takových gynekologických onemocnění:

  • Bakteriální vaginitida a jeho recidiva.
  • Bakteriální vaginóza.
  • Smíšený kolpit.
  • Trichomoniaz.
  • Kandidóza.

A také používat jako předoperační profylaxe zánětlivých procesů. To zahrnuje chirurgické intervence, porod, umělé potrat, montáž antikoncepčních prostředků.

V síti má vyřezávané svíčky kvůli možnosti použití během menstruace. Toto čípky drog nebo "svíčky" však není, to je chybná, zjednodušená definice. Náprava je k dispozici pouze ve formě krémových tablet s písmenem "T".

Vlastnosti použití Terjnana

Instrukce, která je dána, když je droga uvolněna, naznačuje, že je třeba dát na jednu tabletu denně. Pro prevenci 6 dnů použití pro léčbu - 10. Tento termín se zvyšuje lékařem pro těžké formy gynekologického onemocnění.

Aby byl lék nejúčinnější dopad, měl by být použit v souladu s některými pravidly:

  1. Před zavedením hygienických postupů intimní zóny. Umyjte si ruce důkladně. Někdy používané sterilní lékařské rukavice.
  2. Nejlepší výsledek je dosažen při použití čípků před noční postelí.
  3. Před umístěním uložte tabletu v teplotě vodní místnosti 30 sekund.
  4. Léky jsou lépe vloženy do vagína sedící squatting nebo ležící na zádech s ohnutým a lisovaným na břišní nohy.
  5. Tablet by měl být čistý a co nejvíce.
  6. Po této manipulaci musíte lehnout alespoň 20 minut.

Můžete si vzít Terjin a během menstruace.

Žádost o menstruaci

To je často situace, že je jmenován dlouhodobý terapeutický kurz z infekcí a zánětu, který je natažen více než měsíc. Z toho vyplývá, že terapie je uložena kritickými dny.

Specialisté tvrdí, že nejvíce infekčními a plísňovými onemocněními jsou zhoršeny a aktivně se projevují před menstruací. To je způsobeno změnou v hormonálním pozadí a v důsledku toho, s aktivním dílem sexuálních žláz, které odlišuje sliznice. Proto většina případů posílení příznaků gynekologických onemocnění se proto shoduje s tímto obdobím.

Poté, co obdržel jmenování léčebného režimu, ženy čelí, jak dosáhnout účinku předepsaných léků, pokud musí být sazba přerušena v důsledku menstruace.

Drtivá většina vaginálních čípků nedává žádný výsledek při použití v kritických dnech, protože padající do pochvy se roztaví pod vlivem vysokých místních teplot a promyjí menstruační krví, nemají čas mít čas.

Je možné použít karpin v menstruaci, protože mechanismus jeho působení je totožný se svíčkami analogy? Na rozdíl od toho, že tablety se rozpouštějí mnohem déle, nejsou vyplaveny krvavým výbojem a absorbovány do sliznice. Proto by měl přípravek dokonce kritizovat.

Výhody TERJ před analogy

Nejvýznamnější výhodou prostředků je schopnost jeho hlavních operačních složek provádět synergie ve vztahu k sobě, t. E. doplňují a posilují své funkce.

Terezhinan má několik bočních projevů, neovlivňuje průběh menstruačního cyklu a počet sekcí není schopen způsobit zpoždění.

Antihistaminický účinek je také zahrnut do hormonální složky - prednisolon, což významně snižuje pravděpodobnost alergické reakce těla do účinných látek.

Torzhinan se nechá zacházet a během těhotenství. Pokud jde o proveditelnost terapie, musíte nejprve konzultovat se svým lékařem. V prvním trimestru je lék kategoricky kontraindikován.

Pro dosažení akumulačního účinku za den je dostačující k tomu, aby se dal jednu tabletu, která šetří čas.

Složení léků neproprokuje útlak místní mikroflóry, ale naopak podporuje a přispívá k jeho restaurování.

Příznaky onemocnění snižuje den po prvním použití fondu.

Vzhledem k tomu, že tablety mají místní akci, nemají vliv na práci jiných orgánů. V komplexu s jejich použití můžete použít jiné léky, které zvyšují terapeutický účinek.

Velké plus terezhin drogy je možnost použití během menstruace, což umožňuje přerušit průběh léčby.

Vedlejší účinek

Specialisté tvrdí, že zpoždění menstruace nemůže být spojeno s použitím terezhin. Selhání cyklu je schopen provokovat mnoho sexuálních onemocnění, které mohou být léčeny tímto způsobem. Zvláště pokud jde o spojení zánětu sexuálního traktu.

Nežádoucí účinky po použití léčiva se minimalizují. Ale stále se konají ve formě menší alergické reakce, která provokuje jeden ze složek. Projevuje se ve formě zarudnutí vnějších genitálních orgánů, svědění a pálení v pochvě. Podle statistik, tento lék způsobil alergie pouze u 5% aplikací. Podle recenzí žen nepřijali žádná opatření, nezastavili zavedení tablet a tato boční reakce se konala na druhém třetím dni.

Pokud neexistují měsíční po TERJ, nebo jsou zpožděny, je možné převzít začátek infekčních a zánětlivých procesů, samotný lék nemá vliv na povahu a průběhu menstruace.

Důležitou podmínkou pro úspěšnou léčbu je kontinuita kurzu a dodržování léčby léčiv. Tablety nebo svíčky Terezhinin během menstruace umožňují léčbu bez přerušení. Recenze zástupců slabého pohlaví a specialistů většinou hovoří o účinnosti a jedinečnosti svého druhu tohoto léku. Není třeba zapomenout, že i takové účinné léky by měly být používány pouze se souhlasem lékaře.