Prodloužení řas během menstruace

Zvýšit objem a délku řas žen hledal od nepaměti. Dost na to, aby si vzpomněli na staré egyptské sochy a fresky, kde jsou ženy líčeny s očima polovinou obličeje. A oči egyptských krás jsou orámovány velmi dlouhými řasami. Ale v reálném životě je potřebují k ochraně před prachem. Dlouhé a co je nejdůležitější, svěží řasy jsou lepší s touto funkcí než vzácné a krátké. Ale ne každý měl štěstí, že se narodili s krásnými řasami.

V sovětských časech, tam byly masckary k dispozici ženám, se kterým bylo možné pouze na prodloužení řasy a učinit je trochu silnější. A pak poprvé měl krejčovskou jehlu jemně lepení Cilia uvízl. Později byla řasenka, která by nemohla nejen prodloužit řasy, ale také jejich tlusté. Pokud si myslíte reklamu. Ale bylo to jen vizuální efekt, protože počet ochranných chlupů zůstal stejný a závisel z jatečně upraveného těla, ale z folikulu se nachází na okraji století.

Prodloužení řas během menstruace

Nyní technologie na rozšíření o řasách dále pokročila a můžete opravdu uměle přidat do očních očních chlupů.

Je možné stavět řasy během menstruace

Rozšíření umožňuje ztrácet čas před zrcadlem v dopoledních hodinách, chytání řasenky. Mnoho dívek má však otázku, protože menstruace může ovlivnit rozsáhlé řasy.

Pozornost! Umělé chlupy před očima jsou podobné shignon nebo paruku. Měsíční ovlivnit je nemůže.

Existuje však dost dalších faktorů, protože je to rozšíření je kontraindikováno:

  • Alergie na lepidlo;
  • infekce s umělým materiálem (forma);
  • Poškození folikulu přírodních cilií.

Pokud povaha řas má slabě, s dalším zatížením přírodní chlupy vypadnou.

Varování! Odstranění rozsáhlých řas negativně ovlivňuje sebeúctu.

Dříve nebo později, umělé bude muset nahradit. Po odstranění rebound Cilia se zdá, že vaše vlastní se zdá velmi krátká a vzácná. V důsledku toho se dívčí sebevědomí snižuje a zdá se jí, že se stala méně atraktivní. Tento názor se samozřejmě často vzniká, stejně jako dlouhé a načechrané řasy vypadají krásněji. Že tato krása nese zvýšenou praktickou funkci ochrany očí ze vzduchu malých částic a hmyzu, které létají vzduchem, máme téměř zapomenuté.

Prodloužení řas během menstruace

Umělá čepy z kožešinových vlněných zvířat: Sable, fretka nebo norka.

Pozornost! Pro už mrtvé vlny nemohou ženský měsíční vliv. Tak stavět řasy během menstruace.

Ale prádlo by mělo být připojeno k něčemu. Obvykle je umělá čepy lepená na přírodní. A tady může být úskalí.

Proč během menstruace není možné zvýšit řasy

Během měsíčních řas roste nežádoucí a jen pro některé ženy. Mýty v tomto případě jsou velmi podobné předsudkům o malování vlasů během menstruace. I když má žena vážné problémy s hormonálním pozadím, pak mýtus může být realita.

Jednou z nejčastějších přesvědčení - během měsíčního Cilia klesne intenzivně. Předpokládá se, že je to způsobeno hormonální restrukturalizací těla. Je to možné, ale jako chlupy, pouze pokud hormonální pozadí potřebuje lékařskou úpravu.

Alergie

Obvykle je tam nebo ji ne. Pokud jsou některé ze složek lepidla nebo vlny alergen, nastane vhodná reakce, když řasy. Ale alergický právě během menstruace je spíše psychosomatický než skutečný původ. Pokud je však dívka přesvědčena, že během období bude mít určitě alergickou reakci při malování řas, je lepší se zdržet se týdne z vedení krásy.

Prodloužení řas během menstruace

Infekce

Tento okamžik může skutečně záviset přímo na menstruaci, protože v těchto dnech, imunitní obrana často oslabuje, což umožňuje infekci proniknout do těla. Můžete se vyhnout infekci pečlivým výběrem kabiny a mistra.

Na poznámku! Žádný z těchto faktorů přímo s měsíční.

Jinými slovy, vztah mezi měsíčními, alergie, infekcí nebo čilovním odpadem není přesně instalován. Někdo opravdu vznikl v potížích na pozadí hormonálních skoků, někdo převádí menstruaci bezbolestně. Je nemožné odhadnout předem, a dívka bude muset pochopit tyto nuance na vlastní zkušenosti.

Prodloužení řas během menstruace

Laminace

Jedná se o postup, ve kterém je Cilia potažena kompozicí obsahujícím keratin. Keratin - rodina proteinů, v pevnosti nižší jediné Chitiny. Všechny nadržené komponenty kůže se skládají z keratinových proteinů:

  • hřebíky;
  • vlasy;
  • řasy;
  • váhy;
  • drápy;
  • kopyta;
  • zobák.

Ve skutečnosti, laminování řas - nátěry je dodatečným keratinovým případem.

Komentář! Příklad pevnosti keratinových proteinů může sloužit jako zobáky velkých papoušků, které ptáci snadno svačinu dřevní větve tlusté do prstu.

Prodloužení řas během menstruace

Se špatnou dodávkou vnějšího pokožky krytu s živinami, tělo není schopno produkovat vysoce kvalitní keratinový protein. Kvůli tomu mají vlasy semeno, nehty se pokládají, rozbije se o řas. Laminace řas během menstruace je považována za nežádoucí ze stejných důvodů jako malování vlasů nebo prodloužení o řas.

Částečně má důvody. Proč je pak zakrýt další vrstvy, pokud kvůli hormonálnímu selhání cília začalo vypadnout? Prázdné trávení času a peněz. Ti, kdo během menstruačních dnů existuje zvýšená ztráta vlasů, je lepší se zdržet laminování. Mechanismus řas a vypadávání vlasů je stejný. Pokud však nevýhoda malovaných vlasů neodráží na celkové barvě, "rozřezaný" v důsledku měsíční Cilia po laminování bude velmi patrný. Kosmetologové proto často nedoporučují laminace během menstruace, stejně jako do 3 dnů před výskytem krvácení a 3 dny po skončení menstruace.

Zajímavý! Doporučení obvykle nebere v úvahu nerovnoměrné cykly.

Pokud se s 3 dny později je těžké ztěžovat, aby bylo obtížné udělat to, co má dělat s 3 dny "na" ty, kteří mají každý cyklus, má jiný počet dní? Odpověď je však zde pouze jedna: poradte se s lékařem, aby normalizoval hormonální zůstatek.

Alergická reakce na laminování je také individuální a dochází ne každou dívku, bez ohledu na menstruaci.

Prodloužení řas během menstruace

Ale infikovat, když je laminovací řasy téměř nemožné. Nepoškodí pokožku očních víček a cilií, jak se může stát při zvyšování.

Recenze při budování řas během menstruace

Ve skutečnosti, recenze o stavebních řas, jako ve videu níže, nejsou spojeny s měsíční, as s nekvalifikovanou prací mistrů.

Krmte svou nízkou kvalitu práci na "Problém" Dnů klienta docela snadné. Menstruace však nemohou ovlivnit zakoupené materiály pro budovu. A dokonce i zkušené kosmetologové sami souhlasí s tím, že kvalita spálených řas je ovlivněna materiály používanými ve zvyšování a profesionalitě mistra, a ne fyziologický stav dívky, která se rozhodla stát krásným.

Móda na probuzení řasy už probíhají v neposlední řadě kvůli stížnostem těch, kteří tuto budovu vyzkoušeli.

Zajímavý! Žádný ze stížností se týká menstruace.

Pokud shrnujete recenze, bude získáno následující obrázek:

  • Špatná kompatibilita s objektivy;
  • Rohovka oka je často poškozená, protože infekce proniká do poškrábání;
  • Vlasy se neustále drží k řeči;
  • oči vypadají nemocně;
  • Oční víčka se stávají velmi těžkými a nechtějí udržet otevřené;
  • Je velmi těžké umýt;
  • Ještě obtížnější střílet kosmetika;
  • Namísto malby v řasence, Cilia se nyní musí každý ráno hřeben, takže čas neukládá;
  • Není možné otřít oči;
  • pláče je nemožné;
  • Jakékoli sloučeniny na bázi na bázi oleje;
  • Curl a malované řasy nemohou;
  • Lepicí lepidlo a aseptický prostředek pro čočky mohou být antagonisty. Kompozice pro čočky solvestrovou lepidlo a rozsáhlé řasy zmizí.

Že menstruace může nějak zasahovat do rozšíření řas, nejsou v recenzích žádná slova. Ale zvláštní pozornost je věnována problematice výběru nástrojů mistrů a sterility.

Prodloužení řas během menstruace

Závěr

Vybudujte si řasy nebo se postarejte o přírodní, vyřešte každou dívku sami. Ale obavám se, že menstruace může zabránit tomuto kosmetickému postupu, není třeba. Kvalifikovaný mistr udělá vše v pořádku, bez ohledu na přítomnost nebo nepřítomnost menstruace od klienta.

Recenze

Ekaterina Lomová, g. Samara
Sestřelil 6krát, a jen jednou, jakmile kvalifikovaný mistr přišel jednou, po kterém byl opravdu dobrý výsledek. S ostatními si myslím, štěstí, že nepoškozoval rohovku.
KSENIA TROFIMOVA, G. Petrohrad
Po laminování se ukázalo, že jsem byl alergický na nátěr, který se přidává do kompozice pro řasy. Výsledkem je - 5 dní v nemocnici pod kapátko. Nikdo nedokáže experimentovat s očima.
Evgenia Malikova, G. Astrakhan
Líbilo se mi rozšíření řas. Samozřejmě, že musíte zvyknout si. Ale já jsem také měl štěstí s mistrem. Stavět pravidelně, ale pouze u vašeho mistra.