Sušení asd 2: antiseptický a stimulant v gynekologii

Asd - příprava vytvořená během Sovětského svazu vědci na výdají. Vyvinul prostředky pro léčbu hospodářských zvířat. V průběhu času se ukázalo, že lék má silný vliv na lidi. Nyní přidejte své použití v gynekologické praxi.

Alexey Dorogov vyvinul fondy, které obhajoval záření, která zvyšuje imunitu. Vědec čelil cíli vynálezu schopný obnovit endokrinní, nervový systém. Veterinární lékař v roce 1947 vytvořil lék, který obdržel název ASD. Vyřešilo problémy najednou.

chlamydia

Poprvé, ASD vyrobený z tkání obyčejných žáby, které prošly tepelnou sublimaci. V průběhu času se vzorec zlepšil pomocí mouky masa jako výchozí materiál.

Stereotypy pryč!

Je zvažován, ASD je lék použitelný pouze pro léčbu hospodářských zvířat. Praxe ukazuje, že výhody jsou zřejmé. Výhodou fondů - absence kontraindikací. Ale nedostatky nejsou nalezeny, s výjimkou nepříjemného zápachu. Znechucení k tomu se cítil nejprve, ale pak se závislost rozvíjí. Vůně není spojena s účinností léků, nesnižuje účinnost a krátkodobé nepříjemnosti přežít.

Proč používat a jak

Kreslení vagina

Použitý ASD 2 v gynekologii Douching. To je věřil, že se můžete zbavit Chlamydia, houby, škodlivé mikroflóry. Lék je předepsán průběhem pěti dnů, pořízených uvnitř 10 kapek. Pak udělat třídenní přestávku a pít pět dní znovu, zvýšení objemu až 15 kapek. Přineste až 25 kapek.

Sušení ASD 2 v gynekologii účinně s drozdami, Eliminuje Trichomoniasis. Oficiálně používání lidmi je zakázáno, protože autor léků je veterinář. Z tohoto důvodu, gynekologové, terapeuti nevědí nic o prostředcích, nemůže být předepsán pacientovi gynekologické poradenství.

ASD je účinný v komplexu s jinými léky. Tento lék se používá jako antiseptický, doplněný fyzioterapií, chemickými a balneologickými postupy, fytoterapií. Základní ženy poznamenaly, že použití ASD pomohlo otěhotnět.

Shrnutí: Navždy nechat problém gynekologické oblasti v minulosti, musíte se naučit, jak malovat hlavní silnici.

Použití

Vzhledem k tomu, že oficiální lékařství neuznává ASD 2 jako lék, lékaři nedávají doporučení k použití, nedoporučují, jak malovat a všechny síly se budou snažit odradit pacienta. To je způsobeno nedostatkem oficiálních indikací. Manuál, zase by měl pochopit, že to není pro nic v barvě ASD 2, je tak běžné a aplikováno jako stimulátor v gynekologii.

Rozhlédněte se kolem: Mnozí lidé rádi používají kompozici, vytvrzuje celou řadu onemocnění. Neexistují žádná tajemství ve výkonu: ve struktuře některých orgánů, v mechanismu onemocnění jsou lidé a zvířata blízcí, takže ASD působí na všechny.

Užívání ASD je nutné přesně dodržovat doporučení. Přísně zakázáno v průběhu pití alkoholu, a to i v malých dávkách. Alkohol je zakázáno mrtvice.

Není možné formulovat přesný seznam nemocí, ve kterých je lék účinný, protože úřední medicína neobsahuje data. Informace se získávají pouze z vytvrzené dokování ASD. U lidí léku, jméno "živá voda".

Je obvyklé myslet, že ASD je účinný na:

  1. onkologie;
  2. onemocnění ledvin;
  3. problémy s játry;
  4. srdeční choroba;
  5. gynekologické poruchy včetně neplodnosti.

Co je ASD, ze kterého se skládá

Důvod na prodej je reprezentován sterilní maltou. Medicína zvláštní silný, ostrý, specifický zápach. Tlačí medicínu z masného odpadu a kostní mouky. Surovina je tepelné zpracování.

Před použitím je lék chován vodou.

Assse v ASD:

  • voda;
  • karbonové kyseliny;
  • amidy;
  • alifatické aminy;
  • cyklické kyseliny;
  • Sulfgidrile skupina.

Základem léků - AdaptoGENS. Tyto komponenty jsou odebrány z živé buňky krátce před smrtí. Jako součást léku má látka dopad na živou buňku těla, pomáhá bojovat za existenci. Teorie říká, že adaptogeny, že v lidském těle, vyvolává buňku pacienta na boj, ovlivňující biochemickou úroveň.

Použijte ASD, vzhledem ke specifikům onemocnění. Typicky se kompozice zředí vodou a pije každý den podle výše uvedeného schématu. Kapalina používat vařený, studený, šíření ASD 1:22. Určit konkrétní číslo založené na věku a hmotnosti. Řešení je opilý půl hodiny před jídlem. Začněte s malou dávkou tím, že ji časem zvyšuje.

Některá onemocnění vyžadují zvláštní přístup k léčbě a ASD se používá v různých od popsaného formátu. To je relevantní pro následující onemocnění:

  1. tuberkulóza;
  2. gynekologická onemocnění;
  3. onkologie;
  4. zápal plic;
  5. žaludeční vřed;
  6. lupus;
  7. autoimunitní onemocnění;
  8. porušení funkčnosti gastrointestinálního traktu;
  9. neplodnost.

Praxe Písma

Bojující s gynekologickými onemocněním, viz ASD za den 1-4 krát. S členem mechanika následovně:

  • 35 kapek je rozvedeno v půl litru vařené studené vody;
  • Přetažený na 37 stupňů zahřívaných na 37 stupňů.

S vajec vaječníků ve vodě chových 10 kapek. 2-3% roztok použité dvakrát denně, pomůže se zbavit trichomoniázy. Praxe pokračuje, dokud lékař nebude opravit úplnou obnovu.

Sex herpes je ošetřeno 1% roztokem, který vidí přes noc jednou denně.

Provádění profylaktických opatření ASD v koncentraci 1-2%. Roztok se zahřívá, zavlažované organismové tkaniny. Pomáhá varovat všechny pohlavně přenosné onemocnění.

Kontraindikace

Jak bylo uvedeno výše, oficiální medicína nedává náznaky a kontraindikace k použití ASD. Zkušenosti mnoha pacientů, kteří používali ASD na jejich žádost, umožnil navázat: v průběhu kurzu není dostatek alkoholu.

aspirin

Dlouhodobé užívání ASD činí silnější krev a eliminovat tento obohacení menu: více nápojových kyselých šťáv, přidat citrony a brusinky v různých druhů. Pravidelná recepce aspirin pomáhá rozptýlit krev do normálního stavu. Příjem ASD není spojen s odmítnutím všech produktů, nevyžaduje dietu. Doporučeno pít více tekutiny denně než obvykle - až 3 litry.

Možná individuální nesnášenlivost na léčivo.

Nezapomeňte, že ASD 2 není ve vážných onemocněních příliš účinných. Kdyby se zdá, že je to nějaký bolavý, a to není jasné, které z nich byste neměli uprchnout do veterináře. Na druhé straně je lék zcela netoxický a poškození jeho recepce se nepoužije.

O účinnosti přijetí ASD během onkologie existují legendy. Dokonce i zoufalí lidé počítají s plným lékem lékem. Není možné zajistit, aby vítězství nad nemocí bude úplné, ale ASD 2 dává pozitivní výsledky.

Imunitní systém

Nepostradatelné ASD 2 pro onemocnění ženského sexuálního systému. Vzhledem k této schopnosti zabít škodlivé bakterie. Vzhledem k tomu, že neexistují žádné vedlejší účinky, nástroj používá těhotné ženy a kojící matky. Použití léku zajišťuje normalizaci hormonálního pozadí a moduluje imunitní systém.

ASD 2 má pozitivní dopad na osobu v komplexu. Stimuluje tělo samostatně boj s škodlivými buňkami, bakteriemi, mikroby, houbami. Největším účinkem je dosaženo nápravy v počáteční fázi onemocnění.

Sušení je nepostradatelné pro vředy, rány, řezy a kožní problémy. Antiseptický, protizánětlivý účinek pomáhá bojovat s kandidózou a papilomasem. Stimulační regenerace tkání, ASD léčí, obnovuje tělesné tkáně.

Výhody jsou zřejmé

Pochybovat, zda důvěřovat zdraví ASD 2? Přečtěte si historii pacientů. Lidé vyléčili tyto nemoci, které se zdály být neporazitelné. Lékaři spustili ruce, položili kříži na pacienty a ASD 2 doslova vrátili lidi k životu.

Absolutní neškodné zajišťuje, že žena, která chce vyřešit gynekologické problémy nebo porazit neplodnost, nebude poškodit. Možná, v jednotlivém případě, ASD 2 nebude schopen pomoci, ale negativní účinek nepřináší.

Převážná z pacientů konstatuje, že použití léků způsobuje remisi, obnovu. Stále je nejasný, proč oficiální medicína odmítne rozpoznat ASD 2 jako léčivý přípravek rozšířeného použití, ale výsledky známé veřejnosti jsou působivé.

Mimochodem, problémem špatného zápachu je jednoduše vyřešen: lék je mléko.

ASD 2 pro prodej volně, cena léku je nízká. Nařídil lék na internetu, můžete se podívat do veterinární lékárny.