Vishnevsky mast: aplikace v gynekologii

Trh Pharmaceutias každoročně nabízí kupujícímu stovky nového zdravotního zboží. Postupně tyto inovativní produkty nahrazují staré, osvědčené léky. Ve skutečnosti, velmi často vyplývající problémy mohou být řešeny pomocí dlouhodobých fondů. Například, jako je ichthyol, boroentol mast, stejně jako vishnevsky balsam. Tyto masti se ošetřily různými kožními chorobami a měkkými tkáněmi. Kromě toho, jen málo lidí ví, že masta Vishnevského v gynekologii byla vždy velmi aktivně používána. Je to o tomto nástroji, nebo spíše jeho možné přínosy při léčbě ženských onemocnění a bude projednáno v tomto článku.

Co je mast vishnevsky?

Balsamicic Liniment ve Vishnevsky (Vishnevsky mast) - nástroj, který vynalezl sovětský vojenský chirurg a.V. Vishnevsky zpátky v roce 1927. Mast je silný antiseptický, obdařený silným pletacím a obnovným vlastnostem. Rozlišuje tento nástroj, výrazný zápach, který je vysvětlen přítomností bříza dehtu. Mnoho lidí vědí, že s tímto lékem činí obvazy v výskytu pleť abscesy, tromboflebitis, osteomyelitidy, nečinnosti, omrzliny. Je však schopen poskytnout významný přínos a léčbu gynekologických onemocnění.

Které jsou součástí složení?

Složení linimentu je poměrně jednoduché. Zahrnuje pouze tři komponenty, z nichž každá posiluje účinek ostatních.

Březový tar

Jedná se o platnou složku léku, což je hlavní viník specifické vůně. Birch Dellow má dlouho používán v lidovém léku, aby bojovalo na kožní onemocnění, hnisavé formace, stejně jako v oblasti kosmetiky. Zvyšuje průtok krve do tkání, má antiseptický účinek.

Xeroform

Xeroformu - další "vonná" složka linimentu. Jedná se o prášek citronu se specifickým zápachem. Jeho hlavní činnost - zničení patogenních mikroorganismů. Ve veterinární medicíně se používá v jeho čisté formě, kropení otevřených ran, což ukazuje jeho neagresivní účinek na tkaninu.

Ricinový olej

Olej je základem léku. Má zmírnění vlastností, dokonale vstřebává do kůže. Jako součást masti přispívá k oteplování a zlepšené pronikání současných složek.

Je třeba poznamenat, že Vishnevsky balzám je prospěšný z jiných prostředků přirozeností a bezpečností kompozice, stejně jako měkká interakce s přírodní mikroflórou vagíny. To nebude říci například o erythromycin masti, také nalezené použití v gynekologii.

Princip činnosti léčiva

Tampony s mastí Vishnevsky v gynekologii jsou velmi populární. Zejména jsou schopni mít následující účinek na orgány ženského reprodukčního systému:

  • purifikace vnitřních genitálních orgánů;
  • Léčení ran a mikro-gras;
  • absorbující účinek v přítomnosti nádorů (cyst);
  • regenerace tkanin v pooperačním období;
  • antibakteriální, antivirový a antifungální účinek;
  • Eliminace obstrukce děložních trubek;
  • Obnovení rovnováhy mikroflóry.

V gynekologii se léčba masti Vishnevsky provádí pomocí vaginálních tamponů, které mohou být buď zakoupeny v nejbližší lékárně, nebo dělat tampony s vlastními rukama.

Jaká gynekologická onemocnění mohou být léčena lemem?

Tampony s Vishnevovou masti úspěšně používají v komplexní terapii gynekologických onemocnění. Jsou vynikajícím doplňkem antibakteriální a hormonální terapie, urychlující procesy obnovy tkáně a přispívají k eliminaci zánětlivých procesů. Zejména s jejich pomocí je možné dosáhnout pozitivní dynamiky při léčbě následujících ženských onemocnění:

  • zánět přídavek;
  • borolinit;
  • Endometrióza a endometritida;
  • Proces lepidla, obstrukce potrubí, zejména takové formy jako hydraulpinx;
  • plísňové infekce (drozd);
  • erozní procesy;
  • genitální infekce (jako další metoda).

Liniment a neplodnost

Pomoc při řešení takového vážného problému je balsamica linka schopna poskytovat pouze tehdy, pokud má žena neplodnost potrubí způsobené chronickou endometritidou. V tomto případě se tampony aplikují ihned po vyčištění trubek - vyhnout se zánětlivým procesu vyvolaným intervencí třetích stran.

V některých případech se masti používají jako součást řešení pro Drew. Chcete-li provést takový postup, je přidán do odvodu heřmánkové lékárny.

Je důležité si uvědomit, že je možné otěhotnět s pomocí linimentu jen při předávání dostatečně dlouhého průběhu léčby. Proto je nesmírně důležité být trpěliví a pravidelně provádět přidělené manipulace.

Pro léčbu neplodnosti platí také Čínské tampony čisté bod. Ženy ve svých recenzích o tomto produktu oslavují ofenzívu dlouho očekávané pojetí po prvním použití bylinných tamponů.

Jak udělat tampon pro léčbu vlastním rukou?

Některé ženy používají obvyklý hygienický tampon jako základ pro léčbu, ale jeho použití není zcela oprávněné. Faktem je, že hlavní funkce takového zařízení je zpět - absorbuje sekrece kapaliny během menstruace. A při léčbě masti linimentu je nutné získat opačný účinek - to znamená maximální kontakt masti s povrchem vnitřních genitálních orgánů.

Jak udělat tampon pro léčbu sebe? To je velmi jednoduché. Pro jeho výrobu budete potřebovat sterilní obvaz, vlněné a alkoholizované nůžky. Z obvazu je nutné odříznout pás asi 15 cm. Z vlny byste měli hodit malý míč. Tento míč musí být vložen do středu obvazu a zabalit ji takovým způsobem, že se něco podobá obvyklému tamponu. "Ocas" přijde užitečná, když vytáhnete použitý výrobek.

Jak dělat tampony s mastí vishnevsky správně?

Pro léčbu gynekologických onemocnění s mastí budou masti a tampon potřebovat přímo (z lékárny nebo vyráběny nezávisle). Prostředky namočte tampon a představte ho hluboko do pochvy na celou noc. Jedna aplikace může trvat 12-15 g. V dopoledních hodinách je tampon načten a potopí Romashkovy odvod.

V průběhu léčby je třeba poznamenat, že existuje některé neobvyklé vypouštění různých odstínů, někdy s příměsí hnisu (může dokonce vyjde). To indikuje účinnost prostředků a jeho výkonné čistící a rehabilitační procesy vyskytující se v hlubinách reprodukčního systému.

Další informace o tom, jak dělat tampony s mastí, nebo spíše o délce léčby, řeknete vám lékař, který musí být informován o touze provádět takovou terapii.

Kurz se zpravidla skládá z 10-15 procedur - umožňuje dosáhnout maximálního účinku. Nejčastěji je linka pomocná složka gynekologické terapie, ale v některých případech je schopna poskytnout vynikající výsledky a sólovou použití.

Další možnou možností terapie je jmenování Maziho Vishnevského v tandemu s Dimeksidem. To vám umožní výrazně maximalizovat působení aktivních složek masti a posílit jejich pronikání do hlubší vrstev. Tato kombinace umožňuje dále úspěšně léčit zánět orgánů ženského reprodukčního systému.

Kontraindikace a omezení

Stejně jako u jakéhokoli drogového produktu má liniment řadu omezení pro použití:

  • Není určeno pro použití ústně;
  • Přírodní kontraindikace je terapie v přítomnosti individuální intolerance k jednomu ze složek;
  • Je zakázáno aplikovat masti během akutních pohlavních infekcí, v přítomnosti velkých trysek na sliznici genitálií;
  • Omezení je porušení ledvin.

Přečtěte si článek na odkaz, Jak léčit drozd během menstruace a zda odložit terapii během menstruace.

Je třeba mít na paměti, že jeden z rozlišovacích vlastností břízových dehtu je schopnost posílit citlivost na ultrafialové látky, takže během léčby by měla být sledována časem pobytu na slunci.

Použít balzám během těhotenství a kojení by mělo být s extrémní opatrností, nezapomeňte diskutovat o možnosti takové léčby lékařem.

Recenze k využití linimentu v gynekologii

Tento rozpočet napraven s neustálým vzhledem a konkrétní aroma může pomoci při řešení mnoha onemocnění ženské genitální koule. Aby bylo možné se ujistit, že znovu, pojďme zvážit recenze o tamponech s mastí Vishnevsky v gynekologii.

Julia Starichová, 34 let, g. Moskva

"Doktor předepsal léčbu Mazi Vishnevsky při diagnostice zánětu pravého vaječníku. Dejte domácí tampony impregnované mastí 10 dní (přes noc). Léčba účinku - zánět prošel, a obnovení "drozd" prošel jako další bonus. To je jisté: všechny nové jsou dobře zapomenuté. Ani jsem nevěděl, že to jednoduchý způsob, jakým můžete porazit nemoc žen. Ale to funguje!"

Marina Belová, 28 let, g. Tyumen

"Mám obstrukce trubek. Dostal do nemocnice s zánětem. Nádherný lékař mě předepsal tampon s Vishnevským balzámem po dobu 14 dnů (začít po menstruaci, pokud je to možné), pak přestávku 14 dnů po menstruaci po dobu dalších 14 dnů. Řekl, že můžete opakovat při exacerbaci. Byly ošetřeny 2 cykly. Všechno prošlo. Zatímco exacerbace nebyly. "

Veronica Efremova, 32 let, g. Petrohrad

"Poslední tři roky se bát Silná bolest během menstruace. Bylo objeveno cysta pravého vaječníku. Přečtěte si na fóru, že dívky byly léčeny polycystickými tampony s mastí Vishnevsky. Na vlastní strach a riziko začalo být léčeno. Poté, co třetí náhle všiml, že přišlo velké množství šedé krve. Vyděšený, běžel k lékaři. Po vyšetření se ukázalo, že to byl nejvíce cystu pod vlivem linky. S výsledkem."

Yana Zadorozhnaya, 30 let, g. Voronezh

"Aktivně zacházet z endometritidy a endokervicity pro třetí rok. Antibiotika nekonečná, dysbakterióza ve vagíně začala, že to nebylo jen MILA. Změnil několik lékařů, zatímco konečně známý nedoporučil dobrý specialista. Jaké bylo mé překvapení, když mě předepsal (kromě hlavní léčby), aby se tampons s Vishnevským balzámem pro noc (10 dní). Po třetí aplikaci se stala jednodušší. Zatím je vše v pořádku. Doufám, že více upozornění se nevrátí ".

Olga Zhukovskaya, 24 let, g. Smolensk

"Kdyby žena podlehl, šetřím Vishnevsky balzám. Babička navrhla ze svých zkušeností. Teď jsem jeden z těch, kteří pomáhali takovým popravům. Stačí vložit obvyklý tampon s mastí, než půjde do postele. V dopoledních hodinách vytáhněte, opatrně umyjte. Opakuji tuto dobu 5-6. A vše v pořádku. Vůně samozřejmě je děsivý, ale účinek je super!"