Léčba drozdového oleje čajovného stromu

Tea tree olej - exotická fráze. Čaj znamená, že můžete pít? Olej - smažený na něm? Ani jeden ani druhý. Tato koncentrovaná olejová kapalina se prodává především v lékárnách. Má zachráněný zápach a má velmi silný antiseptický účinek.

Produkují olej destilací páru násilí z listů stromu stejného jména (roste pouze v Austrálii). Tato přírodní přírodní složka se používá jako terapeutická a profylaktická přísada v zubních elixírech, šampony, čistící tonikum a křoviny.

Moderní medicína Aktivně studuje Tea Tree Oil Vlastnosti. Je již používán v mnoha odvětvích praktické medicíny a zkušené gynekologové poradí čajový olej z drozd.

Lidové prostředky v léčbě drozd

Léčba drozd
Candidiasis (domácí-made - drozd) - výhradně nepříjemné sexuální onemocnění u žen. Lékaři v náš den úspěšně bojovali. Ve formě tablet, gelů, mastí a svíček. Ale mají všechny významné nevýhody: Candidy Fungi si na ně zvyšují (přizpůsobit). Žena pokaždé, když drozd musí vybrat nový lék, aby zmírnil průběh nemoci.

Léčba drozdový esenciální olej čajovného stromu (a některých dalších olejů) závislost nezpůsobuje a nezničí mikroflóru do pochvy, ale účinně potlačuje reprodukci mikrobů, hub a snižuje zánět.

Podmínky použití

Především byste měli vyloučit možnost alergické reakce. Chcete-li to udělat, stačí spustit olej na vnitřní záhyb nebo zápěstí. Tam je tenká a nejcitlivější. Pokud neexistuje žádná zarudnutí nebo vyrážka, pak můžete začít léčit drozd.
Olej z čajovníku
Hlavním pravidlem při použití všech esenciálních olejů je míchat je se základními složkami. Pro nadaci užívají olivový olej, mandle, broskev, lněné, hroznové nebo meruňkové kosti. Jeden lžící (čaj) základní olej se míchá 6 nebo 10 kapkami terapeutické kompozice. Čajový olej Velmi koncentrovaný přípravek. V čisté formě způsobuje spálení na kůži.

Pro léčivou proceduru je tampon ze sterilního obvazu nebo gázy mírně navlhčený výslednou směsí a zavést do vagíny. Změňte tampony dvakrát denně. Zlepšení je již pociťováno v den 2 a zajistit výsledek postupu lépe než týden. Pak můžete jednoduše pro prevenci mazání sliznice membrány genitálních orgánů nebo záření výsledku.

Kromě tamponů a mastí vyléčí drozd drozel s čajovým tree olejem pomůže postup pro umírání a koupání.

  • Sušení lžičky oleje se rozpustí v lžičce alkoholu (můžete užívat vodku). Je praktičtější pro přípravu velkého množství směsi a vypustit jej do láhve s dávkovačem (pipeta). Pro proceduru v půllitrově příjemném nečinném odkapávání 10-12 kapek navštěvování. Je lepší udělat jednou denně večer před spaním jeden týden.
  • Sedící koupel. Olej v teplé vodě (asi 10 kapek). Doporučuje se trvat 15 minut denně.

Existují i ​​další doporučení pro odstranění symptomů a léčbu kandidózy:

  • Vnitřní použití. 2 kapky jsou přidány do sklenice vařené vody, pít před jídlem.
  • Denní prevence. Použijte 5 kapek na hygienické těsnění. Více než den nepoužívat, v noci je nutné odstranit.

Vaginální svíčky

  • Vaginální svíčky. Jsou vyrobeny z kakaového oleje. Je vyhřívaný, kapka 2-3 kapky čajového oleje. Dejte domácí kompozici mírně vychladnout a bouchněte. Nyní můžete vytvářet koule z ní a odejít do úplného záhlu. Před spaním takové svíčky vložte do pochvy.

Všechny tyto akce lze provádět pouze v případě, že nejsou takové kontraindikace jako:

  • gastrointestinální poruchy;
  • akutní nebo chronické onemocnění v žaludku, jater nebo rušné bublině;
  • Alergie k léku.

Čajový olej a těhotenství

Během těhotenství tento olej také pomáhá vyrovnat se s drozlem. Je lepší použít Písmo. Mnoho lékařů věří, že tento úžasný lék:

  • může snížit a zbavit bolesti zad, která otravuje během těhotenství;
  • Lze jej použít k dezinfekci vzduchu v interiéru (pro to bude dostatek pár kapek);
  • Vůně tohoto oleje zklidňuje: lampa pro aromaterapii je dost jen 5 kapek o 12-15 metrů čtverečních místností;
  • Mnoho žen, které pomáhá s problémy s trávením (zácpa, nevolnost), křečové žíly.

Podrobnosti o žádosti by měly být objasněny odborníkem.

Aplikace jiných olejů při léčbě drozd

Pro léčbu plísňových onemocnění můžete použít jiné křehké (základní) oleje, jakož i jejich směsi.

  • Moře rakytník olej Velmi účinné prostředky pro hojení ran, praskliny a yazens na povrchu kůže. Používá se k boji proti poruchám, popáleninám a ekzémům. Parametování a antimikrobiální účinky rakytníku moře známé se starověku. Vysoký obsah vitamínové skupiny E umožňuje úspěšně zvýšit imunitu v těle. V gynekologii se používá při léčbě velmi zánětlivých procesů ve formě tamponů a pro vnitřní použití (pijí ji).

moře rakytník olej

Tampony impregnované tímto olejem jsou zavedeny na jeden den, pak se mění. Pro zvýšení účinnosti oleje rakytníku moře (200 ml) přidejte 6 kapek oleje levandule a čajovodu a 200 ml čerstvé aloe šťávy. Tato kompozice bojuje nejen s kandidáty, ale zabíjí stafylokoky, trichomonády a streptokoky. Uvnitř námořního rakytníku bere proti drozdám 5 gramů několikrát denně.

  • Levandulový olej Nejen, že má příjemný uklidňující zápach, ale také zabíjí mnoho hub, léčí rány, zmírňuje zánět a křeče, stimuluje regeneraci a růst kožních buněk. Jeho hlavní výhodou - při použití není třeba zředit. Léčba se provádí podobně: dumping, tampon, lázně a masti.
  • Kokosový olej také aplikován od drozd. Obsahuje přírodní kyseliny, které mají překvapivě silnou antifungální pomoc při léčbě. Tyto kyseliny spalují plazmu a jádro candidové houby, takže prázdné bezdrátové skořápky. Omega-3-nenasycené mastné kyseliny ve své kompozici pomáhá překonat zánět a stabilizovat stav těla. Léčba se provádí tampony a přívodu uvnitř 50 gramů denně. Nemá žádné vedlejší účinky. Dopad na zdraví pouze pozitivní.

Dámské tělo - mimořádně tenký a křehký systém. Špatná ekologická situace, stres, nepřiměřené použití silných drog (nachlazení přenesené na nohy, trhající silná antibiotika) velmi negativně ovlivňují tělo.

Pro vznik zánětlivých ohnisek v pohlavních orgánech existují jakákoliv onemocnění (virové, infekční, nachlazení, nedodržení pravidel a normy osobní hygieny, fritely v pohlaví (potraty) a t. D. Externí značky a příznaky sexuálních onemocnění nemusí být explicitní a mazané. Často jsou zcela zanedbávány, nebo se zabývají samostatným lékem. Odpovědná žena musí pravidelně podstoupit inspekci specialisty, a pak bude schopna vyloučit možnost chronických onemocnění a dalších komplikací.