Výhody a nevýhody polyuretanových kondomů

Polyuretanový kondom

Až donedávna, mužští kondomy udělali jen z latexu. Tento materiál má řadu nevýhod: časté alergické reakce, snížená citlivost během pohlavního styku a nepříjemného zápachu. Nicméně, to nebylo spolehlivé nahradit. S příchodem polyuretanového - syntetického materiálu, ve fyzikálních vlastnostech podobných gumách, latexové problémy se podařilo rozhodnout, ale nové se objevily ... V tomto článku budeme analyzovat vlastnosti, výhody a nevýhody polyuretanových kondomů.

Muž polyuretanový kondom - prostředek antikoncepčního typu bariéra, který se prakticky neliší od funkčních charakteristik z tradičního latexového produktu, ale zároveň řeší některé nevýhody druhé.

Fotografie Shoda s polyuretanovým a konvenčním latexovým kondomem

Výhody:

  • Absence alergických reakcí - polyuretanová hypoalergenicita vědecky prokázána, nezpůsobuje svědění, zánět sliznic, vyrážky a jiných nepříjemných následků;
  • Malá tloušťka - kondomy z polyuretanu 3 krát tenčí latexové analogy, což nevede ke snížení citlivosti člověka;
  • Spolehlivá ochrana před sexuálním infekcemi a nežádoucím těhotenstvím - vzhledem k vysoké hustotě molekul takových kondomů, s řádným použitím, zaručuje téměř 100% ochranu proti nechtěným těhotenství a pohlavně přenosným onemocněním;
  • Transparentnost a hladkost - polyuretanové kondomy nejsou prakticky viditelné a necítily se v pohlavním styku;
  • Nedostatek vůně - produkty tohoto typu nebudou vůbec cítit (pokud výrobce nepoužívá aromatické látky);
  • dlouhá doba použitelnosti - pro polyuretanové kondomy je doba použitelnosti 5 let a více;
    Můžete použít jakýkoliv druh maziv - polyuretan se odlišuje vysokou odolností vůči účinkům tuků a jiných látek, proto prostředek maziva nezáleží.

Nevýhody:

  • Špatná elasticita - to vede k tomu, že polyuretanové kondomy jsou častěji roztrhané a vyřezávané než latex;
  • Vysoká cena - Polyuretan je drahý materiál, kondomy založené na něm je několikrát dražší, pro balení 5 kusů bude muset zaplatit přibližně 12 dolarů;
  • Nedostatek na prodej - koupit kondomy z polyuretanu v konvenčních lékárnách obtížné, výrobky musí být objednány samostatně, při hledání dalšího času.

Značky polyuretanových kondomů

Tam je ještě velmi málo výrobců v Rusku: Vizit Nano-tech, Sagami originální japonská výroba a Durex Avanti. Je obhajováno, že tyto značky doporučují navigovat první.

Výstup: Polyuretanové kondomy jsou nepostradatelné pro lidi se zvýšenou citlivostí na latex, ve všech ostatních případech je lepší použít obvyklé, které jsou spolehlivější a levnější. Zejména toto doporučení bude užitečné pro ty, kteří nemají stálý sexuální partner.