Overzhead condoms: recenze a popis

Vysoce kvalitní antikoncepce nemá vždy vysoké náklady. Na trhu moderních antikoncepčních látek typu bariéry, speciální výklenek zaujímá cenově dostupný segment - kondomy NOME. Jedná se o čínské výrobní produkty, charakterizované rozpočtem a dobrou kvalitou.

Výrobce

Obložení kondomů produkují čínskou společnost "Shanghai Biomed Průmyslová Co. Ltd ". Podle informací z oficiálních internetových stránek výrobce tato společnost vyrábí disponibilní lékařské výrobky. Sféra jejich výroby zahrnuje:

  • Antikoncepci typu bariérového typu;
  • Latexové rukavice;
  • Jednorázové lékařské rukavice.

Antikoncepce Společnost vyrábí v čínské provincii zvané Jiangsu. Materiál pro výrobky je importován z Thajska a v továrně je zde anglicky mluvící a rusko-mluvící personál. Proto čínské výrobky přicházejí do Ruska s překladem do ruštiny. Oficiální umístění reprezentativního úřadu - v Šanghaji.

Struktura

Olejové kondomy jsou vyrobeny na základě přírodního latexu s přidáním silikonového maziva. Takové složky jsou považovány za hypoalergenní a nezpůsobují negativní reakci z těla. V některých typech antikoncepce přidejte aromu - je umístěna do silikonové mazání.

Komentář! Výrobce používá různé příchutě, takže po sexuálním styku je možné pokračovat v blízkosti jiných typů pohlazení.

Overzhead Condoms: recenze a popis

Příchuť je neškodný pro zdraví, tedy, pokud chcete diverzifikovat sexuální život, můžete si koupit neurosha s různými chuti. Nejčastější možností je jahodová vůně (příjemná a jemná).

Výhled

Každý výrobce se snaží rozšířit svůj sortiment, "Shanghai Biomed Průmyslová Co. Ltd "ne výjimka. V jejich linii kondomů, Nevalea lze nalézt takové typy výrobků:

  1. Hladký. Klasická volba pro konzervativní sexuální partnery.
  2. Žebrovaný. Speciální žebra se nacházejí po celém povrchu, vytvářejí příjemný efekt pro ženu během pohlavního styku.
  3. S texturou. Čerpadla se také nacházejí po celém povrchu antikoncepce, pomáhají ženě získat maximum sexuální potěšení a diverzifikovat pocity.

Všechny druhy kondomů Nevosha mají tenkou jahodovou vůni, ale po nějaké době nemá stopu. V tomto případě je mazivo umístěn pouze na špičce antikoncepce, není rozmazat celý kondom.

Podmínky použití

Způsob použití kondomu Nomeva se neliší od pravidel pro použití jiných antikoncepčních typů bariérového typu. V pořádku pro pohlavní styk dokonale, a antikoncepce se během pohlaví neporušila, stojí za to dodržovat některé funkce aplikace:

  • Nepoužívejte kondom dvakrát;
  • získat pouze vhodný velikost;
  • Před použitím pečlivě zkontrolujte balení pro integritu;
  • Otevřete jednotlivé obaly, sevřete vzduch na pohonu, rozdělte kondom rovnoměrně na orgán genitálií;
  • Po sexu odstraňte antikoncepci a zlikvidujte.

Overzhead Condoms: recenze a popis

Pozorování jednoduchých pravidel, můžete získat maximum sexuální potěšení, nezažít o nechtěném těhotenství partneři.

Skladovatelnost

Při nákupu bariéru antikoncepce, Nevaleshka je velmi důležitá věnovat pozornost trvanlivosti. Pokud je zboží používáno na konci databázových dat - riziko otěhotnění nebo získání infekčního onemocnění přenášeného sexuálně zvýšením.

Důležité! Datum expirace kondomů Neva - 5 let.

Data jsou označena jak na hlavním balení, tak na jednotlivém balení každého kondomu. Nacházejí se podél linie separace, je zde číslo strany.

Cenové kondomy Nevalyashka

Jak již bylo uvedeno výše, kondomy Nevaleshky se vyznačují cenově dostupným. Proto mnozí lidé odmítá získat tento výrobek, což upřednostňuje více podporovaných významných značek. Cena antikoncepce pro balení tří produktů je 18 rublů. Při nákupu velkých svazků se náklady významně snižuje.

Overzhead Condoms: recenze a popis

Například při nákupu bloku 48 kusů, kde je 16 balení kondomů, cena za každý balíček bude 10 rublů. Je třeba poznamenat, že tento typ výrobku je v poptávce po populaci mládeže v zemi. Přečtěte si více o porovnání levných a nákladných antikoncepce, můžete se naučit z videa:

Recenze kondomů Neva

Kolossian marina Ivanovna, 26 let, g. Yaroslavl
Kondomy Nevosha a chlap jsme použili, když byli stále studenti. Mnozí argumentují, že produkty jsou nespolehlivé, ale chci říct opak - nikdy po dobu 3 let nebyly žádné nepříjemné incidenty. Nyní se již přepnuty na více propagovaných značek kondomů, protože příjmy umožňují.
PETROVsky Yuri Olegovich, 20 let, g. Velikiy Novgorod
Slyšel jsem mnohokrát od přátel, že kondomy Nevosha se neliší při trvanlivosti a neexistují žádné velké riziko, že ochrana je porušena během styku. Já sám používám tyto antikoncepci 2 roky: Vypadají vysoce kvalitní, vhodné používat, a cena má nákup na nákup.
Sukhonosov Ilya Viktorovich, 25 let, G. Yalta
V tuto chvíli jsme se manželkou používáme kondomy zahraniční produkce, ale dříve získal Nevala. Nemůžu říct nic špatného - cena je příjemná, kvalita je dobrá, nikdy se nerozlomila během pohlavního styku. Každý, kdo není prováděn na reklamě povýšených výrobků, doporučuji nákup těchto antikoncepce.

Závěr

Nadzemní kondomy - Dostupný typ antikoncepce pro každou kategorii obyvatelstva. S řádným použitím, s výhradou všech pravidel uvedených na obalu, tento typ ochrany pomůže chránit před nechtěným těhotenstvím a zabránit sexuálnímu přenosu.