Tampony li li macy: aplikace a recenze

Čínská tradiční medicína je známá svými dlouhodobými recepty na krásu a zdraví žen. Jeden z těchto použitých Macy ve výrobě léčivých tamponů. Tyto nástroje jsou známé pro jejich přirozené složení a účinný dopad na mnoho onemocnění. Níže jsou více.

Chcete-li udělat představu o tomto nástroji, doporučujeme číst Recenze den pro čínské Tampons Různé značky.

Složení tamponů Li Li Macy

Obyčejní hygienické tampony s produkty LI Macy mají pouze společnou aplikační zónu. A vzhled je forma a směr akce zcela odlišné. Zadaný terapeutický činidlo je sbírka léčivých rostlin a jejich extraktů. Pro pohodlnější použití jsou vyslovovány ve sférickém tvaru.

Rostliny používané při výrobě "Luli" mohou být rozděleny do sféry vlivu na tělo:

  • Pod urologickými problémy: kadidlo, KIE rozbité, kořenem Smilaks - přispívá k odstranění negativních příznaků řady nemocí močového systému;
  • V případě infekcí, akutních nebo chronických sexuálních onemocnění: nažloutlá pohovka, extrakt Mirra, kořen ženšen;
  • Pokud jde o hormonální úrovně: Dudnikový kořen, ženšen, Smilaky, Saflawer, Mirra, Mirra, pohovka, nažloutlá - aplikovaná v cystickém vzdělávání, neplodnosti, olovo hormonální pozadí žen;
  • Když problémy s menstruací: kořen rozdělovače, kurkuma, barvení, Acacia Katech, barviva SaffLower - normalizuje cyklus, snižují bolest, snižují projev premenstruačního syndromu;
  • S gynekologickými novotvarovými neoplazmy: Ginseng, Smilaks Root, kurkuma.

Zadaná kompozice je plně bezpečná pro zdraví, pokud neexistuje žádná individuální nesnášenlivost komponentů nebo alergií na jeden z nich.

Dopad na tělo

Výrobky zvažované od Macy dělají konkrétně v oblasti vnitřních a vnějších orgánů, t.E. Místní. Kromě toho rostlinné extrakty rychle rozdělují svůj účinek na celé tělo. Složky používané k odstranění toxinů, zlepšují krevní oběh a metabolismus v sexuální oblasti, normalizují vaginální mikroflóru a regeneraci tkání sliznice. Kromě toho existuje pozitivní vliv na pokožku obecně.

Výrobky se zobrazují, když:

  • drozd;
  • Vaginet, cervicita;
  • zánět přídavek;
  • Eroze děložního čípku;
  • Nemoci močového systému;
  • infekční onemocnění (chlamydia, trichomonóza, močasmóza);
  • Neoplazmy cystického typu;
  • endometritida;
  • různé problémy s menstruací.

Recenze žen říkají, že poskytují vysokou úroveň ochrany proti infekcím. Podobné spektrum expozice je způsobeno širokým použitím léků obsažených v produktu a extraktech, které byly dlouho dobře prokázány při léčbě sexuálních a močových systémů.

Mnoho žen, které testovalo tento hygienický lék, si všiml, jako v procesu nošení, jsou různé sekce. Výrobci vysvětlují toto procesy čištění těla.

Kontraindikace pro použití

Hygienický tampon Li Lee Macy, navzdory své přirozené kompozici, má řadu kontraindikací:

  • Těhotenství a laktace;
  • měsíčky;
  • panenství;
  • diabetes mellitus (riziko infekčních onemocnění);
  • Alergie nebo individuální nesnášenlivost komponent.

Koupit specifikované produkty pouze tehdy, když se v nepřítomnosti výše uvedených jevů. Před použitím je lepší konzultovat s navštěvujícím lékařem.

Metoda použití bylinných tamponů

Vzhledem k tomu, že žádné absorpční materiály ve složení tamponů nejsou obsaženy, uvolnění terapeutických extraktů dochází během nošení. Výrobci zajišťují, že je nutné tři dny v těle. Tato doba je vyžadována, aby byl pozitivní dopad extraktů přidělených do těla.

Před vstupem do produktu je nutné držet řadu hygienických postupů: Pro mytí, umýt ruce. Po odstranění tamponu z obalu a odvíjení. Staňte se v pohodlné poloze, jako při zavádění jakéhokoliv hygienického tamponu a vstup do pochvy není hloubka 5-7 cm. Závit by měl zůstat venku pro pohodlné odstranění.

Držte produkt uvnitř 3 dnů. Nezasahuje do procesu močení a nepřináší nepohodlí při řízení. Na konci stanovené doby je tampon extrahován. Poté se doporučuje podobat infuzi heřmánku, aby se normalizovala mikroflóra a očistit vagínu ze zbývajících výbojů.

Před zavedením nového produktu musí předat den. Obvyklý preventivní kurz je 6 tamponů. Můžete ji opakovat 3-4 krát ročně. Při léčbě některých konkrétních onemocnění je povoleno 3-4 kurzů s intervaly v 1-2 měsíci. To vše závisí na typu a fázi onemocnění.

DŮLEŽITÉ DOPORUČENÍ

Kromě výše uvedených akcí obsahuje instrukce řadu doporučení:

  • Tampony by neměly být používány tři dny před a po menstruaci;
  • Během nosného produktu je zakázáno sexuální aktivitou;
  • Sexuální kontakt můžete zadat tři hodiny po odstranění výrobku a douchingu.

Dodržování všech pravidel užívání by měly přispět k rychlému oživení nebo účinnosti preventivní terapie.

Co dělat, když nemoc musela menstruace? Naučte se, které metody jsou uchýleny Léčba drozd během menstruace, Následující odkaz.

Recenze O Li Li Macy

Produkty mají pozitivní i negativní recenze zákazníků. Všechno je způsobeno tím, že tělo každé ženy reaguje různými způsoby, jak sbírku léčivých bylin. Mnozí nemusí ani odhadnout intoleranci této nebo této složce, protože nikdy narazili. Proto před nákupem léčení Tamponchiks musíte konzultovat s vaším gynekologem.

Podívejte se na S Clean Point Tampon recenze, které jsou analogem tohoto produktu v článku odkazem.

Většina nejkrásnějších sexuálních zástupců zaměňuje hygienu genitálních orgánů po zavedení produktu. Konvenční tampony pro menstruaci udržet uvnitř může být maximálně 8 hodin, a zde po dobu 3 dnů. To je však způsobeno složením produktu. Terapeutika neabsorbují žádný výtok uvnitř, ale pouze přidělují extrakty rostlin, které jsou součástí rostliny, takže mohou být udržovány uvnitř pochvy po dlouhou dobu bez poškození zdraví.

V každém případě dávají přednost čínskému lidovému léku nebo ne - Vaše osobní rozhodnutí. Je nutné k tomuto problému přistupovat. Pokud existují vážné zdravotní problémy, pak terapie musí jmenovat specialisty, jinak riskujete rozvoj komplikací.