Čínské antikoncepční ubrousky

Čínské antikoncepční ubrousky

Nonoxinol Pellickles ubrousky jsou novým typem antikoncepce, která k nám přišla z Číny. Prakticky nemá vedlejší účinky a malé kontraindikace. Období akce - 1 hodina po zavedení ubrousků ve vagíně.

Vlastnosti čínských antikoncepčních ubrousků

Antikoncepce Slippet - Jedná se o nový typ antikoncepce, který k nám přišel z Číny. Nyní není v naší zemi populární, ale mnoho lidí již využilo v zahraničí. Nyní v některých domácích lékárnách najdete na policích slavné čínské antikoncepční ubrousky zvané "Nonoxinol pella". Zpočátku byly tyto ubrousky vyvinuty čínskými lékaři, aby se zabránilo různé genitální infekce. Ale když bylo použito, bylo také zjištěno, že mají dobrý antikoncepce. Čínské ženy proto začaly používat tyto ubrousky a aby se zabránilo těhotenství.

Jaké funkce čínských antikoncepčních ubrousků? to Žena antikoncepční nová generace. Je to velmi tenký film, který je individuálně zabalen. Pokud jde o velikost ubrousku, nepřesahuje 10 x 5 cm. Ubrousek před pohlavím je vložen do pochvy a rozpouští se tam. Tento antikoncepční činidlo má účinnou látku - Nonoxynol. To může způsobit smrt spermií na jejich dotek s ubrouskem. Také, když používáte čínské antikoncepční ubrousky, je poskytnuta žena a spolehlivou ochranu proti infekcím, které jsou přenášeny sexuální cestou. Mimochodem, mnoho gynekologů stále věří, že tato metoda antikoncepce má nízkou účinnost. Doporučují používat tyto ubrousky a jiné prostředky ochrany proti nechtěnému těhotenství. To může být hormonální omítky, tablety, Kondomy. To vše by mělo významně snížit rizika výskytu těhotenství.

Čínské antikoncepční ubrousky

Non-ubrousky na bázi nonoxynolu jsou bezpečné, moderní, vhodné používat ochranu před těhotenstvím superstar. V jednom balení je obvykle 10 takových ubrousků. Před každým pohlavním stykem se doporučuje použít jeden ubrousek. Nyní mnoho párů dává přednost použití takových antikoncepčních ubrousků, protože, na rozdíl od svíček a tablet, použití ubrousků je vůbec nepozorovaně a nezpůsobuje žádné nepohodlí během pohlaví.

Činnost čínských antikoncepčních ubrousků

Čínské antikoncepční pásy - Jedná se o prostředek místní antikoncepce. Musí být zavedeny do pochvy 15-30 minut před předpokládajícím pohlavním stykem. Čínské ubrousky nepovažují metodu perorální antikoncepce. Antikoncepční ubrousky jsou schopny zničit spermální membrány. ACT Tento nástroj začíná po 15-20 minutách po zavedení. Maximální účinnost se dosahuje po 30 minutách. Akce jednoho ubrousku pokračuje přibližně jednu hodinu. S každým opakovaným sexuálním aktem je nutné zavést nový antikoncepční ubrousek. Aby bylo možné posílit antikoncepční účinek po pohlavním styku, není doporučeno dodatečně se sprchovat nebo prachu po dobu asi 6-8 hodin, aby se omylem nevyžádal účinnou látku ubrousku. Je povoleno pouze lehčí ablution čisté vody. Nedoporučuje se používat čínské antikoncepční ubrousky více než dvakrát denně (to znamená více než 2 ubrousky).

Ihned po zavedení čínského ubrousku se mohou objevit nepříjemné pocity ve formě malého pálení. Ale obvykle prochází za pár minut. Je známo, že tyto ubrousky mohou být také použity pro dezinfekci otěru, ran, popálenin, se zánětlivými onemocněním hrdla a úst. Pro účely dezinfekce se ubrousek rozpustí v polovině šálku teplé vody.

Čínské antikoncepční ubrousky

Výhody čínských antikoncepčních ubrousků

Mnoho párů se již podařilo vyhodnotit Důstojnost Nový typ antikoncepce - čínské antikoncepční ubrousky. Mezi nimi by měly být zvýrazněny jejich jednoduchost a snadnost použití. Nikdo nemá potíže s použitím takových pásů. Také ubrousky jsou známé pro jejich okamžitou účinnost. Stačí to představit takový pás v pochvě 10 minut před sexem. Aktivní složka začne aktivně působit při uplynutí této doby. Výhody těchto ubrousků musí být také přičítány jak plnou kompatibilitě s jinými způsoby antikoncepce. Mohou být použity ve spojení s kondomy, hormonální pilulky, hormonální omítky. Kromě toho jsou čínské antikoncepční ubrousky skvěle chráněny před mnoha chorobami, které jsou sexuálně přenosné. Nyní ve velkých městech mohou tyto ubrousky snadno dostat. Proto je jejich dostupnost také považována za výhodu. Výhody antikoncepčních ubrousků by měly být přičítány dokončit svobodu a nezávislost od svého sexuálního partnera.

Čínské ubrousky "nonoxinol pellikuly" je ideálním ideálem ideální metody antikoncepce pro ty ženy, které nemají stálý parkovací a kteří mají sex jen čas od času. Jsou ideální pro dívky, které mají nepravidelný menstruační cyklus (Koneckonců, jak víte, eliminuje možnost použití metody kalendáře antikoncepce). Antikoncepční pásy budou dobré pro ženy, které krmí dětské prsa. Pokud žena nemá schopnost provádět perorální antikoncepce, může také zastavit jejich výběr na čínských antikoncepčních ubrousků. Můžeme také využít tyto ženy, které mají určitý druh kontraindikací k použití intrauterinních spirálů, antikoncepčních tablet, jiných metod antikoncepce.

Kontraindikace pro použití antikoncepčních ubrousků

Pro moderní mladou dívku jsou čínské antikoncepční ubrousky vynikající verzí antikoncepce, která prakticky nemá vedlejší účinky. Někdy, samozřejmě, některé nepříjemné pocity mohou vzniknout ve formě pálení a svědění v pochvě. Ale obvykle jsou jen krátkodobé a procházejí za 2-3 minuty. Pokud takový nepříjemný pocit rychle projde a obává se několik dní, měli byste požádat o lékaře.

Čínské antikoncepční ubrousky

Kromě toho je nutné pochopit, že antikoncepční ubrousky mají stále Některé kontraindikace. V zásadě ne tolik, ale musí o nich vědět. Nejprve se nedoporučuje použít tuto antikoncepci v eroze děložního čípku. Zadruhé, je nemožné tyto ubrousky používat, když se objeví genitální nádory (zejména pokud jsou maligní). Kontraindikace k použití těchto ubrousků je také považováno za vaginitidu, kolpit, salpingooforitidu, nesnášenlivost vůči těmto látkám, které jsou součástí této antikoncepce. Nedoporučuje se používat ubrousky se zvýšenou citlivostí na nonoxynol a pokud se vyskytnou různé podráždění a alergie. S zánětlivými onemocněním sexuálního systému je nejlepší konzultovat s informovanou specialistou týkající se možnosti využití čínských antikoncepčních ubrousků. Také, pokud žena stále kojit, nebude nadbytečná konzultovat se svým lékařem, pokud jde o použití nonoxinol pellacích ubrousků.

Pro mnoho dívek a žen tak se tyto ubrousky stanou vynikajícím způsobem antikoncepce. Je bezpečný, účinný, prakticky nemá vážné vedlejší účinky. Seznam kontraindikací k použití antikoncepčních ubrousků není příliš velký.