Doba použitelnosti tamponova

Při výběru jednotlivých hygienických výrobků Kritické dny žena Zaměřte se na cenu a design balení, se počítá o pohodlí a spolehlivosti. Nejdůležitější charakteristikou je však bezpečnost pro ženské tělo. Při nákupu, otázka trvanlivosti tamponů a těsnění. Článek prezentuje tabulku porovnávající hygienické produkty žen populárních výrobců.

Při výběru jednotlivých hygienických nástrojů je nutné věnovat pozornost nejen o ceně a pohodlí, ale také pro životnost. Nepoužívejte tampon, jehož doba použitelnosti vypršela. Pozornost si také zaslouží integritu a těsnost obalu, nedostatek poškození a kontaminace.

Proč potřebujete vědět o datu expirace

Využití nesprávných kvalitních produktů a uplynulých období může poškodit zdraví a přilákat nepříjemné onemocnění. Podráždění, drozd, svědění, zánět, toxický syndrom šoku - nebezpečné důsledky.

Doba použitelnosti tamponova
Výrobci ukazují období, během nichž tampony a těsnění neztrácejí funkční a bezpečně používat. Význam má také podmínky pro výrobu a skladování.

Co je to hygiena

Tampon zahrnuje: vlnu, viskózu, aromatické přísady. Vlna a viskóza trvanlivosti nemají. Aditiva na vypršení doby však mohou vyvolat alergické reakce.

Jezdecka Kotex obsahuje Vrstvy:

  • top skládající se z síťového polymerního materiálu;
  • distribuce - od netkaných netkaných;
  • Absorpční - od celulózy;
  • ochranný - z polymerního filmu;
  • lepidlo.

Jaké je nebezpečí zpožděných výrobků

Na konci termínu je možné zhoršit vlastnosti materiálů zahrnutých do pokládky nebo tamponu. Poruchy integrity balení mohou zahrnovat kontakt s vnějším prostředím, které se negativně odráží na kvalitu výrobků. Vlhkost, ostré teplotní rozdíly jsou schopny kazit nástroje ochrany.

Doba použitelnosti tamponova
Ani těsnění ani tampony nejsou sterilní. To je, Enterorobacteria, houby formy, zlatý Staphylococcus se může vyvinout v nich.

Stručný popis produktů slavných značek

Na trhu s intimními hygienickými výrobky v současné době užívají značku velké poptávky: OB, Kotex, Tampax. Tabulka prezentuje komparativní charakteristiky produktů předních výrobců.

Porovnání výrobků ze slavných společností

ObKotexTampax
Oficiální stránkahttps: // obtěžování.Ruhttps: // Kotex.Ru /https: // tampax.Com
Snadnost použitíSilktouch nátěr, malá velikostMalá velikostAplikátor každému tamponu
Dostupnost aplikátorůV některých modelechV některých modelechAplikátor každému tamponu
RozsahTamponyTampony a polštářkyTampony
Skladovatelnost6 let3 rokyNespecifikováno
Zpětná vazbaV kontaktu, Facebooku, Twitteru, Odnoklassniki, Google PlusV kontaktu, YouTube, InstagramFacebook, Twitter, YouTube, Instagram
Cena pro Yandex. TrhOd 116 rublů.Od 68 rublů.Od 100 rublů.

Russified verze webu prezentované firmou OB a KOTEX. Všechny společnosti nabízejí prostředky ochrany různých velikostí a stupně absorpce. Se zaměřením na jednotlivé funkce, mohou užívat si dívek i žen.

Je třeba poznamenat, že Tampax předpokládá otázku likvidace výrobků bez poškození životního prostředí. Aplikátory a obalové produkty z lepenky, které jsou zcela rozloženy.

Doba použitelnosti tamponova
Dámské těsnění mají životnost - 2 roky. Během tohoto období výrobce zaručuje bezpečné používání výrobku.

Čínské tampony

Pomoci ženám zbavit se gynekologických problémů Čínská ochranná známka "Jilin Shengshitang Pharmaceutical CO., Las."Pozve phyto-tampons" čistý bod "a" krásný život ". Jejich složení zahrnuje různé prvky léčivých rostlin: burney caffor, kořen pohovky, čínský Lila, listy Acacia, Dyagil, Ladan, pryskyřičný drak strom a další. Před použitím musíte se seznámit s pokyny pro použití.

Doba použitelnosti tamponova
Doba použitelnosti je 24 měsíců od data výroby. Použití výrobků po 2 letech je extrémně nežádoucí, protože může vyvolat infekční nebo zánětlivé onemocnění.

Produkty jsou populární a na trhu nejsou vzácné případy falešného. Proto je nutné zkontrolovat datum výroby, jméno výrobce a kvalitu obalu.