Dobré nebo škody? Recenze čínských tamponů

Málo lidí neslyšelo o existenci Čínské tampony. Některé z nich jsou nemožné obdivovat, volat téměř všelék od všech ženských onemocnění, zatímco jiní se týkají jejich použití mnohem více omezenější. Jehož názor je pravdivý? Možná, že každý by každý měl odpovědět. A účelem tohoto článku je poskytnout příležitost porovnat zpětnou vazbu o fytamppons jak pozitivní, tak negativní povahy.

Začněme s "lžící hluchého", to znamená, že negativní recenze o čínských tamponech. Pak proti němu připomínky lidí, kteří mají pozitivní zkušenosti s využitím těchto gynekologických fondů, a nakonec zkoumají názor lékařů o takovém metodě terapie.

Ne všechno je tak hladké nebo negativní recenze o čínských tamponech

Opravdu, terapeutické čínské koule, navzdory své pozoruhodné popularitě, mají řadu oponentů, kteří jsou aktivně rozděleni jejich negativními zkušenostmi v síti, diskrétní od akvizice těchto produktů. Seznámení s takovými připomínkami podrobněji, je třeba poznamenat, že prakticky mluvíme o individuální intoleranci, nebo o pravděpodobných akvizici padělaných produktů, a někdy je návod k obsluze jednoduše dodržovat.

Pomohl jsem mi, ale existuje velká nevýhoda

Marina Ryazantseva, 29 let, g. Moskva

"Fubonin Tampons Rozhodl jsem se zkusit po pozitivním přehledu ženy, která s jejich pomocí, vyléčený chronický "drozd". Nedal jsem mi odpočinek po dobu 5 let. Před menstruací, spoléhající se. Nystatin, flukostat, pimafucin a t.D. Mučení. Ze všech krátkých efektů. Zoufalý, rozhodl se riziko, objednané. Itching během použití prvního tamponu bylo hrozné, chtěl jsem to vytáhnout, ale přetrvávající sám. Toleroval všechny tři dny, přičemž druhý to bylo jednodušší. Prošel kurzem 6 tamponů. Kdyby to nebylo pro toto nepohodlí, chválilo, protože drozd po dobu tří měsíců "nezvedne hlavu".

Zkusím něco jiného ..

Anastasia Dubrovina, 34 let, g. Voronezh

"Použitý Tampony Qing Gong, Nastavení cyklu. Obecně neexistují žádné zvláštní stížnosti, po absolvování kurzu 8 tamponů, měsíčně začal jít stabilnější. Ale už je nebudu kupovat, protože jsi pro mě nepříjemný. V této věci jsem velmi citlivý. Možná budu vyzkoušet tampony jiných výrobců. ".

Existují pochybnosti jako prostředek

Ekaterina Ostapova, 23 let, g. Yaroslavl

"Nevím, proč jsou chváleni! Některé balení mincovny, míč sám se začal rozpadat do balíčku, a pro úplné štěstí, zatímco já jsem vstoupil, lano se rozpadlo od tamponu. Vyhodil. Ať už falešný, nebo zda jsou lidé oslepeni pod reklamami. Nechci znovu experimentovat. Vyzkoušený Čínské koule gue bao".

Nepříjemné pocity, ale v případě potřeby, pak potřebujete!

Olga Maksimová, 31 let, g. Samara

"Koupil bylinné tampony klínový bod na oficiálních stránkách. Několik let žilo v Číně - tam jsou prodávány v lékárnách. Proto nebyla nedůvěra. Ošetřoval cysty vaječníků. Musel jsem projít 3 kurzy šest měsíců. Reproduktor je pozitivní, formace se snížila o 2 krát, ale během léčby byl ve vagínu stabilní pocit sucha. Musela často malovat heřmánek. Obecně platí, že účinek těchto nákladů. Budu aplikovat dále ".

Nehodil

Irina Indianko, 45 let, g. Moskva

"Tampony laclife získal konzultant. Nemohl jsem ho použít, i když jsem byl velmi doufat, že se zbavíte děložního polypu. Ale neměl dostatek síly, které mají být léčena - hodinu po úvodu byl pocit nejsilnějšího spalování. Neztrácela jsem, vytáhl míč, dlouhý heřmánek. Alergie, jako například i, stojí za to pokusit se opatrně ".

Na vlně pozitivních nebo divů pro ženy

Teď se seznámí s recenzemi čínských tamponů, které říkají o pozitivních zkušenostech s využitím tohoto výrobku v terapii mnoha ženských nemocí.

Dobrý nástroj, poradím

Marina Khazova, 25 let, g. Moskva

"Ošetřil čínskými tampony Sanvey Polycyystic Ovariari. Obával jsem se, že by případ skončil operací, hledal jsem alternativu. Narazil jsem na zpětnou vazbu o popisu akce těchto neobvyklých koulí. Myslel jsem na dlouhou dobu, a pak jsem se rozhodl zkusit. Problém odstranil kurz z 24 kusů. Dokonce ani nemohu tomu uvěřit. Pravda, periodicky byl pocit suchosti, ale kvůli takovému výsledku můžete trpět. Alokace byly ve formě bílých žlutých filmů. Ale po 5 tamponu se vůbec zastavili. Doporučuji vám vyzkoušet všechny ženy. Opravdu fungovat!"

Moje zkušenosti s čínskými míčky

Olga Savinova, 30 let, g. Petrohrad

"Po 2 měsících recepce OK začal hrozné bolesti v vaječnících, žil na Spasmalgonu. Na internetu více než kdysi viděl recenze na fytamppones. Nějak se pokusil vyzkoušet. Objednané 2 balení Tampony Li Li Macy, To je 12 kusů. Po první míči vyšel krvavý hlen, některé hadry. Bylo to Nasty. Po druhé a třetí - pouze bílé kousky. Drew bledý roztok fuklinové. Na konci průběhu mé bolesti. Myslím, že tampony pomohly ".

Recenze krásného života a čistého bodu

Pro ty, kteří chtějí otěhotnět

Julia Lisitsa, 34 let, g. Stavropol

"Řeknu svému příběhu. Ženatý 8 let. Všechny tyto roky se neúspěšně snažil otěhotnět. Mám pevné problémy v gynekologii: dva ovariální cysty, chronický zánět přívěsů, proti antibiotické léčbě permanentní dysbakteriózy. Stručně řečeno, už jsem začal ztratit naději. Špatné myšlenky v hlavě vylezli - chtěl jsem rozvod mého manžela, takže jsem si našel zdravou matku pro mé děti. A tady je lékař, když vidí mé zoufalství, poradil Hessitzpot Objednat Tampons klínový bod. Absolutně nevěřil, že některé byliny pomohou. Ale stále se rozhodl zkusit.

Poprvé vyšli kousky hlenu s krví šplouchá, transparentní filmy. Dokonce vyděšený. Pak po dalších 2-3 tamponech "hadry" byly nějakým způsobem během douchingu. Ale postupně lepší, zánět přestal, cyklus se zlepšil. O koncepci Nějak si nemyslel. A teď jeden den - zpoždění. Opět opět selhání cyklu. A ve skutečnosti se náš zázrak stalo - malá verona. Tolik let hloupé a bolestivé léčby a pomoc přišla, odkud nečekali ".

Jak jsem léčil erozi

Irina Popova, 28 let, g. Stavropol

"Dozvěděli jsme se o Tamponchikově před 3 lety a od té doby je používám pravidelně. Pak mi lékař potěšil diagnózu: eroze děložního čípku. Nepodednal jeho názory a nesplnil léčbu jmenovanou. O radu teta napsal Čínské hojení tampony butyful život. Po 5 míčcích z eroze není stopa."

Neočekávaný výsledek

Svetlana Aktyutina, 45 let, g. Kazaň

"Bylinné tampony klínové body mi dal přítelkyni, když jsem si ji stěžoval, že budu čistit, abych odstranil polyp. Ona doporučila, aby spěchala, řekla, že pomáhají a ne z takového jiného. Bylo to hrozné používat - měl jsem názor zaujatý. Ale rozhodl jsem se riskovat, opravdu jsem nechtěl jít do nemocnice. V prvním dni, abdomen čichal, vytáhl dolní část zad (jako během menstruace). Bojíte se, ale rozhodl se nevrátit. Obecně platí, že tampon vytáhl 3 dny a hnědé hnědé fólie, svazky. Taková hororová viděl na fotografii v recenzí fytamppons a nevěřil, že někdo uvnitř možná takový ošklivý. Pracoval jsem na heřmánku - použil jsem ji téměř 3 litry, tak dobře umýt všechno. Existuje mnoho fragmentů hnědé barvy. Druhý den se zastavily bolesti. Zpracovány přísně podle pokynů (24 kusů). Lékař na recepci nevěřil výsledkům!"

Chceš - věřte, ale chcete - zkontrolovat!

Galina Doilevskaya, 28 let, g. Rostov-on-don

"Z dospívajícího věku trpěl nepravidelností menstruace. Do 24 let, byla provedena hezká kytice ženicha gynekologie: endometria hypoplazie, polycystic, erozi, dysplazie 2 stupně, malý ohyb dělohy. Stojí za to říct, že těhotenství v mé situaci se stala něco jako fikce. Na radu sestry se rozhodlo zažít ženské tampony klínové body. První časy 3 byly alokace, připomínající nakládané zázvor, pouze nažloutlé barvy (s krvavou skvrny). A pak bylo vše čisté. Ošetřeno po dobu 3 měsíců. A zázrak - teď jsem těhotný, malý syn se objeví v naší rodině. Takže, ty chceš - věřit, ale chcete - zkontrolovat!"

Léčba Climax

Svetlana Borodovskaya, 51 rok, g. Samara

"Tampony začaly používat radu gynekologa, který byl pozorován od začátku období menopacteric. Trpěl jsem přílivem (cítil až 20krát denně), strašně nervózní se stalo selhání v srdečním rytmu, pigmentové skvrny šli na obličej, krk, ruce. Myslel jsem, že celý stáří. Tak bolavý. Život se stal sladkým, protože to byla vždy zdravá a krásná žena, starala se o mě. Rozhodl jsem se využít Rady a vyzkoušet tyto neznámé tampony. Nebylo nic, co by ztratilo a stále předepsal lékař. Po 18 kusech se situace začala zlepšovat: Přílivy ne více než 3-4krát a ne tak mocné, nervy se staly klidnějšími, moje arytmie chytila. A nejúžasnější věcí je, že téměř všechny pigmentové skvrny zmizely nebo se staly lehčí. Jediný negativní je periodicky pocit suchosti v intimní zóně, musel jsem vstoupit do tamponu, abych ho snížil na teplý odvod heřmánku po dobu 1 minuty. Ale během vyvrcholení se to děje sám. Vynikající Tampons Act! A v nich neexistuje žádná chemie. ".

Číst více Clean Point Tampona recenze a seznámit se s Krásný život Tampon recenze, Jít na odkazy.

Pohled lékařských profesionálů

Stanovisko lékařů je také rozděleno. Někteří je považují za banální veličiny, přitažlivé skutečností, že nejsou oficiálně léčivé prostředky, zatímco jiní je úspěšně uplatňují v jejich lékařské praxi.

Irina Anatolyevna Romanova, gynekolog (g. Moskva)

"Samozřejmě, stejně jako většina mých kolegů, zpočátku patřila k využití produktů východní medicíny kategoricky negativní. Koneckonců, nejsou oficiálně uznáni jako lék. Praktické zkušenosti jsou však mnohem přesvědčivější předsudky. Viděl jsem ty, kteří těhotenství těhotná po použití těchto výrobků, ti, kteří vyléčili erozi, polypy, zánět přívěsků, vaginální kandidózy. V mé praxi je mnoho takových případů. Takže můj názor se dramaticky změnil. Řeknu upřímně, často doporučuji ženám vyzkoušet tento způsob léčby. Hlavní věc zde není nakupovat Falsifiedied Products ».

Victoria Andreevna Belova, gynekolog (g. Petrohrad)

"Nevidím žádný zločin v používání alternativní medicíny. Ve své praxi také používám farmakologii a naturopatii. Myslím, že tato kombinace je zvláště účinná. A o tamponech: Stimulovat povrchovou oddělení sliznice, čímž se spustí proces regenerace, táhnou toxiny, bakterie. Velmi efektivní. To je obzvláště příjemné "olovo" těhotné ženy, které někdy nikdy nesnily o poznání radosti z mateřství a čínské tampony jim dal tuto šanci. Rozumíte, tyto výsledky jsou všechny pochybnosti ".

Viktor Nikolaevich Kozrenko, porodník gynekolog (g. Moskva)

"Věřím pouze v oficiálním lékařství. V naší době se ošetřují stromy - tmavo. Věřím, že všechny tyto pozitivní výsledky jsou jednoduše sání. Poslouchejte ani nechtějí, když moji pacienti začnou mluvit o čínských věcech. Existuje onemocnění, existuje standardní diagram ošetření. Všechno ostatní zvažuji babičské pohádky ".

Marina Viktorovna Vakuev, gynekologická sestra (g. Vologda)

"Jsme našimi pacienti v poslední době, že vám často doporučujeme podstoupit průběh léčby bylinných tamponů. Pro ženy je to jen nález. Složení je přirozené, pokud čtete, pak jsou nějaké bylinky. Taková léčba je mnohem bezpečnější, účinnější, a to je důležité, levnější než celý seznam léků, které musíme předepsat. Ale kdo těší lidi, aby se léčeni rychle a bez komplikací? Bude ošetřeno! Já sám jsem použil víc než jednou a moje rodina poradila. ".