Známky nymphomania u žen

Termín "Nymphomania" je nejčastěji aplikován na ženy, jejichž chování je charakterizováno zvýšenou sexuální aktivací a hypersexualitou. Tento fenomén má své vlastní vlastnosti lékařského i psychického hlediska. A spolu s frigidity, Nymphomania je považována za poruchu fungování sexuálního systému ženy.

Výhled

Jaký druh ženské nymphomania ví mnoho, ale ne každý ví, že existuje několik typů tohoto stavu.

  1. Klimakterický. Příčinou tohoto typu Nymphomania je menopauza. Během tohoto období se v těle ženy vyskytují silné hormonální perestrojiky, což zvyšuje častý výskyt nepřekonatelné sexuální touhy.
  2. Andrománie. Projevil se pouze u mladých dívek, obzvláště často dochází během puberty. Je v této době, že se objeví hlavní označení - zvýšený zájem o opačné pohlaví a pohlaví. Časná ztráta panenství může způsobit další náhodný sex dívky.
Známky Nymphomania u žen se mohou z různých důvodů projevit. Zvýšená sexuální přitažlivost se vyskytuje nejen kvůli selhání v hormonálním systému, ale také z důvodu vážného morálního šoku, zažil sexuální násilí, stejně jako duševní poruchy.

Nápisy

Hlavními příznaky Nymphomania u žen jsou následujícím projevem:

  • neustálé vyhledávání nových sexuálních partnerů;
  • Sexuální přitažlivost cizinců a jiných dívek;
  • Stálé myšlenky sexu;
  • hysterické chování;
  • Kontrola, T.E. Pro takové ženy, věk, podlaha, rodinný stav a dokonce i vzhled nového partnera přestane;
  • Egoismus, projevil se jak v posteli, tak v každodenním životě;
  • touha vypadat jasně, chytlavé, vzdorovitě a někdy i příliš vulgární.

Nymphomania je něco, co má nejen externí behaviorální značky, ale také charakteristické změny ve fyziologii ženy. Během další náhlé touhy způsobené jak přítomností muže, a jednoduše mluví o sexu, dívka může mít prudký nárůst teploty, nadměrné pocení, dočasná ztráta chuti k jídlu a spánek.

Metody léčby

Vzhledem k tomu, že příčiny a známky Nymphomania u žen je mnoho, pak léčba musí mít komplexní charakter. Hlavní fáze jsou.

  1. Recepce od psychoterapeutu a sexopatologa. Konzultace u těchto specialistů je nutná pro identifikaci různých druhů odchylek, pro informace o sexuální životnosti, nalezení a řešení psychologických problémů.
  2. Konzultace s endokrinologem. Porušení hormonálního systému může způsobit nymphomania u žen. Po provedení některých studií glandů vnitřní sekrece a ochrany krve, je možné vyvodit závěry o tom, zda v těle existují odchylky, a pak přiřadit optimální terapii.
  3. Přehled pohlavně přenosných onemocnění. Porucha sexuální život, neustálá změna partnerů je často příčinou infekce s infekcí. Pro jejich detekci a další léčbu musíte projít vhodnými analýzami a poradit se z venerologa.

Pouze takový integrovaný přístup sestávající z různých druhů klinického a laboratorního výzkumu pomůže jako efektivně a rychle vyléčit hypersexualitu.

Nymphomania u žen, jako psychická porucha, má své vlastní značky, symptomy a charakteristické projevy. Včasné konzultace s lékařem, diagnózou a léčbou pomůže tento problém eliminovat.