Symptomy vztekliny dělohy u žen

Významné sexuální kontakty s různými sexuálními partnery - jeden z příznaků vztekliny dělohy. To je vážná nemoc, která je známá od starověku. Žena je trápena neustálými myšlenkami o sexu, chtíči, nemůže se soustředit na nic.

Když děloha "

Plato sám se podílel na vytvoření nezapomenutelného jména tohoto fenoménu. Termín "histera" řeckého původu znamená "děloha". Podle slavného myslitele je ženská Kinderbonová autorita divoká bestie, která se usadila v těle ženy a kdo je dychtivý pro hnojení. V případě dlouhodobé neschopnosti otěhotnět, děloha začne "zbláznit", iniciovat různé nemoci.

V lékařské klasifikaci neexistuje takové onemocnění jako vzteklina dělohy. Podle tohoto vynikajícího konceptu, Nymphomania, hysterie, která se vyznačuje nadměrnou vzrušení, sexuální aktivací. Tak co je vzteklina dělohy?
Vzteklina dělohy je patologická sexuální přitažlivost u žen, která se projevuje neomezenou touhou pro sexuální akt s mnoha partnery.
Hysterie je považována za syndrom, doprovázený příznakem nepodržení sexuálního vstupu.

Podle statistických údajů, Nymphomania je diagnostikována v nízkých brunetkách tenkého těla. Existují však výjimky. Věkový rozsah Nymphomank - 20-30 let a dámy po 45.

Zkažené chování je doprovázeno příznakem naturace i po četných orgasmech. Touha ženy je zaměřena na sexuální vztah s každým zástupcem silného pohlaví.

Klíčovým prvkem ve formulaci diagnózy je nedostatek výběru partnera. Žena neovládá sexuální aktivitu, potřebuje denně více než deset sexuálního styku.

Pravda Nymphomania

Mělo by být zřejmé, jaký druh vztekliny dělohy, jaké znamení a symptomy jsou inherentní. Tato diagnóza je velmi zřídka umístěna v lékařské praxi.

Nezaměňujte duševní poruchy s hypersexualitou a snídaní. Časté chtíč, vášeň a neodolatelnou sexuální přitažlivost pouze v jednom případě, dva a půl tisíce označují patologii. Současně se příznaky vztekliny dělohy nacházejí pětkrát častěji u žen žijících v horkých zemích.

Ne onemocnění:

  • hypersexualita, velká "sexy chuť k jídlu";
  • Posedlost sexuálních aktů ve stálých partnerech;
  • Vysoká excitabilita.

Přítomnost popsaných charakteristik ukazuje pouze zdravý vývoj těla.

Čerstvost dělohy u žen se projevuje trvalou touhou připojit se znovu a znovu a znovu se připojit k chaotický sexuální spojení. Současně se nymfomanka nemůže soustředit, má potíže s obtížemi: ​​neschopnost relaxovat normálně, práce.

Legendární císařovna Ekaterina skvělá známá pro velkou lásku k tělesné radosti. Aby bylo možné uspokojit její touhy, byly vytvořeny speciální služby. V 60. letech se Catherine najal poručíka, která vykonala lásku.

Symptomy vztekliny dělohy u žen"Mad Lity" síly zástupce nádherného sexu, aby šli nad rámec sexuální svobody. Trpící žena nezáleží, s kým tam, kde a kdy mají sex. V takových případech je žena rychle degradována tím, že se stane nosičem mnoha pohlavních onemocnění.

Čerstvost dělohy je doprovázena následujícími příznaky:

  • Nekontrolovaná touha vstoupit do pohlaví co nejčastěji;
  • Myšlenky pouze o sexu;
  • Jeden partner nesplňuje "sexuální chuť k jídlu";
  • Potřeba trvalé změny partnerů;
  • Mimolety s náhodnými muži;
  • Agresivita, posedlost, hysteričnost, lži.

Takové ženy mohou zažít orgasmus, nicméně nedává jim úplnou spokojenost. Vzhledem k nedostatku propuštění v emocionálním psychologickém plánu je touha znovu opakovat pohlavní styk.

Nezávisle určete tuto dysfunkci není snadné. Příznaky popsané přímo však naznačují přítomnost patologie.

Příčiny a léčba

Veškeré nemoci vzniká v důsledku určitých změn v lidském těle. Hlavním důvodem vztekliny dělohy u žen - duševní poruchy, které se mohou objevit od narození.

Nymfomanks nenosí zavřít oblečení, protože stimuluje průtok krve do pohlavních orgánů. Ve středověku základního atributu libovolné dámy byl tahový korzet. Možná byl příčinou jejich prosperity, pokud jde o sex.

Patologie vzniká z těchto důvodů.

  1. Nesprávné fungování mentálního systému. Často ženy s manic-depresivní syndrom "obsychovní" na sex. Jsou diagnostikovány syndromem "Crazy Nevěsta", ve kterém je touha změnit partnery.
  2. Anomálie mozku. Vzniknou z důvodu získaných zranění, vzhledu nádoru.
  3. Nová formace na vaječnících. Při vývoji nádoru se žena cítí neomezená sexuální přitažlivost.
  4. Hormonální nerovnováha. Hudební období často iniciuje hysterii.
  5. Endokrinní porušení. Existují případy, kdy vzteklina dělohy postupuje u těhotných žen. To je vysvětleno restrukturalizací v práci mnoha systémů organismu.
  6. Snížené sebeúcty. Časté sexuální kontakty pomáhají ženě realizovat její přitažlivost a prosazovat.

Tato těžká nemoc může nastat po zranění nebo se stává výsledkem změn ve věku. V důsledku toho úspěšná dáma se stává slutty a asociální zejména bez ohledu na okolnosti. Je možné vyléčit "šílený dělo"?

Symptomy vztekliny dělohy u ženV počátečních fázích terapie je nutné studovat symptomy a příčiny, které způsobily patologickou hypersexualitu. Také eliminovat přítomnost nádorů. Žena musí být zkoumána, projít testy na infekcích přenášených pohlavím.

Dále bude pacient průvodce endokrinologem, gynekologem. V závislosti na příčině patologie se léčba vztekliny dělohy provádí na konkrétním specialistu. Předpokladem pro úspěšnou terapii je však konstantní monitorování psychiatra.

Také pro léčbu nymfomanií použití metod alternativní medicíny:

  • Infuze se sedativním účinkem z lodi willow, melissy, chmelových kuželů, mincovny;
  • Relaxační lázně s přidáním rybízových listů, máta, mudrc.

Užitečné postupy, jako je akupunktura, hypnóza, sanatorium středisko specializovaná léčba. Pravda Nymphovania vyžaduje vážný přístup a léčbu v závislosti na způsobených příčinách. Při detekci symptomů vztekliny, Uterus konzultovat specialistu. Koneckonců, ignorování onemocnění povede k úplné degradaci.