Co "hormony hraje"

Celý organický svět žije podle biorytmů - Denně (cirkurální rytmus), Sezónní, roční. Stojí za zmínku, že to není jediná klasifikace. Aktivita biorytmů je do značné míry určena délkou denního světla. Práce lidského těla, jako je každý biologický systém, podléhá těmto přirozeným zákonům.

Pružiny jarního hormonálního splashu jsou patrné na jaře. "Hormony Shalyat" říkají o tomto úžasném stavu. Paulové chování je určeno aktivitou endokrinních žláz (hypofýzy, glandy nadledvinek, gonáda). S příchodem jara, kdy je významně Zvyšuje dobu trvání denního světla, Sekrece žláz, které regulují sexuální chování osoby, je aktivována.

Jaro, květiny, láska

Reakce lidského těla ke zvýšení účinných látek v krvi je stříkající světlé emoce, pocity lásky, sympatie vznikají, sexuální přitažlivost se zvyšuje. Hormony na jaře vytvářejí zázraky s člověkem.

Vlastnosti chování

Symptomy pružinového zvýšení hormonů u dívek se projevují akutní touze, aby se podobala pozornost zástupců opačného pohlaví. Dotáhnuté postava, světlý make-up, házení oblečení a bot, neobvyklé doplňky, okouzlující úsměv a jiskry v očích - to vše je zaměřeno na dosažení cíle. Když hormony hry, nárůst nárůstu tónů, psychologický stát je replete s pozitivními emocemi.

Dívka na slunci

Ženské sexuální chování je více vystaveno vnějším faktorům. Stres, nemoc, věk, životní styl, zranění. Ženy s nadměrným tělem, s účinky hyposynamií v přítomnosti chronických onemocnění, zánětů genitálních orgánů, hormonálních selhání, a to i v období pružinových emisí, nemají silnou sexuální přitažlivost.

Když je jaro více zaneprázdněných hormonů, je těžké říci, kdo vykazuje větší činnost - ženy nebo muže. Analýza stupně zvyšování koncentrace hormonů ze zástupců různých pater speciálních rozdílů neodhaluje.

Jarní aktivita závisí na síle sexuální ústavy, individuálních vlastností, věku. Hormonální reakce u lidí se slabou sexuální ústavou je vyjádřena výrazně nižší než zástupci se silným typem. S věkem ze zástupců obou pohlaví je sníženo hormonální pozadí, V souladu s tím ani špičkové koncentrace pohlavních hormonů nemají významný vliv na tělo.

Emise jarního hormonu - Ochranná tělesná reakce

Na začátku jaře přichází lidské tělo v nejlepším fyziologickém stavu. Imunitní systém je oslaben, metabolismus je zpomalen, nervový systém je vyčerpán sezónní deprese, chronická onemocnění jsou zhoršena, hypovitaminóza se projevuje.

Krev a DNA

Hormonální splash pomáhá člověku mobilizovat síly, aktivovat, restartovat svůj biologický systém, získat pozitivní emocionální postoj. Jarní emise biologicky aktivních látek zvláštní dar přírody pomáhat člověku najít "druhé dech" a znovu cítit chuť života.

Takový hormonální koktejl má silný ochranný účinek na tělo, pomáhá přizpůsobit se intenzivnějším biologickým rytmům.

NEBEZPEČÍ JARNÍHO HORMONAL BRESH

Hormonální jarní emise ne pro každé tělo označuje aktualizaci a pozitivní emoce. Lidé, kteří mají chronické onemocnění, během tohoto období potřebují střídálový režim s dostatečnou dovolenou časem a vitaminizovanou výživou.

Plevel po zimě Tělo na zvýšení hormonální koncentrace může reagovat exacerbací onemocnění a zhoršení stavu, studené. Jarní změna hormonálního pozadí, významná zatížení spadá na kardiovaskulární systém, takže v této době se zvyšuje riziko srdečních útoků, infarktů srdce a dalších nebezpečných onemocnění.

Podpora imunitního systému se v tomto období hraje významnou roli. Tělo je obnoveno po zimě velmi pomalu, pod vlivem jarního hormonálního emisí, spuštění těla v kořenovém režimu dělá to pracovat s mnoha systémovými systémy doslova nosit. Proto jsou lidé citliví na časté nachlazení.

Zvýšení doby trvání denního světla má příznivý vliv na tělo, ale nesmíte zapomenout na to, že celé slunce na otevřeném slunci v škodlivém pro kůži. Vzhled spálení je nebezpečný a plný rozvoj maligních neoplazmů.

Opalovací krém

S nástupem jara as zvýšením denního světla v tomto okamžiku roku se počet hormonů v krvi (včetně genitálií) dramaticky zvyšuje. To se odráží v lidském chování. Hormonální splash má dvojitou akci na těle. Na jedné straně je ochrana proti zimní depresi, na straně druhé - práce všech fyziologických systémů v zesíleném režimu na pozadí obecného oslabení po zimě. Provádění jednoduchých pravidel pro ochranu těla pomůže vychutnat si činnost pružinového hormonálního splash.