Jak se zbavit nepříjemného zápachu v intimním místě

Menstruační cyklus ženy jsou spojeny s měsíční krvácením. Trvání krvácení je normální od tří dnů před týdnem. Přidělení žen jsou prakticky zbaveny jakéhokoliv nepříjemného zápachu, ale v některých případech se může objevit shnilé vůně intimního zóny.

To může být způsobeno připevnění jakékoli patologie. Pozor si zaslouží a vzhled vaginálního výboje s nepříjemným zápachem mimo menstruaci.

Vzhled zápachu je odchylka?

Vzhled nepříjemného zápachu v intimním místěPerestroja sexuální sféry dospělé ženy pokračuje pod akci hormonů. Během tohoto období se hladiny estrogen podstatně zvyšují v těle. Endometrie sliznice prodlužuje. Endometriální buňky ve formě zvláštních sekrcí jsou mimo vnější pohlavní orgány. Tento stav se nazývá menstruace. Vzhledem k tomu, že sliznice má schopnost regenerovat, po chvíli budou nahrazeny novými buňkami, které vylézují krvácení kapilár a hemorologie přestanou. Krev uvolněná z pochvy se smísí s přírodními výboje, což způsobuje vzhled zápachu.
Alokace pro ženy
Žena alokace mohou mít jiný zápach a různou intenzitu. To je způsobeno fází samotného cyklu:

  • Na samém počátku cyklu je intenzita výběru Skanta. Mají vonící bílou, bez vůně. To lze pozorovat v prvních 10-15 dní před ovulací.
  • Během ovulace výběru se stávají hustými, viskózními, ale opět zůstávají bez specifického pachu.
  • Během menstruace může výběr cítit železo. Není to nehoda. Konec konců, pro konstrukci krevního proteinu hemoglobinu, tato položka je prostě nutná. Bez ní je protein syntetizován tak, aby nemohl. Takový zápach je zcela normální. Jakmile je menstruace skončila, zápach zmizí.
  • Uprostřed výběrového cyklu, intenzivní charakter získává a může být s nažloutlými nádechem. Pokud nebylo oplodnění prováděno, pak buňky endometria jsou loupány a objeví se krev. Jeho charakter je jiný a závisí na individuálních vlastnostech ženského organismu. Jakmile přicházejí kritické dny, podobné výboje se stávají bohatými a získává specifický vůni železa. Takový zápach během menstruace je zcela normální.
  • Jakmile měsíční konec, počet propuštění jde prudce, a jsou zbaveni specifického zápachu. Zároveň existuje úplné zastavení výboje z vnějších pohlavních orgánů.
  • Epiteliální charakter Minor Malý sliznice může být pozorován u ženy během těhotenství. Je spojen s mikroflórou, která je přítomna ve vagíně. Vždy je tam.

Přítomnost mezi mikroflóry bakterií mléčných kyselin určuje produkci kyseliny mléčné, která provádí ochrannou funkci, která zabraňuje pronikání patogenních mikroorganismů, bakteriální flóra podléhá neustálému samočištěnému čištění.

Důvody

Pokud hovoříme o příčinách nepříjemného zápachu během menstruace, mohou být rozděleny do dvou velkých skupin:

  1. důvody způsobené působením agentů infekční povahy;
  2. Důvody, které nesouvisí s působením infekčního faktoru.

Dostupnost Candidias
První skupina je rozsáhlá a může být vysvětlena v přítomnosti:

  • Kandidóza. Patologie vzniká pod akcí houby rodu Candida. Místo života a rozvíjet v tomto případě je sliznická membrána, která je lemována vagína. Subjektivně se pacienti provádějí stížnosti na svědění, vylučování z rozkroku s kyselým pachem.
  • Vaginosa, způsobené působením bakteriální flóry. Normální vakinální mikroflóna se mění. Je spojena různými anaerobními bakteriemi. Jejich živobytí jsou konjugát s výskytem výboje vody, které mají specifický zápach. Je to velmi nepříjemné a podobné vůni shnilých ryb.

Kolpit

  • Trichomonad Collision. Proces se vyvíjí v slizniční membráně pochvy. To se vyskytuje a spaluje v genitáliích. Zobrazí se zelené a pěnící sekce. Takové alokace jsou velmi páchnoucí. Vypadat, že jsou velmi nepříjemní. Pro ně charakteristika je vůně hniloby. Jejich vlastností je, že jsou v doslovném smyslu slova může jen smrad.
  • Zánět sliznice. Tento stav se nazývá endometritida. Tato patologie může být vzhledem k přítomnosti pohlavních onemocnění. Často se může vyskytnout endometrite po potratu. Kromě subjektivních symptomů spojených s bolestí různých znaků může být krvácení vzdálenosti s vůní. Vůně po menstruaci je téměř vždy přítomen.

Mnohem méně často příčinou zápachu neslouží infekci. Takový obrázek lze pozorovat u rakoviny dělohy.

Rakovina endometria se častěji vyskytuje v postmenopauzálních ženách. Onkolog by měl upozornit okolnost, ve kterém vypuštění z pochvy, má barvu masa. Na tomto základě s přihlédnutím k věku ženy, můžete podezření na rakovinu dělohy.

Výběr může být krví v krvi. To je pozorováno v případech, kdy vývoj plodu prochází mimo dělohu. Při pojetí dojde k hnojení vajec. Dále přechází v děložní trubce v děloze. Existují situace, kdy se děložní trubky stanou neprůchodnou. Taková překážka může vzniknout v důsledku vrozené patologie nebo zánětlivého procesu, který vedl k tvorbě adhezí. Místo připojení plodu je děložní trubka. Ovoce roste, zvyšuje velikost a děložní trubku, aniž by se držely takové zatížení, přestávky. Takové státy se týkají kategorie naléhavých, protože vývoj peritonitidy je plný.

Existují případy, ve kterých těhotenství není schopno běžně proudit. Ovoce v děložní trubce nebo dělohy zemře. Zároveň se rozkládá, vzniká zánětlivý proces, který způsobuje tiché alokace.

Jak odstranit nepříjemný zápach?

Zbavte se nepříjemného zápachu během menstruace. Zároveň bude návštěva gynekologa nejen žádoucí, ale také nezbytná. Kritické dny mohou být doprovázeny pouze vzhledem zápachu spojeného s výbojem, ale také konjugát s jinými různými symptomy. Není-li to pozorováno, pak by měla být věnována žena více pozornosti osobním hygienickým problémům.
Oyamie během menstruace

  • Pro mytí během menstruace by mělo používat teplou vodu. Je žádoucí použít žádnou kosmetiku. Tyto postupy jsou vhodné strávit ráno a večer. Pokud je krvácení silné, musíte to udělat častěji. Lze použít speciální prostředky pro intimní hygienu.
  • Předpokládá se častá změna podložek. I když těsnění mají dobrou absorpční schopnost, není možné je nechat déle než 5 hodin. Tampon by měl být změněn každé 2-4 hodiny.

Pokud nepříjemný zápach nezmizí, konzultace s gynekologem (a v některých případech a venerologu). Specialisté pomohou vytvořit důvody vůně a rozvíjet aktivity zaměřené na odstranění.

Důvodem pro vzhled nepříjemných pachů v intimních místech může být infekce v důsledku životně důležité činnosti různých mikroflóny. Může být pozorován během menstruace před měsícem nebo za nimi. V takových případech není třeba diagnostika těchto států a jejich zacházení odložit. Takové státy jsou schopny poškodit nejen samotnou ženu, ale také její partner. Konzultace odborníka, správné a včas, léčba pomůže vyřešit problém.