Proč po sexu bolí vagínu a po vzrušení vaječníků

K otázce: proč po sexu bolí vagina? Definitivní odpověď nezávisle ne přesně najít. Příčiny odlišné. Počínaje zcela normální neškodnou situací a končící vážnou patologií.

Proč po sexu bolí vagina?

Takové příčiny jsou mnoho. Nejčastější z nich:

  • Pohlavní nemoc. Velký počet infekcí je přenášen pohlavím.
  • Zánětlivé procesy v reprodukčním systému. Tento důvod, proč vagina po sexu je zcela běžný.
  • Ovariální cyst. V tomto případě je bolest po intimní komunikaci pouze na jedné straně. V tomto onemocnění v oblasti vaječníků se objeví vzdělání naplněné kapalinou. Bolest se projevuje také během menstruace. Cysta ne vždy vyžaduje intervenci léků. Někdy má neškodný charakter a projde bez léčby. Po několika menstruačních cyklech, vagina po sexu přestane ublížit.
  • Cervicity. Tam je jedna jemnost - bolest se vyskytuje pouze tehdy, když hluboce zavedený mužský genitální orgán přichází do styku s čípkem.
  • Malý mazivo. Existují případy, kdy ženy přidělují dostatek přírodního maziva před sexem, stává se výslovným důvodem pro výskyt bolestivých pocitů. Speciální maziva se prodávají v lékárnách, které pomáhají odstranit problém.
  • Špičky. Svalová bolest vaku někdy způsobuje reprodukční reprodukční procesy.

Pohlavní nemoc

V takových situacích musíte okamžitě kontaktovat lékaře:

  • Pravidelně se vyskytují bolesti.
  • Během nebo na konci zákona je krevní výtok.
  • Bolesti jsou doprovázeny patologickým výbojem z vagíny.

Takové příznaky hovoří o gynekologickém onemocnění. Patologický původ bolesti v pochvě po sexu je vyřešen pouze na recepci lékaře.

Zda je bolestivý sex v důsledku psychologických problémů?

Pacienti si často stěžují, že v procesu tvorby lásky, cítí bolest v oblasti vagina. Nedostatek mohou mít psychologickou povahu. Žena je nepohodlí, bolest v oblasti malé pánve nebo genitálie. Barvy začínají v procesu pohlavního styku nebo na konci procesu. Tyto pocity vznikají pravidelně a projít během hodiny po sexu.

Rozlišují dvě formy o zrychlení:

  • Primární: Když žena nemá žádné zkušenosti s pozitivními emocemi a potěšením od pohlaví;
  • Sekundární: bolestivé pocity a nepohodlí od pohlaví se vyvíjí mezi krásný sex ženy.

Takový psychologický problém se vyskytuje i u mužů, ale ženy jsou nejvíce náchylné k tomuto fenoménu.

Před zahájením léčby z dávkovosti je nutné podstoupit průzkum a odstranit možné organické patologie. Léčba je navštívit psychoterapeut, nejúčinnější - pár psychoterapie. Specialista pomůže získat harmonii s manželským párem, změnit postoj k sexu a eliminovat čekání na bolest.

Co dělat, když vagina bolí po pohlavním styku?

Cocit to, je lepší nehodit, co se děje, a navštívit lékaře a zjistit, co je problém. Vzhledem k tomu, že seznam možných problémů je velký, je nepravděpodobné, že se přesně zhorší k identifikaci skutečného faktoru, který způsobil takové důsledky.

Pro zmírnění bolesti můžete pít anestetikum nebo antispasmodický lék. Například Nurofen, But-Shpa, Papaverine nebo ketonální.

Je třeba mít na paměti, že recepce těchto léků bude usnadnit bolest bolesti a důvod zůstane.

Vaginální bolest během těhotenství

Během čekání na dítě se někdy objeví takový problém. Důvodem může být jak přírodní hormonální změny, tak progrese chronických onemocnění.

Pokud v tomto období bolesti vznikají s krvavým sekretem, stojí za to kontaktovat lékaře. Takové příznaky se často vyskytují při potratu.

Malé brnění a bolest se někdy cítí naprosto zdravá žena. Uprostřed těhotenství začne děloha rychle růst a dát tlak na rozkrok.

Určete důvod povahy bolesti

Vagina může být nemocná po sexu, z vzrušení, stejně jako bez viditelných důvodů. Je velmi citlivá, mnoho nervových zakončení se tam koncentruje.

Hlavním úkolem je identifikovat důvod tohoto symptomu včas. Teprve poté, co můžete najít diagnózu a rozhodnout o léčbě.

Podobné bolesti vznikají z různých důvodů. Zvýrazňujeme hlavní typy vaginální bolesti:

  • Bolesti. Nejčastěji vznikají zánětlivé onemocnění.
  • Ostrý nebo akutní vaginální bolest. Takové pocity se vyskytují především se zraněnými pohlavními orgány.
  • Dává bolest. Někdy nemají žádné spojení s gynekologií. Jejich zdroj je obvykle v jiných sousedních orgánech.

Vaginální bolest není normálním fenoménem, ​​a to stojí vážně souvisí s touto situací. Takový problém může ohrozit nejen ženské zdraví, ale i život.

Bolest v pochvě před sexem

Když se spodní část břicha náhle vyskytuje po vzrušení, je to důsledek velkého průtoku krve do sexuálního systému: vaječníka, děložní a děložní trubky.

Pokud není dokončeno pohlavní styk, t. E. Orgasmus nepřišel do žilní systém malé pánve, krev je zírá, mění strukturu žil. Viennes se stává méně elastickým, a kvůli takové stagnaci jsou vaginální chronické bolesti. Bolesti se budou konat v okamžiku, kdy sex vzrušení skončí orgasmusem. Lze provést vlastní spokojenost, není nic hanebného.

V zásadě je masturbace plně vypouštěná alternativy pohlavního styku. Když neexistuje neustálý sexuální život, tato metoda pomůže odstranit přebytečný sex. V adekvátním měřítku nebude škodna. Pouze pokud ji přehlížíte, existuje riziko získání psychologické závislosti na kontaktu s vámi.

Pokud jde o zdraví, zejména žena, je lepší nečekat, a opět navštívit lékaře. Tváří v tvář vaginální bolesti, neměli byste okamžitě paniku, protože důvodem jeho výskytu může být dokonce přírodní reakce těla.