S menstruací to bolí jít na záchod pro velké a malé, důvody

Menstruace často vyrazí ženu z obvyklé dráhy. Speciální problémy dodávají časté nutkání vyprázdnit střeva a močový měchýř. Někdy to snadno projde, i když to není pohodlné. A to se stane, že žena bolí jít na záchod ve velkém. A močový měchýř je také osvobozen od nepříjemných pocitů. Takové onemocnění je někdy signálem vážných porušování v práci těla. Je proto důležité rozpoznat důvody těchto problémů co nejdříve.

Problémy s moči: Přírodní příčiny

na toaletu pro malé
Časté výlety na záchod v malém, vyskytující se během menstruace, jsou vysvětleny normální změnou v hormonálním pozadí. Takže projevuje snížení hladiny progesteronu hormonu v těle ženy. Pod jeho vlivem tkáně těla se snaží udržet kapalinu. Před měsíční produkci progesteronu je suspendována a voda akumulovaná v buňkách se vylučuje ledvinami. Toto zatížení systému moči. Je nucen pracovat v režimu duálního zatížení.

Kromě toho snížení hladiny pohlavních hormonů způsobuje, že děloha se smršťuje. Je nutné se zbavit odděleného endometria. Myometrie se sníží, což také otravuje močový měchýř.

Stojí za to věnovat pozornost tomu, že před měsícem a během nich se ženy objeví touha jíst více než obvykle. A zpravidla to je něco sladkého nebo masa. Takové jídlo, které potřebujete často a hodně pijete. A hojný nápoj vede k potřebě močení častěji.

Pokud se očekává, že se očekává, že budou častěji psát častěji než obvykle, je třeba vzít v úvahu možné těhotenství. To je jeden z příznaků jeho uznání v raných fázích. Močový kalus vznikají z důvodu relaxace Sfincterů na pozadí posíleného progesteronu. Může být také důsledkem změnných závislostí v potravinách, například použití více soli a ostré, ze které chcete pít více. Odtud a časté výlety na záchod.

Problémy s defecation: normální volba

K otázce "proč během menstruace často chodím na toaletu velkým?»Odpověď spočívá také v zvláštnostech ženského těla. Během menstruace stěn dělohy. Tento proces hity a hladké střevní svaly. On, stejně jako děloha, v této době funguje pro evakuaci z těla všech extra. Takže žena neustále chce jít na toaletu ve velkém.

Jedná se o nejjednodušší a přirozenou příčinu specifického nepohodlí během menstruace a vysvětluje, proč během menstruace častěji než obvykle chci jít na záchod. Ze stejného důvodu je proces často doprovázen lehkým průjmem, který je samozřejmě nepříjemný, ale zcela normální. "Neustále chci jít velký v záchodě," stížnost žen v této době je velmi častý.

Nicméně, pokud je průjem doprovázen závratě, nevolností, křečemi v břiše a na záchod velmi bolí, je nutné umožnit infekci nebo otravu. V tomto případě se obraťte na svého lékaře, musíte co nejdříve.

Bolest v močení

Silná bolest během vyprazdňování močového měchýře je již důvodem pro návštěvu lékaře. Koneckonců, to se často stává, že onemocnění přichází a během menstruace. Zejména protože menstruace s jeho sníženou imunitou může vyvolat exacerbaci již existující patologie.

Bakterie
Proč, během menstruace to bolí jít na toaletu v malém? Bakterie v této době snadno platí pro sex a močové tratě. Taková infekce zůstává po skončení kritických dnů. Proto je nutné sledovat menstruační sekrece, jejich barvu a zápach, aby bylo možné určit problém včas a okamžitě se poraďte s lékařem.

Nejpohodlnější znamení, které v těle není v pořádku - silné nutkání vytrvat, a vznikající moč může být trochu trochu. Pokud zároveň bolí také psát, znamená to, že je již zánět, a musí být léčeni.

Bolest v defecation

Totéž platí pro bolest ve střevním vyprazdňování. Pokud se pokus o posun je doprovázen bolestivými bolestmi - je to vždycky úzkostné znamení. Nejčastěji ukazuje tyto problémy:

  • exacerbace stávajících střevních problémů;
  • Střevo může trpět v této době kvůli hojnému jídlu vyvolaném zvýšením chuti k jídlu;
  • endometrióza;
  • zácpa.

Endometrióza

Endometrióza
Retrocervikální endometrióza - stav, kdy jsou endometriální místa umístěny za čípkem. Pozdější endometriální buňky se rozprostíraly uvnitř konečníku. Hojný měsíční a bolest během defecation - jeho určující znamení. Bolesti nechodí a na běžných dnech, ale během menstruace jsou velmi silné. Menstruace s takovou endometriózou začíná krvácivým plynovým těsněním a konce.

Některé sověty

urolog

  • Během kritických dnů a před nimi musíte vyloučit hypotermii. Také špatně ovlivňuje tělo v této době přehřátí. Neužívejte horkou koupel nebo opalování na pláži.
  • Síla musí být pravidelná, jemná a snadná pro střeva. Nezneužívejte mastné, solené nebo akutní potraviny. Nepřekládejte, bez ohledu na to, jak chutné.
  • Pokud se stala zácpa, je lepší použít svíčky nebo učinit klystýr, ale ne spát, pokud je to bolestivé.
  • Pokud nejsou bolestivé pocity pro prázdné střeva a močový měchýř neobvyklé, neměli byste navštívit návštěvu lékaře. Je lepší určit problém hned, než ublížit.
  • Možná musíte se domluvit s několika specialisty - gynekologem, urologem a Proctologem.

Je třeba si pamatovat: bolest tělesných signálů o onemocněních. Časté vyprazdňování v kritických dnech je normální. Bolest v záchodě - znamení nemoci.