Vaginální krém jako způsob antikoncepce

Vaginální nebo antikoncepční krém - spolehlivá ochrana proti nechtěnému těhotenství. K dnešnímu dni pharmaceutical companies se mohou pochlubit širokou škálou antikoncepce. Jeden z spolehlivých ochranných léčiv je vaginální krém. To nejen ničí strukturu spermií, ale také zabraňuje vzniku některých infekčních onemocnění.

Princip akční krém: Bít mokré prostředí neutralizuje a imobilizuje téměř všechny mikroorganismy, včetně užitku pro ženy. Proto se s častým použitím může vyvíjet vaginální dysbióza.

Krém je navržen na základě spermicidů a je metodou neuronální a chemické ochrany.

Samozřejmě, kondomy jsou známější a společné prostředky, ale krém má také výhody, které budou projednány v tomto článku.

Výhody antikoncepčních krémů

Popularita vaginálních krémů se každoročně zvyšuje. Tento typ antikoncepce je vytvořen pro ty, kteří si hodnotí jejich zdraví a zdraví svého partnera. Podle odborníků je jeden z výhod tohoto fondu způsob použití.

Souhlasit s tím, že je mnohem snazší používat antikoncepční krém než pilulky.

Přijetí pilulku, budete muset počkat, až se lék rozpustí v žaludku a štěrbinu k krvi. Kromě toho mohou aktéři tablet negativně ovlivnit práci jiných orgánů. Proto pokyny pro pilulky popisují obrovské množství vedlejších účinků, kontraindikací a omezení.

Krém je neškodný, pokud jste ošetřovatelská maminka, nevyniká mlékem a nepoškozuje, pokud používáte toto prostředky, nevíte, že jste v pozici. Chcete-li vyvodit závěry o výhodách vaginálních krémů lze řídit následujícím seznamem:

  • Prostředky působí ihned po použití vagíny na stěnách (potřebujete rovnoměrně rozdělit na povrchu)
  • Hydratační (slouží jako exponabable látka během pohlavního styku, pokud mají partneři problémy s přirozeným uvolňováním mazání)
  • Vhodné pro dlouhý nebo několik sexuálních činů v řadě (čas akce - více než hodinu), ale pro maximální spolehlivost doporučujeme znovu použít krém každých 30 minut
  • Provádí látky, které zabraňují infekcím přenášeným během pohlavního styku

Jedinou nevýhodou vaginálních krémů je, že s přímým kontaktem s vodou, mýdla ztratí své ochranné vlastnosti.

To znamená, že pohlavní styk v bazénu by mělo být vyloučeno a nesmí být umytí sexuálnímu jednání. Může existovat také nepohodlí, protože lék v procesu může být transformován do pěny, způsobit alergické reakce uvnitř a na povrchu genitálií. Před rozhodnutím o používání vaginálního krému stojí za konzultaci gynekologem.

Komu se koná antikoncepce

Komu je vhodný antikoncepční krém

Antikoncepci ve formě vaginálního krémtu fit absolutně všechny ženy bez ohledu na věk. Jedná se o nekorekční činidlo na základě působení spermcrencidů (gramicidin nebo ne-oxylon-9 účinné látky), což významně snižuje riziko hormonálního pozadí.

Antikoncepční krém neruší mikroflóru pochvy, pokud se aplikuje jednou týdně a méně.

Existuje seznam obecných indikací, za kterých by mělo být aplikováno antikoncepční krém:

  • Jste kontraindikováni jinými prostředky ochrany proti nechtěné těhotenství (tablety nebo intrauterinní spirála)
  • Postorum a během kojení
  • Nedávno provedl potrat
  • Dočasně jste přestali užívat hormonální antikoncepce
  • Během změny spirály
  • Pokud nosíte nepravidelný sexuální život

Kromě toho může být vaginální krém používán společně s jinými ochrannými prostředky, jako jsou: kondomy, intrauterinní spirály, vaginální membrány.

Kdo nehodí kontraceptive krém

Tato metoda antikoncepce není vhodná pro páry vedoucí časté a pravidelné sexuální život.

Jak bylo uvedeno výše, krém krém a užitečné organismy v mikroflóře. Při použití několikrát měsíčně bude mikroflóra mít čas na zotavení, ale s každodenním použitím může dojít k odvodnění a dysbakterióze vagíny.

V případě onemocnění musí být suchost konzultovat lékaře a změnit antikoncepci.

Jak si vybrat vaginální krém

Existuje mnoho druhů a titulů antikoncepčních vaginálních krémů: Ramses, Alpagel, Koromek, Delphin, PharmateX jiný. Mají běžné charakteristiky. Účinné látky těchto antikoncepce zničí spermie membrány, zabraňují vzhledu hub a chrání tělo před infekcemi.

Většina žen dává přednost přesně farmatex, i když všechny uvedené vaginální krémy nejsou hormonální.

To je důležitý argument při výběru antikoncepce.

Jak používat vaginální krém

Jak používat vaginální krém

Zpravidla jsou metody používání krémů stejné pro všechny druhy. Kompletní k médiu je jablko injekční stříkačky nebo trubice se speciálním hrotem pro vstup a distribuci léčiva uvnitř.

Před každým sexuálním aktem musíte představit novou dávku smetany. Lepší při úvodu. Krém tak bude rychle distribuován po celém povrchu a jeho antikoncepční vlastnosti začnou.

Krém začíná okamžitě.

Kontraindikace

Vážné zákazy pro použití vaginálních krémů ne. Není možné použít pouze v případě, že uvnitř pochvy nebo poškození je pozorováno podráždění. V případě nemoci vnějších genitálních orgánů a individuální intolerance jednotlivých složek, které jsou součástí smetany.

Před použitím jakékoli antikoncepce musíte být informováni lékaři a předat potřebné testy.

Vedlejší efekty

S přísným dodržováním vnořených pokynů pro lék, vedlejší účinky jsou téměř vyloučeny. Mohou se projevit, pokud je vyjádřena citlivost na účinnou látku. Pokud jste plně zdraví, pak byste se neměli starat o projev jakýchkoli vedlejších účinků, zpravidla spermicidy jsou docela snadno přeneseny tělem.

Pokud po použití naleznete alergickou reakci (svědění, vyrážka, vypalování), okamžitě vylučovat tento nástroj z osobního použití.

Vaginální krém je průlom v gynekologii. Stále častěji si ženy vyberou tuto metodu ochrany proti nechtěnému těhotenství.

Antikoncepci ve formě krému jsou mnohem bezpečnější a spolehlivější než pilulky a kondomy. Jsou velmi snadno použitelné, vedlejší účinky jsou minimalizovány. Účinné složky látek obsažených ve smetancích jsou snadno odstraněny s výbojem nebo stačí opláchnout vodou.

Po přečtení těchto informací můžete vyvodit závěry. Volbou vaginálního krému jako antikoncepce se nemůžete bát nejen o nežádoucím těhotenství, ale také na pronikání infekcí. Tento typ antikoncepce se ukázal jako účinnost.

Komponenty neproniknou krví a neovlivňují mikroflónu v pochvě. Jedná se o nesmrtelné léky, budou dokonale vhodné pro ženy, které nemohou trvat antikoncepce ve formě tablet nebo kapslí. Před volbou konkrétního vaginálního krému pro sebe, poraďte se se svým lékařem, abyste se vyhnuli nechtěným důsledkům.