Ring-antikoncepční národní

obalNárodní je hormonální antikoncepce, která je vaginálním kruhem. Zavedl intravaginální, nezávisle, extrakty bez pomoci lékaře. Poskytuje vysokou úroveň ochrany proti nechtěnému těhotenství.

Popis léku

Struktura

Složení hormonálních látek zahrnuje ethinyl estradiol a ethonegestrel - v množství 2.7 a 11, 7 mg. Základna je vyrobena z ethylenových kopolymerů a vinylacetátu. Kompozice má také mírné množství stearátu hořečnatého.

Metoda akce

Jak ShoveKroužek dodává hormonální látky přímo do dělohy, padají do krve, sání sliznice. Koncentrace stávajících hormonů v krvi je stejná jako při použití KOK. Lék zabraňuje vývoji folikulu, inhibující ovulace. Existují také informace, že antikoncepce zlepšuje celkový stav ženy během menstruačního krvácení.

aplikace

Antikoncepční antikoncepce Ring NationalCena antikoncepce majitele je průměrně ve srovnání s COC, a v lékárnách jsou prodávány jak individuálně, tak tři kusy v jednom balení. Je instalován v prvním dni cyklu a je odstraněn přesně po 21 dnech. Tak, že žena nezapomene na dobu odstranění starého kruhu, dvě samolepky jsou nálepky v krabici s prostředky. Jedna samolepka připomíná potřebu extrahovat předchozí produkt, a druhý o dobu instalace nového.

Jak se přihlásit:

  1. Před úvodem umyjte ruce mýdlem.
  2. Vezměte si pohodlný, což umožňuje přístup k pochvě.
  3. Squeeze produkt dvěma prsty a zavést uvnitř co nejvíce.
  4. Ujistěte se, že obsadila pohodlnou polohu.

Manipulace je vhodná pro výrobu squatting, lhaní, stojící, ohýbání a odstranění jedné nohy. Jeho pozice uvnitř není zásadně, hlavní mezník je pohodlí ženy. Aby tyto akce nepotřebují mazivo, pomocné látky nebo aplikátory. Je extrahován dvěma prsty ve stejné pohodlné poloze.

Důležité! Pokud je prsten zadán podle pokynů, zachovává svou integritu, pak se žena sama přestane cítit hned po úvodu. Její sexuální partner také necítí dostupnost výrobku během koitusu.

Krok za krokem pro zavedení prstence

Po 21 dnech je kruh extrahován. Po 1-2 dnech se vyskytuje menstruační krvácení. Nový produkt je nastaven přesně za týden. Během této doby, zpravidla krvácení plně zastaví.

Je dovoleno extrahovat prostředky na chvíli až tři hodiny, při zachování jeho účinnosti. Pokud došlo k přerušení ve stanoveném čase, bude vyžadována další bariérová antikoncepce. Pokud byl produkt extrahován šancí, musí být okamžitě opláchnuty tekoucí teplotou vody 30-37 stupňů a znovu nainstalovat.

Odchylky v obvyklém použití žádosti

V případě nepředvídaných situací mohou být porušování režimu použití. Takže neovlivňuje nechtěné následky, musíte následovat jednoduché pokyny. Možné porušení režimu:

  • Přestávka mezi cykly je prodloužena;
  • rozšířený provoz jednoho kruhu;
  • zkrácená přestávka mezi dvěma cykly.

Pokud po odstranění jednoho antikoncepčního kruhu přestávka trvá více než 7 dní, pak před instalací nových prostředků musí být těhotenství odstraněno. Pokud v důsledku porušení režimu nepřichází těhotenství, nový nástroj je okamžitě nastaven. Současně, po začátku aplikace nové zdůraznění bude muset jakákoliv bariéra antikoncepce použít.

Pokud byl kroužek včas extrahován, pak se jeho antikoncepční akce po čtvrtém týdnu používání začne snížit. Zachovává si vysokou účinnost 4 týdnů, pak je nutná další ochrana proti nechtěnému těhotenství. Zároveň může nastat na konci prodlouženého cyklu.

Po prodlouženém použití je přestávka standardně - 7 dní. Před instalací nového kruhu, pokud na konci prodlouženého cyklu používal jiné antikoncepce, musíte vyloučit těhotenství.

Zkrácená přestávka mezi dvěma cykly je možné, pokud je nutné dokončit přeplnění krvácení, a přesunout další cyklus po dobu několika dní. V tomto případě však může dojít k malému krvácení v následujícím po zkrácené době užívání léčiva.

Žena může zapomenout na potřebu odstranit nebo dát kruh o národnosti, nebo narušit sedmidenní rekreační období mezi nimi. V tomto případě je důležité vyloučit těhotenství před instalací nového kruhu.

Změny v termínech menstruace

Pokud je potřeba posunout termíny menstruace, můžete vědomě zvýšit nebo snížit dobu přerušení mezi cykly. S nárůstem doby odpočinku je však nutné používat bariérovou antikoncepci spolu s národními.

Někdy to není dovoleno, aby přestávku mezi dvěma antikoncepčními lidmi. V tomto případě začne menstruace pouze po zahájení dalšího přerušení, to znamená, že 6 týdnů po posledním zrušení krvácení.

Důležité! Jakékoli změny standardního použití aplikace vaginální antikoncepce na základě ustanovení jsou nežádoucí, takže je zvláště důkladné sledovat stav těla, pohodu, přítomnost předčasné krve krve a krvácení. Jakmile bylo zjištěno porušení harmonogramu, je nutné vrátit se ke standardnímu použití antikoncepce.

Zrušit antikoncepci

Storno se provádí po dokončení celého cyklu používání. To znamená, že po odstranění dalšího kruhu se nová jednoduše není umístěna po 7 dnech. V důsledku toho mohou být tyto jevy pozorovány v období následujícím po prvním cyklu bez přípravy:

  • Posílení menstruačního krvácení;
  • otok, bolest hruď;
  • Menstruační bolest.

Spuštění používání národnosti, mnoho žen si všimne zlepšení státu během menstruace. Žádná premenstruační bolest, krvácení klesá. Účinek snížení zatížení menstruačního cyklu na těle trvá po celou dobu při použití prostředků. To je dobrá prevence silné ztráty krve v době menstruace. Ale po zrušení se tělo vrátí do normálního stavu.

Zrušit může být spojen s plánováním těhotenství, v takovém případě se doporučuje čekat na instalaci běžného menstruačního cyklu. Takže lékaři budou snazší vypočítat termín těhotenství. Jinak, pojetí ihned po povolení zrušení a nemá vliv na průběh těhotenství.

Důležité! Pokud se těhotenství dojde v důsledku porušení plánu antikoncepce, musí být výrobek okamžitě odstraněn. Je kontraindikován v antikoncepci a GW, protože může snížit úroveň produkce mléka nebo vést k laktací.

Možné nežádoucí účinky

Podle pokynů pro recenze lékařů má antikoncepci národního národa řadu možných vedlejších účinků. Jsou zřídka se projevují (méně často 1/100, ale častěji 1/1000). Tyto zahrnují:

  • vaginální infekce;
  • vypouštění z vagíny;
  • nepříjemné pocity v oblasti genitálních orgánů (svědění, bolest, podráždění);
  • Bolest, tažení pocitů v žaludku;
  • pivovarnictví mléčných žláz;
  • bolesti hlavy;
  • Snížení libida;
  • zvýšení tělesné hmotnosti;
  • Kožní vyrážky.

Když se objeví vedlejší účinky, je lepší kontaktovat specialistu. Na situaci doktor doporučuje nebo okamžitě extrahovat kroužek nebo dokončit cyklus. Může také přiřadit léky, aby se odstranily nepříjemné příznaky.

Je velmi zřídka alergický na produkt, nebo zvýšená citlivost a bolest při styku od partnera. Podle recenzí se muži necítí během pohlaví, kteří mají tuto antikoncepci.

Kontraindikace

Kontraindikace pro použití kroužků jsou stejné jako pro jiné hormonální antikoncepce. Tyto zahrnují:

  • žilní nebo arteriální trombóza, umístění;
  • Defekty srdce;
  • Migréna (zejména s ohniskovými symptomy);
  • hypertenze;
  • Onemocnění GBC (pankreatitida, nádory jater, chronické jaterní onemocnění);
  • Nádory závislé na hormonu;
  • Vaginální krvácení s nejasnou diagnózou;
  • rehabilitace po chirurgickém zákroku;
  • Cukrovary s poškozením cév;
  • Těhotenství a laktace;
  • Alergické reakce na složky léčiva;
  • Ženy kouření starší než 35 let.

Před použitím léku stojí za konzultaci se zkušeným gynekologem, použití léčby a léčby bez konzultací může vést k vzniku neočekávaných vedlejších účinků.

Zpětná vazba ženy používají národní

Recenze o antikoncepci zjištění jsou jiné, ale pozorovány obecné trendy. Takže často pro ženy je použití antikoncepce pohodlnější než při použití KOK. Ale častěji existují případy vaginálního podráždění, svědění. Mnoho pozitivního zpětné vazby na dlouhodobé recepci drog.

Antikoncepční účinek prstenců je velmi vysoká, spolehlivost je jeho hlavní výhodou. Snadné použití láká ty ženy, které nechtějí sledovat denní a stabilní recepci drog. Tento typ antikoncepce se často používá po celá léta bez negativních jevů.

Závěr

Národní je moderní a pohodlný prostředek antikoncepce. Pozorování režimu použití, můžete nejen zabránit nežádoucímu těhotenství, ale také snižují intenzitu nepříjemných pocitů během menstruace.