Kondomy dyepox extra bezpečnostní vklad

Durex Extra Bezpečné kondomy jsou určeny speciálně pro ty, kteří potřebují maximální ochranu při intimním kontaktu. Jsou účinnější než klasické kondomy, při prevenci přenosu infekcí a nežádoucího těhotenství. Díky, kterým je dosaženo?

Kondomy Dyepox Extra bezpečnostní vklad

Popis Dyerex Extra Bezpečnostní vklad

Kondomy prodávají v kartonových krabicích v množství 3 nebo 12 kusů. Každý produkt je v samostatném obalu s ozubeným okrajem. Na to můžete vidět trvanlivost antikoncepce.

S formou soumraku navíc není bezpečný odlišný od klasických durexu antikoncepce: hladký, transparentní. Pokryté speciální mazáním pro maximální pohodlí během pohlaví.

Produkt má speciální anatomickou formu "Easy-On". Díky ní je antikoncepce snadno nosit. Anatomická forma také poskytuje hustý sousední kondomem k penisu během pohlavního styku.

Jejich funkce: velká tloušťka ve srovnání s jinými bariérovými antikoncepce. Výrobce tvrdí, že kondomy DYSEX EXTRA Bezpečnější jsou účinnější při ochraně proti pohlavně přenosným infekcím. Lepší a v prevenci nežádoucího těhotenství.

Neúplné plus antikoncepce je, že zvýšená tloušťka nezpůsobuje poškození pohodlí během pohlaví. A muž a žena zažívají stejné pocity jako u klasických durex antikoncepce.

Velikost

Kondomy Durex Extra bezpečné nejen silnější, ale také o něco delší než Durex Classic: 205 mm a 195 mm. Šířka zesílených DRS se neliší od klasiky - 56 mm. Díky této velikosti jsou antikonceptivy DSURS Ecster Beard vhodné pro muže s velikostí penisu poněkud větší než Středního východu.

Kondomy Dyepox Extra bezpečnostní vklad

Tloušťka

Durex Extra Bezpečná tloušťka je více než 0,02 mm více než klasika. Je to 0,08 mm (0,06 klasiky). Dokonce tak minimální, na první pohled, rozdíl poskytuje větší spolehlivost kondomu, zabraňuje jeho poškození během pohlavního styku.

Složení Dyerex Extra Bezpečnostní vklad

Dyrakční lyepox kondomy se skládají z přírodního latexu (sklenice Gavi rostlin) pokrytých hojným mazáním. Kromě toho má dodatečná bezpečnostní vklad zvýšené množství maziva. Takže jsou velmi snadno nosit.

Latex - hypoalergenní látka. Kupující se nemusí bát zjevení zarudnutí, vyrážky, svědění a dalších alergických reakcí na genitálie.

Důležité! S výskytem nepříjemných příznaků by mělo být okamžitě odstranit kondom a následně zkusit jiné značky.

Podmínky použití

Kondomy Dyepox Extra bezpečnostní vklad Pro jednorázové použití. Antikoncepce klade na kterékoli ze sexuálních partnerů před nebo během předběžných pohlazení. Chcete-li se plně chránit, na začátku pohlavního styku by měl být kondom na penisu mužů.

Další zárukou bezpečného sexu - dát vpravo. To musí být provedeno takto:

  1. Otevřete lepenkové krabici, odstraňte z ní balení s antikoncepcí.
  2. Opatrně strávte obal ze strany ozubeného okraje.
  3. Zkontrolujte, zda je kondom správně otočen. Válec musí směřovat k roztoku.
  4. Vezměte jednu ruku zásobníku pro ejakulát (soppy vyboulení na konci produktu) a stiskněte ho s velkými a indexovými prsty. Tato jednoduchá manipulace odstraní přebytečný vzduch.
  5. Stále drží tank jednu ruku, další připojit stranu k hlavě penisu.
  6. Rozdělte kondom na délku penisu z špičky a na základnu.
  7. Zkontrolujte, zda je těsně přiléhající k tělu.

Pokud se začne otáčet během pohlaví, mělo by být okamžitě propagováno. Pokud kondom letěl, když sex činí, je zakázáno nosit zpět.

Pozornost! Před otevřením balíčku je vhodné odstranit všechny šperky s rukama, aby nedošlo k poškození.

Po maturitě se antikoncepce opatrně odstraní, pevně drží na základně. To se provádí až poté, co je penis zcela odstraněn z pochvy.

Pokud je to žádoucí, můžete použít další speciální mazání. Je zakázáno aplikovat s kondomem maziv na olej (vazeline). Zničí latex, v důsledku toho se KRE stává méně účinným.

Kondomy Dyepox Extra bezpečnostní vklad

Skladovatelnost

Doba použitelnosti Dyups Ecster Safe - 3 roky. Je indikován na každém balení s kondomem. Během této doby výrobce zaručuje spolehlivost výrobku. Mohu použít antikoncepci po datu expirace? Ano, ale na vlastním riziku. Společnost "DREKS" během tohoto období neprovedla klinické studie.

Aby se produkt Durex účinný, potřebuje nejen nosit správně, ale také pro skladování:

  • v suchém, chladnějším místě;
  • v uzavřeném obalu;
  • bez přímého slunečního světla na nich;
  • Při teplotách od 0 ° C do 25 ° C.

Cena Durex Extra trezor

Commation Cosds Durex Extra trezor závisí na místě prodeje, množství produktů v balení. Cena v online obchodech je zpravidla menší než v lékárnách. A náklady na jeden kondom v balení s 12 ks je menší než 3.

Ve srovnání s klasickými kondomy má extra bezpečná linka vyšší náklady.

Cena za 3 kusy Durex Extra trezor

Je to takový balíček antikoncepce je nejjednodušší způsob, jak najít v lékárnách města. Koneckonců si užívají největší poptávku. Průměrná cena za 3 kusy dyerx Extra trezor - 200 rublů (66 rublů na kus).

Cena za 12 kusů Durex Extra trezor

Výhodnější koupit balení konders o 12 kusů. Cena za jeden kondom v tomto případě spadá jeden a půlkrát. Průměrné náklady na balení 12 jednotek DRS Extra bezpečné - 520 rublů (43 rublů na kus).

Recenze Durex Extra trezor

Mironenko Yaroslav Mikhailovna, 30 let, g. Moskva
Vzhledem k tomu, že neplánuji více dětí s manželem, maximální ochrana během sexu je pro nás velmi důležitá. Viděl jsem na internetových recenzích společnosti Dyerex Extra Bezpečnostní vklad. Rozhodl se zkusit taky a teď neberte další. Zahušené soumržení jsou velmi pohodlné při uvedení přítomnosti přídavného mazání. Nikdy se nedostal dolů a nespěchal. Dokonce i během bouřlivého, dlouhého sexu! Tam je pěkný bonus - posledních 10 minut spustil sexuální akt. Pravděpodobně, vzhledem ke zvýšené tloušťce pocitu, je člověk trochu otupělý. Doporučuji každému, aby používal Durex Extra Beard!
Vorob`ev Andrey Igorevich, 25 let, g. Omsk
Jsem velký panicer o ochraně během pohlaví, takže jsem velmi pečlivě přišel na výběr kondomů. Když slyšel o Durex Extra Bezpečnost, okamžitě se rozhodl vyzkoušet. Opravdu se mi líbilo kvůli přítomnosti velkého množství maziva, nedostatek nepříjemného zápachu. Zmatené, že pocity mohou být nudné v důsledku zvýšené tloušťky. Ale necítil jsem žádný rozdíl. Trochu tlačí vysokou cenu, ale pokud jde o vlastní bezpečnost, nemůžete ušetřit!

Závěr

Kondomy Durex Extra bezpečné poskytují dodatečnou ochranu při styku, aniž by bylo dotčeno pohodlí. Zvýšená tloušťka zajišťuje maximální účinnost antikoncepce při prevenci nežádoucího těhotenství a přenosu infekčních onemocnění.