Kroužkovaný národnost

Pro ochranu před neplánovaným těhotenstvím se doporučuje používat různé antikoncepce. Jeden z těchto léků je antikoncepce. Pokyny pro aplikaci žaloby popisuje, jak kdy a za jakých okolností se zařízení používá. Zpočátku, před použitím, to stojí za to zjistit výhody a nevýhody způsobu antikoncepce, jakož i recenze žen, které zkoušlo lék dříve.

Výhody a nevýhody antikoncepčních kroužků národního

Národní dester kvůli jeho flexibilitě a pružnosti způsobuje nepohodlí. Žena není třeba omezit svou motorickou aktivitu. S intimním blízkostí se vaginální prsten na základě zjištění neodhalí, takže partner nepoznává o přítomnosti cizího předmětu uvnitř pochvy.

Národní zařízení je hluboce injikováno do vaginy. Uvnitř dutiny je tvar kruhu vystaven individuálním změnám, vyjmutí obrysů ženského genitálu a zabírá výhodnou polohu.

Kroužkovaný národnost

Výhody zařízení jsou:

  1. Nízká obsažená v antikoncepci, dávkování hormonů: v krevním oběhu se uvolňuje během dne pouze 20 ug, navzdory ostatním perorálním tabletům - do 30 ug účinné látky.
  2. Dopad hormonů se nevztahuje na celý organismus, látky jsou platné pouze lokálně.
  3. Hmotnost pacienta během terapie se nezvyšuje.
  4. Správné používání národního kruhu umožňuje snížit riziko vzniku rakoviny dělohy a vaječníků.
  5. Není třeba ovládat recepci - kroužek je umístěn 1 čas na 21 dní a tablety by měly být používány systematicky.
  6. Příznivě ovlivňuje vzhled ženy - zlepšuje stav kůže, vlasy, blokuje bolestivé nepohodlí při výskytu měsíce, snižuje jejich trvání.
  7. Má možnost zpoždění nebo snížit lhůty pro menstruaci v důsledku způsobů nestandardního použití zařízení. Tato aplikace je však nutná ke koordinaci s gynekologem a přísně implementovat podle pokynů.

Následující položky jsou nevýhody aplikace zařízení:

  • Je nutné dodržovat důkladný způsob použití;
  • Existuje mnoho kontraindiků provokujících vedlejší účinky;
  • Pokud není informační kroužek řádně zaveden, může pravidelně vypadnout;
  • V přítomnosti onemocnění genitálních orgánů se při vstupu do zařízení vyvíjí zánětlivý proces, objem sekvencí se zvyšuje.
Varování! Národní prsten, jako ostatní antikoncepci z této skupiny, nechrání před kontaminací onemocnění přenášených partnerů v důsledku intimní blízkosti.

Složení národnosti

Národní je antikoncepce, která je kruh. Podle pokynů z průhledného, ​​pružného elastického materiálu s plně hladkým povrchem.

Látka, ze kterého je kruh vyroben, obsahuje dva aktivní složky: ettonegestrel a ethinyl estradiol. Pro zvýšení vykreslení účinku je obsažen jako pomocné látky:

  • stearát hořečnatý;
  • kopolymer vinylacetátu;
  • ethylen.

Mechanismus akce

Při vstupu do hormonálního kruhu blokování procesu zrání vejce. Proces je způsoben estrogenem a progesteronem, které jsou pojiva s přírodními přírodními receptory.

Po instalaci vnitrostátního kruhu se skořápka zahřívá na stupně ženského těla, v důsledku které uvolňování hormonů obsažených uvnitř. Látky, výjimečné, používat účelně na vaječníků a děloze.

Dostupná dávka v hormonálním kruhu Obarung je dost pro potlačení ovulace. Díky tomu není koncepce prováděna.

Indikace a kontraindikace na národní

Prsten je speciálně navržen pro antikoncepci. Díky jednoduchému ochrannému systému je zařízení populární u žen různých věkových kategorií, včetně mladých lidí, a dámy jsou o něco starší:

  1. Mladé dívky přední sexuální život a mít jeden osvědčený sexuální partner dříve neporušuje narození.
  2. Nedávno se narodil a také po dokončení období přirozeného krmení dítěte.
  3. Krásné pohlaví v preclimakteriálním období, ale podléhá absenci patologií chronického typu.

Kroužkovaný národnost

Ale před použitím byste měli zjistit, jaký druh kontraindikací. Přidělit situace, kdy je zakázáno používat antikoncepční kruh o státní příslušnosti:

  • Křečové žíly na nohách, trombózy;
  • časté bolesti hlavy s přítomností symptomů neurologických poruch;
  • Jaterní patologie akutního typu průtoku;
  • Cévní léze ve vývoji autoimunitních onemocnění;
  • vypouštění z pochvy s krví uprostřed menstruačního cyklu;
  • nádory maligního a benigního charakteru;
  • Přecitlivělost a nesnášenlivost na lék;
  • Období ovocného nástroje a pak - přírodní dětské montáže.

Národní zařízení se nechá použít, když je nadměrná hmotnost detekována, se zvýšenými indikátory krevního tlaku. Překážka se nestane:

  • epilepsie;
  • Miocardiální vady;
  • Selhání děložního čípku;
  • střevní obstrukce.
Komentář! S těmito chorobami je pacient neustále pozorován u gynekologa.

Národnost vedlejších účinků

S řádným použitím zařízení Novaring jsou vedlejší účinky extrémně vzácné. Ale při vstupu do pacienta, prsteny, pokud jsou k dispozici kontraindikace, se vyvíjí následující negativní jevy:

  • výskyt cystitidy nebo cervicitidy;
  • projev zvracení, bolestivé nepohodlí v žaludku, průjmu;
  • růst tukových ložisek, jakož i zvýšení chuti k jídlu v důsledku problémů s metabolismem;
  • zvýšení ukazatelů krevního tlaku;
  • hyptestesia;
  • snížená úroveň libida;
  • významné bolesti hlavy;
  • kožní vyrážky;
  • projev svalové spasmatické bolesti v zadní oblasti;
  • Ailment, zvýšená podrážděnost.

Kroužkovaný národnost

Pozornost! Tyto příznaky se obvykle vyvíjejí, když je zavedený kroužek zaveden současně s použitím jiných hormonálních antikoncepcí, které je podle pokynů pro použití nepřijatelné.

Jak vložit národní

Algoritmus:

  1. Postup se provádí s vlastními rukama v pohodlném domácím prostředí.
  2. Je nutné zvolit výhodnou pozici: squatting nebo zvednout jednu nohu, takže je pohodlná pro vstup do léku.
  3. Odstraňte balení ze zařízení.
  4. Rustikálně vytlačte prsten v rukou, úhledně, pomalu, bez zbytečných pohybů, zadejte vaginu v dutině, táhnoucí se.

Elastická struktura kruhu umožňuje zařízení bezpečně zakořeněné ve složených stěnách vagíny.

Pokyny pro návrh žaloby poprvé

Doba trvání nalezení prstenů v pochvě je 21 dní. Po, musíte si přestat za 1 týden. Pro 2-3 dny jsou volby, s krevními žilkami, procházejícími do krvácení. Tento proces je vytvořen v důsledku ukončení antikoncepce.

Pokud se instalace národního kruhu poprvé provádí, pak je zavedena první den období. Instalace zařízení je povolena pro příštích 5 dní, ale v takové situaci je nutné dodatečně používat kondomy v následujících 7 dnech s intimním blízkostí kondomů.

Pokud se pacient rozhodne přesunout z jiných perorálních antikoncepčních antikoncepce pro antikoncepční kruh NOVA, pak se pokyny doporučují vstoupit do zařízení do vaginy v posledním dni po hormonální ochraně jiného typu.

Kroužkovaný národnost

Pravidelně doporučeno zkontrolovat, zda padl. V případě applix zařízení je nutné jej vrátit na místo v příštích 2-3 hodinách. Pokud se rozbil prsten, pak musíte nahradit nové.

Těhotenství a laktace

Národní zařízení je navrženo speciálně pro zabránění nežádoucímu těhotenství, takže použití kruhu je přísně zakázáno v době plodu. Pokud je pacientovi jistý, že těhotná, přístroj je okamžitě odstraněn.

Po zrušení aplikace zařízení může nastat požadovaný těhotenství ihned po obnovení normálního zrání vejce a ofenzívu přirozeného cyklu.

Důležité! Použití antikoncepčního non-kroužek v době kojení je přirozeně zakázáno.

Pokud žena používá zařízení, pak se účinné látky nepříznivě ovlivňují mateřské mléko, snižují objemy laktace.

Cena národního ringu

Antikoncepci zjištění může být zakoupena ve stacionární lékárně nebo pořadí prostřednictvím internetu. V Moskvě, cena drogy - 1097 rublů. Pro 3 ks., a v St. Petersburg - 1135-1351 RUB.

Kroužkovaný národnost

Analogy

Národní, prezentovaný na fotografii, nemá analogy dnes, což může přístroj zcela nahradit ve složení a účinku.

Kroužkovaný národnost

Další náhražky vztahující se ke stejné farmakologické skupině se rozlišují:

  • "Kloguest";
  • "Zhann";
  • "Cliadinon";
  • "Climonorm";
  • "Nejsilnější";
  • "Medián";
  • "NOVÝ".
Varování! Nezávisle vyberte lék kategoricky zakázán. Pouze navštěvující lékař správně vybírá agenta a předepisuje dobu trvání terapie.

Závěr

Pokyny pro použití tak doporučuje použití zařízení do různých kategorií žen, které nemají kontraindikace. Zařízení vám umožní zablokovat možnost představení dítěte, a také zlepšuje vzhled ženy. Hlavní věcí je dodržovat doporučení lékařů a zákona podle schématu.

Recenze Contraceptive Ring National

Mnozí se zajímají o účinek používání prstenů. Ve většině případů, recenze žen po 40 letech, když využívají národní svědectvo na spolehlivost a kvalitu drogy. Zástupci krásného pohlaví poznamenali, že během léčby nebyly žádné vedlejší účinky a další druh nemocí.

Zpětná vazba Ženy o národní

Viktorova Lyubov Igorevna, 41 let, G. Saratov
Používám nesmyslný kroužek po dlouhou dobu a spokojeni se všemi 100%. Během používání, ani 1 kg nepřidřídil, naopak menstruační cyklus se vrátil do normálu. Nyní jsou vybrány 2 dny. Manžel manžela si nevšimne, intimní život se stal bohatými.
Fetisova Margarita Semenovna, 34 let, g. Arménština
Používám národní prsten po dobu 4 let. Přepnutí z tablet. Dokonale se hodím - především chválím. Období, které byly bolestivé, často se nezačaly včas. Acne z mé tváře zmizely, vlasy se staly tlustými a jejich barva získaná jasnost. Intimní blízkost ve výšce.
Natáčení Kristiny Andreevna, 28 let, G. Alushta
Začal aplikovat prsten téměř před 1 rokem. Původně si všiml změna hmotnosti, ale rychle vstoupil do normy. Vedlejší účinky a vliv na náladu nebyly. Dokud jsem se přizpůsobil, jak vložit zařízení, periodicky to vypadalo. S výsledkem jsem spokojen.

Recenze Lékaři o národnosti, profesích a nevýhodách

Golovchenko Viktor Semenovich, porodník-gynekolog, g. Kirovograd
Jeho pacienti po skončení krmení dítěte doporučuji aplikovat národní. To je spolehlivé, efektivní a bezpečné prostředky k ochraně před nežádoucím těhotenstvím.

Kroužkovaný národnost

Ivashchenko Svetlana pavlovna, gynekolog, g. Samara
Lék obsahuje jedinečný poměr hormonů zaměřených na místní dopad. Národní kruh provádí nejen blokování zrání vejce, ale také normalizuje některé patologické problémy genitálních orgánů ženy. Proto nejen doporučuji lék jako účinnou antikoncepci, ale také jako léčba problémů s menstruačním cyklem.