Anti-ring národní prsten

Anti-ring národní prsten

V našem aktuálním článku budeme hovořit o poměrně nové, moderní a pohodlné antikoncepci - vaginálním antikoncepčním kruhu národního, pokyny pro jeho použití, jakož i diskutovat o důstojnosti a nevýhodách.

Mnoho žen odmítne přijímat antikoncepční hormonální tablety - kombinované perorální antikoncepce nebo mini-volání díky strachu z "zbytečných" nebo "umělých" hormonů. Nicméně, ne všichni vědí, že antikoncepční kroužek je také prostředkem hormonální antikoncepce.

Většina pacientů se domnívá, že prsten, který je v pochvě, mechanicky chrání před těhotenstvím, zmatenými s vaginálními membránami a královskými čepicemi. Ve skutečnosti to není. Podrobněji se podívejme na mechanismus působení vaginálního antikoncepčního kruhu.

Jak jsou uspořádány prstenec a mechanismus akce

Národní filmový kroužek je jemný průsvitný rám, průměr asi 6 cm. Jedná se o pružný pružný kroužek vyrobený ze speciálního syntetického materiálu široce používaného pro výrobu různých lékařských implantátů. Materiál je poměrně hypoalergenní, takže alergický na antikoncepční kroužek je velmi vzácný jev.

Uvnitř kroužků obsahuje dávkové látky - ethinyl estradiol a ethonegestrel. Jedná se o hormonální látky, které denně prohlásily výrobce množství, jsou uvolňovány z pórů materiálu a přes bohatou vaskulární síť vagíny spadá do krevního oběhu.

Tento mechanismus je podobný dennímu přijímání antikoncepční pilulky, pouze lék je absorbován do krve ne přes gastrointestinální trakt, ale přes vagínou.

Hormony v kroužcích mají následující antikoncepční účinky:Balení antikoncepčního kruhu

  1. Stiskněte procesy ovulace v vaječnících.
  2. Brání růstu endometria, čímž se zabrání implantaci embryí.
  3. Vytvořit uměle modelované hormonální pozadí.
  4. Zahušťovat hlen v cervikálním kanálu cervikálu a zabránit pronikání spermií spermií v děložní dutině a trubkách.

Všechny tyto účinky jsou naprosto reverzibilní. Zrušením hormonálních pilulek nebo přestat používat kroužek, žena se může snadno otěhotnět pro 1-3 cykly.

Je možné otěhotnět s antikoncepčním kroužkem?

Správné použití vaginálního kruhu na účinnost je srovnatelná s antikoncepčními prášky. Perlový index pro to je menší než 1.

To znamená, že když každoroční použití neplánovaného těhotenství přišlo jen v jedné ženě ze 100. Pro takovou vysokou účinnost je velmi důležité pro správné používání výrobku.

NOBORG: Pokyny pro použití

Velikosti antikoncepčního kruhu
Foto: Exteriér National Ring Pohled

Začněme se skutečností, že jakékoli způsoby antikoncepce musí být jmenován gynekologem, protože každý z nich má své výhody a nevýhody, o kterých budeme hovořit přímo. Zcela nepřijatelná nezávislá jmenování jakéhokoliv hormonálního antikoncepce znamená.

Gynekolog tak doporučil vaginální kroužek pro antikoncepci. Na trhu zemí SNS existuje jeden jeden model takového fondu - Obarung, Nova Ring nebo nuvaring. V roce 2001 byl vynalezen v Nizozemsku a byl aktivně používán v zemích Americe a Evropy. To je důvod, proč pak budeme odpuzeni z pokynů přesně na kruhu nuvaring.

Prsten musí začít používat od začátku další menstruace - to je první den svého dne. Můžete zadat vyzvánění a později - za prvních pěti dnů, ale pak v tomto cyklu musíte použít další antikoncepci.

Můžete také použít kroužek po potratu, potratu nebo jiném možnosti přerušení těhotenství. Ideální bude zavedení založení založení v první den po přerušení těhotenství nebo od prvního dne dalšího menstruačního cyklu.

Jak zadat prsten?

Instalace národnosti
Instalace antikoncepčního kruhu

Pro pohodlnější podání kruhu je nutné trvat nejpohodlnější pozici. Publikováno na zádech, sedí na squatting nebo stojící, uvedení nohu na boku koupelny.

Antikoncepce je bez hliníkové fólie s čistými rukama a stlačením dvěma prsty hluboko do zadního vaginálního oblouku.

Tento postup může být porovnán se zavedením hygienických tamponů nebo vaginální membrány nebo víčko.

Elastická struktura ráfku mu umožňuje "nalepit" ke složeným stěnám vaginy a bezpečně opraví.

Prsten je v vagíně v den 21, začíná mít svůj účinek od prvního dne správy.

Jak vytáhnout novinky?

Odstranění státní příslušnosti
Jak odstranit hormonální prsten

Jak jsme říkali, prsten je ve vagíně po dobu tří týdnů, po kterém by měl být extrahován. Dostat prsten dost. Je nutné znovu získat pohodlné držení těla a pickering ráfku, extrahovat antikoncepci z pochvy.

Obarung není znovu použit, takže kruh po skončení třítýdenního cyklu by měl být vyhozen. Do 7 dnů po odstranění by měl pacient zahájit menstruaci.

Je důležité si uvědomit, že bez ohledu na menstruaci je přesně 7 dní po extrakci je nutné udržet nový kruh.

Národnost je tedy ve Vagině po dobu 3 týdnů, pak 7 dní žena tráví bez prstenu, a na 8. dne musí být znovu zavedena nová antikoncepce v pochvě.

Indikace pro uplatňování národního

Vzhled Ring National
Antikoncepční kroužek je velmi flexibilní

Přísně řečeno, společnost výrobce uvedla jedinou indikaci pro použití ženského kruhu - je to antikoncepce nebo ochrana proti nežádoucímu těhotenství.

Gynekologové však často používají "pozitivní vedlejší účinky" hormonální antikoncepce pro terapeutické účely:

  1. Normalizace a regulace menstruačního cyklu.
  2. Redukující syndrom bolesti během menstruace.
  3. Snížení doby trvání a množství menstruace, která je široce používána u žen s endometriózou a dělohou.
  4. Prevence růstu myomatózních uzlů a ohnisků endometriózy.
  5. Zlepšení stavu kůže u žen s akné a zvýšená mastná kůže.

Kontraindikace pro uplatňování národního

Zákazy pro použití hormonálních antikoncepčních prostředků je vlastně velmi hodně:

  1. Jakékoliv hormonálně závislé maligní nádory: rakovina prsu, těly dělohy, vaječníků a t.D.
  2. Krvácení z pochvy nepochopitelné etiologie.
  3. Trombóza a jakékoli porušení krevní koagulace, stejně jako rodinná predispozice k nim.
  4. Těhotenství a laktace. Je kategoricky nemožné použít kroužek s kojením, protože složky léků spadají do mateřského mléka.
  5. Těžké jaterní onemocnění, stejně jako jaterní nádory.
  6. Alergie k některému ze složek prstence.
  7. Undened zánětlivá onemocnění ženské sexuální sféry: vaginity, colpits a tak dále.
Přezkum národního - zabíjí libido, vedlejší účinky
Přezkum národního - zabíjí libido, vedlejší účinky (Birdmari, zdroj: Irecommend.Ru)

Je nežádoucí, ale je možné použít kroužky v následujících situacích:

  1. Kouření.
  2. Výrazný křečovitý.
  3. Nemoci srdce.
  4. Cholelitiasis.
  5. Dívky do 18 let.
  6. Autoimunitní onemocnění.
  7. V přítomnosti výrazných spadů genitálních orgánů a vynechání stěn vagíny, protože to významně zvyšuje riziko spontánní ztráty kruhu.
  8. Je nemožné používat hormonální ženský kruh v předvečer operací. Doporučuje se opustit používání hormonálních antikoncepce měsíčně před údajným chirurgickým zákrokem.

Výhody a nevýhody prstenů národního

Reverzní strana balení antikoncepčního kruhu
Foto: Reverzní balení

Stejně jako u všech metod o ochraně těhotenství existují klady a nevýhody.

Začněme s výhodami:

  1. Nejdůležitější výhodou fondů jsou Nízké dávky hormonů. Ve standardních antikoncepčních tabletách obsahuje 30 ug ethinylestradiolu a z kruhu se uvolňují denně do krevního oběhu pouze 20 ug.
  2. Druhá důstojnost prstenů příznivě rozlišuje své tablety Nezávislost každodenní recepce od ženy. Pacienti často chybí tablety a kruh je v pochvě 3 týdny v řadě a paty samotné uvolňuje požadované množství léků.
  3. Stejně jako ostatní hormonální agens, kruh dobře ovlivňuje stav vlasů a kůže ženy, snižuje bolest během menstruace, a také snižuje jejich trvání.
  4. S pomocí drobných odchylek v režimu kroužků používat, můžete zpožďovat nebo zvýšit ofenzívu menstruačního krvácení. Je velmi pohodlné před odchodem nebo důležitou cestou. Režimy takového nestandardního použití kruhu musí být projednány předem s gynekologem.

Všimněte si hlavních minusů a vedlejší účinky z antikoncepčního kruhu:

  1. Potřebu pečlivě použít kroužky.
  2. Velký počet kontraindikací a omezení.
  3. U žen s přítomností genitálních infekcí na pozadí cizího těla mohou být zánětlivé stavy vyrobeny na vagíně, stejně jako zvýšení počtu vaginálních výbojů.
  4. Kruh někdy může být spontánně vypadnout z pochvy, takže je nutné někdy zkontrolovat svou dostupnost v pochvě.
  5. Extrémně vzácný prsten způsobuje nepohodlí ženě nebo jejího sexuálního partnera.
  6. Na pozadí recepce, bolesti hlavy mohou být pozorovány, nevolnost, teplo mléčných žláz, zhoršení stavu křečových žil, snížení libida, intermentovaného krvácení.

Photo Pokyny pro použití (Abstrakt) Antikoncepční kroužek Obarung

Cena prstenů záležitosti a kde si ji můžete koupit

Můžete si koupit antikoncepce v národním kruhu v konvenčních a internetových lékáren. Náklady na jedno prsteny v průměru jsou asi 1300 rublů.

Otázky a odpovědi

Ovlivňuje antikoncepční kruh libido?

Některé ženy s individuálními rysy sdílení sexuálních hormonů mohou skutečně dodržovat pokles sexuální přitažlivosti a libido. Toto problémy se zpravidla řeší změnou dávkového estrogenu - to znamená, že přechod na vyšší antikoncepci.

Častěji žena a její sexuální partneři v přítomnosti prstence, naopak, tam jsou některé příjemné pocity se sexuálními kontakty, které přidávají různé sexuální život.

Jak se pohybovat s antikoncepčními prášky na kruhu? A od kroužků na pilulku?

Při použití kombinovaných perorálních antikoncepce - COC na kruhu prochází stejným schématem - 7 dní po poslední tabletě. Pokud žena používala tablety s prodlouženým kurzem, jako je Jess nebo Dimia, pak je kruh je třeba zavést ihned po poslední blistru tabletu.

Při přesunu z gestových přípravků (mini-pila) můžete kdykoliv zadat prsten, ale v prvních 7 dnech se doporučuje použít další antikoncepci.

S zpětným přechodem - to znamená výměna prstenů na schématu tabletu totožná. Při použití kombinovaných tablet se přechod provádí po 7-denní přestávce. Při použití Gestagenova přechod začíná ihned po odstranění kroužku s další antikoncepci během prvního týdne.

Proč táhne spodní část břicha a dolní část zpět při použití antikoncepce?

Nepohodlné pocity mohou být s nesprávnou polohou vyzvánění - například příliš blízko k výstupu z vagíny. Někdy syndrom bolesti může být spojen s exacerbací zánětlivých onemocnění malé pánve na pozadí najít cizí tělo v pochvě.

Když se antikoncepční kruh začne jednat?

Při zavedení v prvním dni menstruačního cyklu se kruh začne jednat okamžitě. S pozdějším počátkem je potřeba delší dobu pro potlačení ovulace, takže při úpravě kroužku po dobu 2-5 dnů cyklu, musí být zabráněno prvních 7 dnů.

Recenze lékařů a žen pomocí národní

Lámání z národního města
Foto: V některých případech může použití hormonálního kruhu způsobit nežádoucí reakci, například vyrážku

Lékaři jsou dobře odkazováni na v vaginálních krucích, protože s řádným použitím je to poměrně efektivní a snadný způsob antikoncepce. Nevýhody lékaře, existuje velký počet kontraindikací.

Také od každého pacienta vyhovuje nízké dávce hormonů z kruhu. U některých žen, zejména těch, kteří porodili, nízká dávka estrogenu vede k průlomovému krvácení.

Pacienti také aktivně používají hormonální kroužky, poznamenat použitelnost. Ženy jako skutečnost, že není třeba ovládat recepci tablet denně.

Ze zřejmých nedostatků, mnoho pacientů poznamenává náklady na antikoncepční kruh - cena v lékárnách dosahuje asi 1500 rublů na kroužek. Také mnoho žen sledují časté exacerbace kandidózy a další vaginity na pozadí použití kruhu.

Přezkum národního - může být nepříjemné nežádoucí účinky
Zpětná vazba na National - Může být nepříjemné vedlejší účinky (autor: Dandellexillas, Zdroj: Irecommend.Ru)
Zpětná vazba na národní - dokonalá antikoncepci pro manželské dívky
Recenze National - ideální antikoncepce pro dívky s stálým partnerem (autor: anniemovie2009, zdroj: Otzovik.Com)
Zpětná vazba na národní - velký a velmi pohodlný způsob antikoncepce
Recenze National - velký a velmi pohodlný způsob antikoncepce (autor: froken_snork, zdroj: Irecommend.Ru)
Recenze Národní - velmi mnoho stran
Přezkum národního - velmi mnoho stran, ne každý bude fit (autor: ATA32V, zdroj: Otzovik.Com)