Anti-ring národní prsten

Anti-ring národní prsten

National Ring National Ring - antikoncepční nástroj s nízkou dávkou hormonů vstupujících do těla.Na rozdíl od tablet nebude kruh vyžadovat denní použití, denní výměnu. Mnoho pacientů často chybí příjem prostředků, zapomenout na "režim", vyzvánění je zadán jednou měsíčně.Prsten má do značné míry pozitivní vliv na obecný stav zástupců spravedlivého pohlaví: významně zlepšili stav kůže a vlasů, bolestivé pocity se sníží během menstruace, což je důležité. Cena od 560.00 RUB. Pro 1 kus.

Národní prsten Sillar Ring: Pokyny pro použití, recenze žen, Lékaři

Mnoho dobrých sexuálních zástupců odmítá z určitých důvodů, lékařské svědectví od recepce antikoncepce Hormonální tablety. Někteří se bojí umělých hormonů. Ne všichni lidé si uvědomují, že speciální antikoncepční kruh je jedinečné prostředky související s hormonální antikoncepci. Abychom pochopili, jaký druh kruhu není prsten, je nutné zvážit hlavní rysy jeho zařízení a mechanismus účinku.

Anti-ring národní prsten

Co je tento moderní vynález? Vzhled je to docela tenký a průsvitný ráfek, z nichž průměr bude přibližně 6 cm. To je velmi flexibilní, rozlišující pružnost kruhu. Vytvořený ze speciálního speciálního materiálu. Je aktivně používán v procesu výroby všech druhů a bezpečných lékařských implantátů. Nejdůležitější je, že materiál se vyznačuje hypoalergenií, je to způsobeno tím, že alergická reakce na antikoncepční kroužek je vzácný jev.

Hormony v kroužcích mají řadu efektů:

jeden. Přispět k potlačení ovulačních procesů v vaječnících.

2. Vytvořit umělé hormonální pozadí.

3. Zabraňte pronikání mužských genitálních buněk v děložní dutině.

Nejdůležitější je, že si musíte pamatovat, že každý antikoncepce musí jmenovat lékaře. Důvodem je skutečnost, že všechny drogy, moderní inovace mají jak pozitivní charakteristiky a minusy pro konkrétní ženu, tento okamžik je důležité vzít v úvahu. Nezávisle nepřiřazujte vhodné pro sebe, jak si myslíte.

Hlavní funkce aplikace National Ring: Jak používat

Získaný kroužek musí být použit od samého počátku další menstruace, první den. Samozřejmě, můžete to trochu později zadat, ale je nutné to udělat nejvýše 5 dní, ale tam je podvodní kámen. V takové situaci musíte věnovat pozornost dalším prostředkům ochrany. Kromě toho se kruh aplikuje po určitém možnosti přerušení těhotenství (potrat, potrat).

Aby bylo možné správně zadat prsten, budete muset zaujmout vhodnou pozici (je nutné ležet na zádech nebo squat). Antikoncepce musí být elegantní, nejdůležitější věcí je bez fólie s naprosto čistými rukama, a pak ji stisknout dvěma prsty, po kterých se představíte hluboko do zadního vaginálního oblouku. Chcete-li být mnohem snazší pochopit, můžete porovnat celý proces s jednoduchým zavedením hygienického tamponu.

Anti-ring národní prsten

RIM se vyznačuje elastickou strukturou, což je přesně to, co mu dává jedinečnou příležitost "připevnit" složené zdi samotného vagíny a spolehlivě zůstat tam. Kruh je do tří týdnů. Poté, co prošel 21 dní, musí být prsten vytažen. Tento proces také nezpůsobí ženu žádných dalších obtíží a problémových situací. Chcete-li to provést, pouze vhodný pro všechny funkce pro reprezentativní zástupce spravedlivého podlahy. Pak musíte vyzvednout rámeček prstem a už neexistují další potíže.

Poté, co všechno šlo dobře, byl prsten úspěšně odstraněn, doslova po 1 týdnu by žena měla jít menstruace. Je důležité nezapomenout na tento okamžik, bez ohledu na menstruaci, 7 dní po odstranění "starého" kruhu, musíte zavést nový.

Prsten je tedy v pochvě 21 dní, pak je odstraněn přesně po dobu 7 dnů (malá přestávka), a pak se znovu zavede nový kruh.

Ženy uplatňují národní

Tato novinka má některé rysy a výhody, které ženy věnují pozornost. Dámy ve svých recenzích saze následující pozitivní charakteristiky prstenů:

jeden. Nízké dávky hormonů vstupující do těla.

2. Na rozdíl od tablet nebude kruh vyžadovat denní použití, denní výměnu. Mnoho pacientů často chybí příjem prostředků, zapomenout na "režim", vyzvánění je zadán jednou měsíčně.

3. Prsten má do značné míry pozitivní vliv na obecný stav zástupců spravedlivého pohlaví: významně zlepšili stav kůže a vlasů, bolestivé pocity se sníží během menstruace, což je důležité.

Anti-ring národní prsten

Lékaři dostatečně pozitivně vztahují k použití této moderní metody antikoncepce (kroužky). Pokud děláte vše správně, podle pokynů je tato metoda považována za spolehlivou, bezpečnou a účinnou. Ale musíte si pamatovat, že každá metoda má své vlastní kontraindikace, tento okamžik není nutné ignorovat. Pacienti nejprve poznamenali, samozřejmě, pohodlí používání moderních kruhů. Nevýhody žen mohou říci pouze o nákladech tohoto moderního fondu, přibližně 1500 rublů bude stát pouze jeden kruh.

Nejdůležitější je, že je důležité obrátit se na gynekologa předem, aby se ujistil, že žena nemá kontraindikace. Pokud to není pozorováno, je nutné zakoupit data kroužků, a dodržovat pokyny jejich aplikace, pouze v tomto případě se můžete bezpečně počítat v pozitivním výsledku, bez nepříjemného pro ženského těla následků. Se správným uspořádáním prstenu necítí žádnou ženu, ani její partner, nezpůsobuje nepohodlí a nevypadá.