Antikoncepční chloe

Když žena potřebuje spolehlivou ochranu proti nechtěné těhotenství, lékaři předepisují antikoncepce. Populární antikoncepční prostředky jsou tablety, nejen chrání před pojetím, ale také provádějí terapeutické funkce. Antikoncepční pilulky "Chloe" - jeden ze společných prostředků antikoncepce předepsané gynekology pro antikoncepci a léčbu onemocnění. Podrobný popis čtení, složení a způsob recepce pomůže lépe se naučit tuto antikoncepci antikoncepci.

Složení antikoncepční chloe

Contraceptives "Chloe" jsou k dispozici ve formě tablet: ve svazku 28 kusů, z toho 21 kusů obsahují účinné látky a 7 více jednotek je neaktivní. Jsou přidány do balení tak, aby žena nezastavila lék před příchodem měsíce.

Antikoncepční chloe

Tablety mají konvexní formu, účinné lakované v oranžově žluté barvě, neaktivní prvky mají bílou barvu. Složení antikoncepční drogy "Chloe":

  1. Ciproteron acetát - 2 mg.
  2. Ethinyl estradiol - 0,035 mg.
  3. Pomocné látky: monohydrát laktózy, povidon, oxid křemičitý, stearát hořečnatý, oxid hlinitý, voda.

Všechny uvedené excipienty slouží jako vazebné komponenty pro složení: pomáhají jí projít přes jícnu a rychle sát žaludek. Ciproteron acetát má anti-agogenní účinek, potlačuje projevy androenizace u žen. Ethinyl estradiol je syntetický analog estrogenu a ovlivňuje ovulaci.

Farmakoterapeutická skupina a vlastnosti

Antikoncepci se týkají orálních antikoncepčních činidel, které mají antidrogenní účinky. Vlastnosti antikoncepční tablety "Chloe" zahrnují:

  • snížení androenizace;
  • Snižování aktivity mazových žláz;
  • Snížení tempa růstu vlasů v hirsutismu;
  • deprese sekrece hypofyzomem gonadotropních hormonů;
  • brzdné ovulace;
  • Změna viskozity obilovinového hlenu

Díky uvedeným vlastnostem jsou antikoncepce předepsána nejen pro antikoncepce.

Důležité! Nedoporučuje se začít pít "Chloe" sami - nekontrolovaný recepce hormonu vede k ostrým negativním důsledkům.

Antikoncepční chloe

Tento lék je přijímán přísně podle schématu - pokud jsou odmítnuty z výuky, klesá antikoncepce a riziko nárůstu pojetí.

Indikace a kontraindikace

Hlavní indikací, proč ženy předepisují antikoncepční tablety "Chloe", je ochrana proti nechtěnému těhotenství. Vzhledem k přítomnosti ciproteronu acetátu jako součást látky je možné rozšířit spektrum indikací pro přijímání léčiva. Je také předepsáno na adrese:

  1. Akné a akné: Vzhledem k poklesu aktivity mazových žláz po několik měsíců se žena může zbavit černé akné.
  2. Seborrhea: Nadměrné pocení v oblasti hlavy je také vyloučeno pomocí tohoto léku.
  3. Androgen-závislá onemocnění - v případech, kdy pánské hormony v těle žen je předpokladem pro vznik různých nemocí.
  4. Girsutismus - se zvýšeným růstem vlasů v nechtěných místech.

Antikoncepční chloe

Mezi kontraindikace stojí za zmínku nejčastějšímu zákazu pro všechny antikoncepční tablety - přítomnost trombózy a stavů, které k nim přispívají. Zvýšený tlak, srdeční problémy, diabetes, maligní nádory, hyperprolaktinémie a věk starší než 40 let budou také kontraindikace.

Pokyny pro antikoncepční pilulky

Vezměte tablety "Chloe" 1 jednotka denně, pití s ​​malým množstvím vody. Příjem léku nezávisí na jídlech, ale musí být prováděna současně.

Komentář! Pokud v minulém měsíci pacient nepřijal hormonální antikoncepce, pak začíná recepce "Chloe" od prvního dne menstruačního cyklu.

Několik funkcí podle schématu příjmu:

  1. Recepce se provádí šipkami na fóliovém blistru, počínaje 1 tabletou. Poté přijměte neaktivní pilulky, přičemž při převzetí žalobu prosil.
  2. Pokud byly dříve provedeny jiné antikoncepce nebo byly použity implantační fondy, musí být "Chloe" začít vezme den po skončení balení minulého léku nebo po antikoncepci.
  3. Po potratu v prvním trimestru se lék začíná okamžitě podniknout.
  4. Po porodu je "Chloe" jmenován ne dříve než za 21-28 dní.
  5. Zmeškaná tableta musí být okamžitě přijata, protože ji žena vzpomněla na ni. Pokud je časový průchod více než 12 hodin, doporučuje se používat další ochranná opatření během pohlavního styku.

Antikoncepční chloe

Čím blíže průchod do konce balení by mělo být opatrné. Zmeškaná tableta ve druhé fázi cyklu vyžaduje použití bariérové ​​metody antikoncepce do 7 dnů. Můžete se dozvědět více o pokynech z videa:

Vedlejší efekty

Projevem vedlejších účinků se často odkazuje na první měsíc příjmu tablet "Chloe" - žena má adaptační období, v této fázi je jasné: tablety jsou vhodné pro pacienta nebo ne. Mezi vážnými nežádoucími projevy můžete takové:

  • zvýšit tlak;
  • výskyt žilní nebo arteriální tromboembolismu;
  • hyperitriglyceridemie;
  • Neoplazmy jater;
  • chloasm;
  • mrtvice.

Antikoncepční chloe

Vzácné vedlejší účinky zahrnují alergické reakce, migrény, zpoždění tekutin a otoky. Mezi nejčastější nežádoucí projevy se odlišuje zvýšení tělesné hmotnosti, zvýšení počtu menstruačních výbojů, stejně jako bolest v mléčných žlázách.

Těhotenství a laktace

Užívejte antikoncepční tablety "Chloe" během těhotenství a laktace se nedoporučuje. Některé ženy se obávají pojetí během období kojení, ale riziko těhotenství v prvních šesti měsících přichází na minimum.

Těhotná pacienti užívají lék, nedoporučuje se - může poškodit vývoj plodu. Tento lék je předepsán ve výjimečných případech a až po úplném přesvědčení je, že léčba je skutečně nutná.

Podmínky skladování

Lék se uvolňuje ve většině lékárnách pro recept, protože obsahuje hormonální látky. Doba použitelnosti antikoncepčních tablet "Chloe" - 3 roky. Použijte tablety poté, co je datum expirace nemožné - významně snižuje antikoncepce.

Skladujte lékařství je nezbytné v místě chráněném před přístupem. Nedoporučuje se vstoupit do přímého slunečního světla, takže nejlepší volba bude ztmavena a suché místo s teplotou až +25 stupňů.

Analogy antikoncepčních pilulek

Drog "Chloe" v současné době existuje pouze dva analogy s podobným zákonem:

  1. Tablety "Model Poo". Antikoncepční s podobnou hereckou složením za cenu rovnou cenu léku "Chloe". Vyrobeno německým výrobcem "Hawput Pharma" v balení 21 a 63 kusů.
  2. Antikoncepční dražák "Diana-35". Jsme vyráběni v baleních 21 kusů, kompozice má ciproteron a ethinyl estradiol. Za cenu "DIANA-35" je mnohem vyšší než tablety "Chloe". Země výroby - Německo, Výrobce "Bayer Pharma" t. Množství účinné látky je ekvivalentní jeho počtu v tabletech "Chloe".

Antikoncepční chloe

Uvedené drogy gynekolog může přiřadit výměnu pilulek "Chloe". Mohou být také zakoupeny, pokud předepsaný lék nebyl v lékárně.

Cena antikoncepčních pilulek

Antikoncepce "Chloe" se vyrábí v malých baleních určených pro měsíc použití, stejně jako ve velkých obalech určených pro 3 měsíce použití. Cena antikoncepční "Chloe" závisí na lékárně a prodejním regionu:

  • Pack 28 tablety - od 820 rublů;
  • Uvedení 84 tablet - od roku 1970 rublů.

Velké balení je prospěšné pouze v případě, že gynekolog předepsal léčbu po dlouhou dobu. Pokud "Chloe" trvá první měsíc, absolvování adaptačního období, pak je lepší koupit malé balení.

Závěr

Antikoncepční tablety "Chloe" - perorální kontraikty typu založené na kombinaci dvou hormonálních látek, které jsou předepsány nejen na ochranu před pojetím. Lék může vyléčit androgen-závislé nemoci, nicméně, pouze lékaři ji mohou předepsat.

Recenze antikoncepčních pilulek Chloy

GeneralAla Yulia Maksimovna, 29 let, g. Jekatěrinbursko
Gynekolog předepsal antikoncepci "Chloy" s recenzemi, které jsem se seznámil, jakmile jsem přišel domů z kliniky. Doktor jmenoval tento konkrétní lék kvůli výsledkům průzkumu: Čísla pro muže a ženské hormony nebyly normální. Kromě toho byly problémy s kůží obličeje, rozzlobená vyrážka byla neustále objevena. Chci si všimnout, že stav kůže se opravdu zlepšil, vlasy se staly tlustými a krásnějšími. Minusů tam byla malá podrážděnost a dočasný otok.
Malova Irina Andreevna, 33 let, G. Moskva
Poté, co jsem nepřišel se všemi oblíbenými "Jessem", rozhodl jsem se obrátit na jiný gynekolog a ona byla předepsána antikoncepce "Chloe". Výsledek ve srovnání s minulými prášky byl jiný: nálada byla normalizována, libido je ve výšce, není v hmotnosti hmotnosti hmotnosti a antikoncepce je dosaženo maximálně.