Spirála intrauterine vektor

Domácí trh ukazuje bezpečný a efektivní intramatický antikoncepce - spirálový vektor. To je nekorma, která má minimálně kontraindikace a vedlejší účinky, nástroj pro ochranu proti nežádoucímu těhotenství. Antikoncepční účinnost - 98%.

Spirála intrauterine vektor

Složení a princip operace Spirála Extra vektor

Společnost "Vector" navrhuje jako intrauterinní antikoncepční spirálovitě ve tvaru písmene T a F-ve tvaru. Mají plastový rám se sníženým nebo zvednutým ramenem, při které je drát navinut. Pro upevnění prostředků a jeho extrakce z děložní dutiny do dna plastového rámu je připojen elastický nylonový závit.

Spirálový vektor F ve tvaru stříbra se liší od kombinace materiálů ve tvaru t. Je založen na jatečně upravené tělě z hypoalergenického plastu. Když se vyrábí ve směsi polymerů, přidá se síran barnatý.

Důležité! Síran barnatý je viditelná spirála viditelná na rentgenu.

Z výše uvedeného rámu se zpracovává směsí propolis a měsíčkem pro další protizánětlivý účinek. Komponenty biologicky aktivního filmu pracují několik dní po instalaci a poskytují dobré přizpůsobení sliznice do cizího těla.

Spirála intrauterine vektor

Stříbrný a měděný drát s antibakteriálním účinkem jsou navinuty na noze spirály. V spirále ve tvaru F, vektor ramen před instalací je složeno a po dutině dělohy. Handers mohou mít zuby nebo trny pro lepší fixaci. Model život - 5 let.

SPIRAL INTRAUTEERINE T-ve tvaru stříbrné "vektorové extra" má podobný rámec. Zabalený měděný drát se stříbrným stříkáním. Držáky zvednuty nahoru. Model život - 7 let. Antikoncepci jsou hermeticky balené, sterilní a připravené k instalaci.

Spirála intrauterine vektor

Princip akce antikoncepce:

  • Snižuje život vejce buňky a zabraňuje jejich vniknutí v děloze;
  • způsobuje odmítnutí vajec endometrium dělohy v případě hnojení;
  • zesílení krčního hlenu;
  • Částečně snižuje mobilitu spermií.

Antikoncepční účinek je dosažen kvůli speciálnímu majetku mědi a konstrukce spirály. Měděný drát se zúčastní v děložním dutině a stříbrný postřik se drží zpět velké emise iontů. Proto je životnost spirálové vektoru - 5-7 let a ochranný účinek je trvalý.

Kromě antikoncepčního účinku má lék antibakteriální a antimikrobiální účinek, zatímco drží růst patogenní mikroflóry a zabraňuje vývoji zánětlivých procesů v malé pánvi.

Indikace a kontraindikace

Intrauterine spirála vhodný pro porod a narození žen jako spolehlivý antikoncepční činidlo. Vhodné pouze pro ochranu proti těhotenství, nechrání proti pohlavím infekcím a ektopickým těhotenství. Nástroj je zobrazen a bezpečný pro ženy během laktace.

Spirála intrauterine vektor

Přímé kontraindikace na antikoncepční instalaci. Vektor:

  • těhotenství a podezření;
  • Ektopické těhotenství v minulosti;
  • krvácení z pochvy;
  • Zánětlivé procesy v malé pánvi;
  • Alergie a individuální nesnášenlivost na složky kompozice;
  • myom;
  • maligní nádory;
  • Nedostatek trvalého sexuálního partnera nebo přítomnosti několika.

Pokud má žena vrozené anomálie ve struktuře dělohy, účinnost spirály se snižuje. Takové ženy si vyberou jiné antikoncepce.

Instalační funkce

Zavedení vektoru intrauterinního helixu se provádí 3-7 dní menstruace. Takové období je považováno za nejpříznivější a poskytuje záruku o absenci těhotenství. Instalace antikoncepce se vyskytuje v podmínkách gynekologického úřadu gynekologem.

Důležité! Snížení nepohodlí během postupu lékaři používají novokainu nebo lidokain. Strojní stromy jsou zpracovány cervikálem.

Antikoncepce je zavedena přes cervikální kanál ke spodní části dělohy, řízení procesu se zrcadlem a speciálním vodičem. Spirálový vektor F ve tvaru stříbra vyžaduje otevření pouzdra. Postup trvá 7-10 minut. Nakonec doktor snižuje délku závitů spirály.

Vedlejší efekty

Po instalaci antikoncepce je vektor několik dní možný nepříjemný pocit na dně břicha. V následujících měsících mají některé ženy poruchu menstruačního cyklu a krvácení ve středu cyklu.

Spirála intrauterine vektor

Ostatní vedlejší účinky:

  • Zánětlivé procesy v malé pánvi;
  • zvýšené riziko gynekologických onemocnění;
  • Poškození dělohy.
Důležité! Pokud nepohodlí nepřejde po 7-10 dnech po instalaci, zobrazí se jiné nepříjemné příznaky, musíte zobrazit lékaře.

Cena intrauterine spirálové vektoru

Netramatický antikoncepce se stříbrným postřikem v domácích lékárnách stojí od 700 do 1200 rublů. Záleží na modelu a kombinaci materiálů.

Závěr

Intrauterine spirála vektor - levná domácí antikoncepce s více než 98% efektivitou. S řádnou instalací a absencí kontraindikací pracuje od 5 do 7 let a chrání ženu před neplánovaným těhotenstvím, poskytuje další antibakteriální účinek. Bezpečná alternativa k hormonálním perorálním antikoncepci.

Recenze Intrauterine Spiral Vector

Kriptets Margarita Sergeevna, 34 let, g. Moskva
Mám spirála po dobu 2 let. Všechno je v pořádku a nejdůležitější - spolehlivě. Ačkoli první 3 měsíce každý nový cyklus šel k lékaři, aby ho extrahoval. V recenzích spirála viděl vektor se stříbrnými komplikacemi malý, tak jsem se rozhodl. Špatné bylo první 2 dny - žaludek byl nakreslen, a obecně, pocit hloubky uvnitř mě nenechal. Pak to bylo snazší, ale opět jsem se bála taška v rukou, vezměte si břicho. Měsíční prvních 3 měsíců byl velmi hojný. Ale je nutné přežít.
Solovyov Olga Petrovna, 30 let, G. Simferopol
Kolik jsem se bál instalace spirálových a vedlejších účinků, všechno je tak dobré a bezbolestné všechno šlo. Četl jsem v recenzích helix intrauterine f-ve tvaru "vektorové extra", který provádí dlouho. Ještě ne, po 2 týdnech bylo vše v pořádku, a to potvrdilo lékař, a ne já sám o subjektivních pocitech. Doufám, že všechno bude v pořádku, protože se jedná o nonal nonal prášky a poškozují méně.