Spiral nova t: cena a instrukce

Jedním ze společných metod antikoncepce modernosti je intrauterinní spirála. Pomáhá chránit ženu před nechtěným těhotenstvím a také provádí terapeutické funkce. Spirála NOVA T je antikoncepce obsahující měď, která je instalována v děložní dutině gynekologem. O vlastnostech a principu jednání zařízení vypráví pokyny pro použití.

Výhody a nevýhody intrauterine spirálové nova t

Navy je navržen tak, aby řídil reprodukční funkci ženy. Je instalován pouze v případě, že nejsou kontraindikace. Zjevné výhody antikoncepce NOVA T:

  • vysoký účinek antikoncepce na 98%;
  • Ekgalita - zařízení je stanoveno jednou za pět let, není třeba utratit finance pro drahé antikoncepce a kondomy;
  • Snadnost použití;
  • malé procento vzhledu vedlejších účinků;
  • Kompaktní velikosti a anatomická forma;
  • Nedostatek hormonů v části zařízení;
  • Snížení počtu sekrencí během menstruace.

SPIRAL NOVA T: Cena a instrukce

NOVA T pomáhá zapomenout na další opatření antikoncepce, kterou nemůžete říci o jiných prostředcích. Je nainstalován po dlouhou dobu, zatímco žena může bezpečně žít sexuální život, který nemá být chráněn. Nevýhody zahrnují nedostatek ochrany proti pohlavím infekcí, možnost instalace pouze u těch, kteří porodili pacientům, stejně jako vzácné reakce individuální intolerance.

Složení a princip provozu NMC Nova T

Spirála Nova T má konstrukci ve tvaru písmene T, která je zavedena do děložní dutiny pro ochranu proti těhotenství. Tento ne-plamen antikoncepce má následující složení:

  1. Mědi - měděné ionty vyčnívají v dutině dělohy, čímž neutralizuje aktivitu mužských spermií.
  2. Stříbro - přidání tohoto kovu má baktericidní účinek a dodatečně neutralizuje spermie.
  3. PE - vysoce kvalitní flexibilní polyethylen působí primární materiál pro navyl.
  4. Síran barnatý - přidán do nova t, aby byla zajištěna radiokontrází.
  5. Oxid železitý - působí jako barvivo.
Důležité! Doba použitelnosti spirály obsahující stříbro a mědi současně se zvyšuje na 7 let.

SPIRAL NOVA T: Cena a instrukce

Princip fungování spirálové nova. Vzhledem k vysoce použitému stříbře a měději je aktivita spermií neutralizována. Přečtěte si více o principu dopadu, můžete se naučit od videa

Indikace a kontraindikace

Podle svědectví intrauterinního spirála NOVA Tady pro prevenci proti nechtěnému těhotenství. To dělá v každém den menstruačního cyklu, ale je nejlepší instalovat do 7 dnů od začátku krvácení. To se provádí pro minimalizaci podezřelých těhotenství.

SPIRAL NOVA T: Cena a instrukce

Komentář! Antikoncepci je instalována ihned po potratu, ale pokud neexistují žádné zárodečné infekce.

Pokud chcete nainstalovat spirálovou novou t po porodu, je nutné to udělat ne dříve než 6 týdnů. Kontraindikace instalace jsou následující:

  • těhotenství;
  • Zánětlivé procesy orgánů sexuálního systému;
  • maligní nádory dělohy;
  • infekce dělohy po porodu nebo potratu;
  • dysplazie;
  • Cervicitis;
  • Alergie ke složení námořnictva;
  • Deformace dělohy;
  • Uterin krvácení nevysvětlené etiologie.

SPIRAL NOVA T: Cena a instrukce

Nedoporučuje se instalovat zařízení NOVA t tyto ženy, jejichž měsíční je charakterizováno hojností. Kromě toho, před zavedením antikoncepce, je vhodnější předat nátěry pro infekce.

Pokyny pro spirálovou novou t

Hlavním pravidlem, které musí být pamatováno před použitím námořnictva - pouze gynekolog v aseptických podmínkách může nainstalovat helix. Před instalací, lékař nutně zkoumá ženu se zrcadlem pro umístění dělohy a jiných vnitřních genitálních orgánů. Pokyny pro instalaci spirálové nova t vypadají takto:

  1. Délka cervikálního kanálu je stanovena snímáním.
  2. Otevře se balení, odpaliště je plně vtažen do vodičové trubky.
  3. Zařízení je umístěno tak, aby indikativní kroužek prokázal směr otvoru ramen. Vzdálenost od horní části ramen do kruhu by měla být rovna délce cervikálního kanálu.
  4. Spirála nova t v děloze v dutině kontaktovat prsteny s krkem.
  5. Držte vodič a zavádějte odpaliště v děložní dutině.
  6. Držák tyče a vodičová trubka je zcela snížena dříve, než jde do vodiče. V tomto okamžiku jsou ramena odhalena a spirála je zavedena do dutiny.

SPIRAL NOVA T: Cena a instrukce

Po implantaci musí gynekolog odříznout polyethylenové závity ve vzdálenosti 2 cm od krku.

Vedlejší efekty

Pokud byl NMS Nova správně nainstalován, neexistovaly žádné kontraindikace, neměly by být žádné boční projevy. Ve vzácných případech takové nežádoucí účinky vznikají:

  • Bolest endometria a křeče s úvodem a likvidací antikoncepce - takový fenomén je pozorován v nudném ženám;
  • krvácení uprostřed cyklu;
  • hojný měsíčně v prvních třech cyklech po implantaci zařízení;
  • Bradykardie;
  • Alergické reakce na kůži;
  • sepse;
  • Choroby genitourinary.
Důležité! Po zavedení spirály by měl být pacient plánován, aby se objevil gynekolog po 4 a 12 týdnech. Další kontroly se vyskytují jednou ročně.

SPIRAL NOVA T: Cena a instrukce

Chcete-li odstranit spirála, použijte speciální kleště, které jsou úhledně taženy pro plastové závity.

Cena intrauterine spirálové nova t

Náklady na antikoncepci se změní podle bodů prodeje: Lze jej zakoupit jak v městských lékáren, tak online. Samotný gynekolog často doporučuje místo, kde si můžete koupit spirála.

SPIRAL NOVA T: Cena a instrukce

Cena Spirála NOVA T se stříbrem a mědí v průměru bude od 2500 do 3000 rublů. Stojí za zmínku, že takové výdaje jsou 7 let dopředu pokrývají potřebu být chráněny jinými metodami antikoncepce.

Závěr

Intrauterine spirála NOVA T - Vynikající alternativa k kondomům a antikoncepčním tabletám. Copper Helix se stříbrem pomáhá chránit ženu před těhotenstvím, eliminujícími bakterie a škodlivé mikroorganismy. Takový typ antikoncepce pomůže na dlouhou dobu zapomenout na ochranu během pohlaví.

Recenze o SPIRAL NOVA T

Romanovskaya Anna Konstantinovna, 31 let, g. Khabarovsk
Před instalací antikoncepce si přečtěte recenze týkající se spirálové nova t překonat svůj strach. Všechny ty, kteří porodili ženy, napsali, že instalace trvá dlouho, ale pak nemůžete být chráněni na dlouhou dobu. Udělal jsem: Šel jsem do svého gynekologa, nainstalovala námořnictvo a teď ani nekupujeme kondomy a můj manžel.
Portutanko Olga Vladimirovna, 27 let, g. Vladivostok
Po porodu bylo rozhodnuto dát intrauterine spirála. Cena spirály Nova T v té době jsem byl spokojen, zejména proto, že je navržena po mnoho let dopředu. Nejprve to bylo trochu děsivé, ale po absolvování potřebných analýz mě doktor přesvědčil, že všechno bude v pořádku. Tak se stalo. V tuto chvíli je spirála již 4 roky stará, žádné problémy se nevzniknou, a s jejich úkolem se vynikající.