Spirála multiload

Jeden z běžných prostředků antikoncepce, současně provádějící léčbu, je to spirála multiload. Jedná se o intrauterinní antikoncepční, určený pro brzdění spermatu spermií v děložní dutině, stejně jako snížené životnosti vejce. Chcete-li pochopit podstatu použití této adaptace, doporučuje se zvážit svůj dopad na tělo, jakož i instrukce.

Výhody a nevýhody Navy MultiLoad

Intrauterine spirála Multico poskytuje ženu antikoncepci o 98%, což vám umožní vyhnout se nežádoucímu těhotenství. Jedná se o malé zařízení, odpovídající velikosti dělohy, který je zaveden do dutiny gynekologem. Nástroj má řadu výhod, díky kterým si ženy vyberou:

  • zajištění dlouhého antikoncepčního účinku;
  • Snadné použití ve srovnání s jinými metodami antikoncepce - kondomy nebo hormonální léky;
  • Přirozené pocity během pohlavního styku;
  • Schopnost nastavit až 5 let.

Spirála MultiLoad

Z minusů lze rozlišit individuální adaptivní rysy ženského organismu. Někteří pacienti odmítli své použití kvůli hojné menstruaci a zánětu. Statistiky ukazují, že se to stane velmi vzácně a ve většině případů námořnictvo nezpůsobuje problémy.

Akční spirála multiload

Stejně jako většina ostatních námořnictva, MultiLoad je zaměřen na prevenci nežádoucího těhotenství. Když gynekolog nastaví tuto adaptaci do děložní dutiny, může žena vést sex bez dalších prostředků ochrany. Spirála není hormonální, takže není třeba zažít pacienty o důsledcích.

Spirála MultiLoad

Důležité! Nainstalujte spirála multiload v dutině dělohy v určitém čase. To obvykle dochází na konci menstruačního cyklu nebo bezprostředně po skončení výběru, když je riziko těhotenství minimální.

Mechanismus akce je:

  • Zařízení se okamžitě působí, jakmile spermie padá do dělohy;
  • Neutralizuje spermie, která následně nemůže hnojit vejce;
  • Ku-375 multilad spirála je považována za bezpečnou pro ženu, protože poskytuje pouze místní dopad;
  • Žena necítí zařízení uvnitř, nedoručí její nepohodlí.

Spirála MultiLoad

Design multiloch je vyroben ve formě písmene "T", který umožňuje lékaři zavést do 5-10 minut. Boční panely ve formě houby jsou velmi flexibilní, pomáhá médiu opravit v děložní dutině.

Indikace a kontraindikace

Jediná indikace pro použití spirálové multilad je chránit před nechtěným těhotenstvím. Zařízení má řadu kontraindikací, které jsou nutné pro čtení. Pokud je historie přítomna pod patologií, je nutné zabránit gynekologovi o tom:

  1. Alergické reakce na měď: tyč je vyroben z mědi.
  2. Krvácení dělohy a cervikální nádory.
  3. Hojná menstruace.
  4. Přítomnost pohlavních onemocnění v loňském roce.
  5. Deformace děložního vrozeného typu.
  6. Kojení.
  7. Epilepsie.

Spirála MultiLoad

S podezřelým těhotenstvím, stejně jako s přítomností patologií genitálních orgánů, je instalace námořnictva nežádoucí.

Vedlejší efekty

Je známo, že intrauterinní spirály mají velké spektrum vedlejších účinků, ale to neznamená, že je každá žena zažívá. Všechny projevy jsou individuální. Výrobce spirálové multiloch prohlašuje takové vedlejší účinky léku:

  • Bolest dolní části břicha v oblasti endometria - se může objevit, když je léčivo zavedeno nebo jeho odstranění;
  • Bradykardie;
  • mdloby;
  • hojný a dlouhodobý krvácení v prvním po zavedení námořnictva měsíčně;
  • Dysmenorrhea;
  • menší alokace mezi měsíční.

Spirála MultiLoad

Zřídka nastane takové vedlejší účinky jako bolesti zad, mikrobiální léze urogenitálního systému a kožních alergických reakcí.

Pokyny pro spirálové multiload

Intrauterine spirála multiotad, stejně jako ostatní námořnictvo, je přiřazen pro jednorázové úvod do dělohy. Po uplynutí doby, po 5 letech je zařízení zlikvidováno.

Pozornost! Použijte zařízení je opětovně zakázáno.

Existuje určitá instrukce pro spirálovou multiotad KU-375:

  1. Úvod. Provádí se pouze po úplném konci výboje nebo v posledních dnech menstruačního cyklu - pak je riziko diagnostice těhotenství sníženo na nulu.
  2. Po knírci. Zařízení je zavedeno ihned po dobu 10 minut, pokud nefunguje, není zaveden dříve než 6 týdnů po potratu.
  3. Po Cesareanově sekci. Multilochi používat ne dříve než 12 týdnů.

Spirála MultiLoad

Spirála Multiloch se aplikuje ihned po normální rodobě bez komplikací: podává se ihned po dobu 10 minut nebo po 6 týdnech. Je povolen pouze gynekolog. Délka nejvhodnější je 35 mm, a Navy funguje, jejichž děloha má rozměry od 6 do 9 cm.

Přečtěte si více o námořnictvu z mědi, můžete se naučit z videa:

Cena intrauterine spirála multiload

Indický multilan výrobce dodává své produkty na území Ruska, takže nebude těžké získat lék. Pokud neexistují žádné takové zařízení v městských lékárnách, stojí za objednání prostřednictvím internetové lékárny.

Spirála MultiLoad

Cena v lékárnách Navy MultiLoad začíná od 2200 rublů, maximální cenu za to - 3 tisíc rublů. Nákup námořnictva je nutná pouze v certifikovaných prodejních místech.

Analogy spirálové multiload

Moderní lékařský trh představuje velký počet různých intrauterinních spirálů. Všechny z nich se liší od sebe, velikosti, výrobních materiálů a indikací. Nejpodobnější multilum bude takové možnosti:

  1. Juno Bio. Vyrobené z plastu a mědi, aplikačního období - ne více než 5 let. Ve složení je simulační vlákno, což pomáhá sledovat polohu spirály a je třeba odstranit.
  2. Mirena. Rod tohoto analogu spirálové multiocho se skládá z bezpečného plastu. Pro snadné odstranění Mirenu, je vybaven kroužkem na základně. Princip akce tohoto léku - obsah levonorgestrelu - látka, která v celém čase vstupuje do děložní dutiny a provádí antikoncepční postupy.
  3. Juno se stříbrem. Kromě mědi, v této spirále je stříbrná. Tato kompozice umožňuje zvýšit životnost námořnictva až 7 let.
  4. Juno bio-tsuper. Hlavním znakem tohoto zařízení je součástí propolisu a antiseptika, která je impregnována s jedním kostním závitem. Brání zánětu a infekci, ale šroubovice také neslouží více než 5 let.

Spirála MultiLoad

Uvedené analogy mají své vlastní vlastnosti: pouze kvalifikovaný lékař může poradit, že si můžete vybrat mezi nimi.

Recenze lékařů lékařů o spirálové multiload

Antonova Elena Viktorovna, porodník-gynekolog, g. Rostov-on-don
Někteří moji pacienti nechtějí dát spirála kvůli své ceně: Multiload KV-375 má relativně nízkou cenu, pokud provádíte analogii s více podporovanými značkami. Doporučuji vám, abyste použili spirála MultiLoad: Díky ní, nemůžete se obávat náhlého těhotenství.
Markevich Eduard Lvovich, gynekolog vyšší kategorie, G. Sevastopol
Když pacientům nabídnu pacienty, aby námořnictvo multiload, které jsou ve volném přístupu, začínají se starat o vedlejší účinky. Ihned uklidnil dívky: Plodnost se okamžitě vrátí, protože námořnictvo bude odstraněno. Taková spirála zaručuje absenci těhotenství, a také se stává slušnou náhradou pro kombinované perorální antikoncepce.

Závěr

Spirála multiload - Jedná se o moderní a účinný analog k jiným způsobem antikoncepce. Ve většině případů je takový lék dobře tolerován ženami, které jim poskytují pohodlný život a neopatrnost, když sex.