Spirála goldley: recenze a instrukce

Intrauterinní spirála jako způsob antikoncepce aktivně používají ženy kvůli jeho účinnosti a možnosti dlouhodobého užívání. Dobře se etablovalo mezi gynekologové, pacienti intrauterine spirála Goldley, který patří do maďarské farmaceutické společnosti s názvem "Gideon Richter".

Složení a princip činnosti intrauterinní spirály Goldley

Rám je vyroben ze speciálního materiálu s elastickými vlastnostmi, polyethylenem a mimo konstrukci je pokryta tenkou vrstvou drátu z mědi a zlata. Pro toto se používají slitiny kovové čistoty (nečistoty menší než 0,01%), ve kterých nízký stupeň reakční reakce. Díky zařazení do složení zlatých antikoncepčních výrobců se podařilo snížit množství mědi, frekvence alergických projevů na kov snížil. Přítomnost zlata v antikoncepci zpomaluje korozi mědi, což zvyšuje jeho termín použití až 7 let. Navy Goldley Exclusive Standard má ve tvaru písmene T.

Spirála Goldley: Recenze a instrukce

Antikoncepční účinek je složen z několika mechanismů:

  1. Mobilita spermií v důsledku přítomnosti kovové slitiny ve spirále se snižuje, jejich životaschopnost a schopnost oplodnit se snížení vajíře.
  2. Navy je cizí těleso pro dělohu, takže jeho přítomnost je nějaký aseptický zánět. Vnitřní změny skořápky, které jsou nepříznivé podmínky pro implantaci ovocného vejce.
  3. Zlaté ionty mají baktericidní účinek, ochranu reprodukčních orgánů z zánětlivých infekcí.

Goldlily spirálové velikosti

Antikoncepce je k dispozici ve třech velikostech: normální, krátké a mini.

  • Normální: rameno a tyč jsou téměř stejné ve velikosti (32/33 mm);
  • Krátká: Poměr délky ramene k tyči je 32/26 mm;
  • Mini: rameno kratší než tyč (24/26 mm).

Pro určení požadované velikosti pro konkrétního pacienta, lékař zavádí sondu přes čípku, měření jeho hloubky její dutiny. Spirála Goldley Exkluzivní standard normální velikosti je instalována na délce více než 60 mm, což je krátká velikost 50-60 mm a mini se používá, pokud je délka dutiny dělohy 40-50 mm.

Indikace a kontraindikace na instalaci Navy Goldley

Hlavní indikace pro použití Goldley je antikoncepce na dlouhou dobu. Zřizuje také, když se objeví potřeba nouzové antikoncepce (v případech, kdy ne více než 5 dní uplynulo od pohlavního styku).

Spirála Goldley: Recenze a instrukce

Absolutní kontraindikace pro použití intrauterinní spirály Goldley Exclusive Standard jsou následujícími stavy:

  • užívání těhotenství;
  • anomálie dělohy;
  • Ektopické těhotenství v historii;
  • maligní neoplazmy reprodukčních orgánů;
  • Septik potrata historie 3 předchozích měsíců;
  • zánětlivá onemocnění reprodukčního systému v uplynulém roce;
  • zvýšená citlivost těla na měď;
  • Uterin krvácení s neznámou příčinou.

S opatrností používejte námořnictvo s poškozením srdce a jeho ventilů, anémie, patologií koagulačního systému. Použití žen v nechtěných ženách jako zánětlivý proces je vytvořen v dutině, i když aseptický. To snižuje reprodukční funkci.

Pokyny pro intrauterinní spirálové zlaté lilie

Před vstupem do antikoncepce v děložní dutině doktor varuje ženu o všech možných rizicích při použití, stejně jako nežádoucí účinky. Provádí se inspekce, další výzkum k odstranění přítomnosti ženských kontraindikací do montáže intrauterinních spirálů zlatých lilie.

Podle pokynů Navy Goldley je instalován gynekologem bezprostředně po skončení menstruace, do 15 minut po dodání nebo potratu nebo o 6 týdnů později.

Důležité! Po 2-3 měsících se doporučuje přijít na gynekologa na zkušební kontrole. V situacích, kdy je použití spirálové Goldley (Goldlily) nežádoucí, kontrola by měla být častější.

Ze vnějšku děložního čípku zůstává vlákno, jejímž přítomnost, kterou žena kontroluje sami. To je nezbytné pro víru, že antikoncepční prostředky jsou umístěny v děloze správně. Odstranění Spirála Goldley probíhá s pomocí Coggingu pro jeho nitě, které jsou obvykle viditelnější během menstruace. Pokud nejsou vizualizovány a v tomto případě je spirála odstraněna z dělohy dělohy s gynekologem s pomocí speciálních kaváren.

Side Action Spiral Goldley

Antikoncepce v děloze může způsobit řadu nežádoucích účinků. Mezi nimi patří:

  1. Změna polohy spirály. V tomto případě jsou nitě zmizely nebo naopak jejich vnější část je prodloužena, viditelná pro oko. Žena si může stěžovat na změnu povahy menstruace, syndrom bolesti. Pokud je ultrazvuk upevněn změnou v umístění spirály, musí být odstraněna.
  2. Zvýšená krev. Jedná se o přirozenou reakci na nastavení intrauterinního spirála Goldley Exclusive, tělo se přizpůsobí do 3-4 měsíců.
  3. Vyhoštění (odmítnutí) námořnictvo. Tento stav je převážně náchylný k zařazeným ženám v důsledku pupečníkových škrtů zaměřených na vyhoštění mimozemské látky. Nad rizikem vyhoštění během menstruace, kdy je cervikální kanál ajar.
  4. Porušení integrity stěny dělohy. Může vzniknout v důsledku chyby lékaře při zavádění spirály, změnu pozice dělohy nebo jeho prohlášení v období po porodu. Pro další diagnostiku jsou aplikovány instrumentální výzkumné metody (ultrazvuk, hysteroskopie, laparoskopie).
  5. Infekční onemocnění v důsledku porušení pravidel ASEPSIS, přítomnost kontraindikací pro použití. Antibakteriální terapie je zapotřebí zde.

Spirála Goldley: Recenze a instrukce

Cena Spiral Goldleyli

Náklady na tento antikoncepce je 4500 rublů. Cena intrauterinní helix zlaté lilie závisí na regionu a konkrétní lékárenské sítě.

Závěr

Spirála Goldley může být použita jako antikoncepce v nepřítomnosti kontraindikací k jeho instalaci. Ve všech případech je nutná žena pro konzultaci gynekologa předtím, protože to pomůže vyhnout se dalším komplikacím z využití finančních prostředků.

Recenze Intrauterine Spiral Gold Lily

Veronica Stevsseva, 34 let, g. Tomsk
Goldlily Spiral Recenze Slyšel jsem před dávno před 4 lety. Z vedlejších účinků všimli, že menstruace se stala hojnější, ale není kritická. Jinak je vše v pořádku: cyklus je pravidelný, cítím se vynikající.
Lisa Bakhcharov, 41 let, g. Magnitogorsk
Všech navrhovaných prostředků na antikoncepci vybrali námořnictvo Goldley. Nejlepší volba, pokud existuje porod, stejně jako trvalý sexuální partner. Dva roky to stojí za Goldley, pozoroval pravidelně u gynekologa, všechno je v pořádku.