Antikoncepční od akné

Perorální antikoncepce - účinné způsoby prevence nežádoucího těhotenství. Ale to není jediná užitečná vlastnost. Dívky používají antikoncepční pilulky z akné nebo akné. Ale ne vždy lék pomůže v boji proti vyrážky na kůži. Důvodem vzhledu akné, typ antikoncepce hraje hlavní roli. Přečtěte si více o tom, jaké pilulky pomohou zbavit se otravných vyrážek, recenzí těch, kteří již vyzkoušeli vliv medicíny na sebe, dále v článku.

Antikoncepční od akné

Mají antikoncepční pilulky z pomoci akné

Ženy trpící velkým počtem akné na obličeji, často běží v lékárně za antikoncepčními prášky. Ale ne vždy hormony mají vysokou účinnost. Nebudou pomáhat, pokud se vyrážky objevují kvůli těmto problémům:

  • dysbakterióza;
  • Zánětlivá onemocnění žaludku a střev (gastritida, gastroenteritida);
  • Invaze podšení;
  • onemocnění štítné žlázy;
  • Přerušení práce jakýchkoliv hormonů kromě sexu.

Antikoncepce z akné na obličej je účinný pouze tehdy, když příčina jejich vzhledu je porušením rovnováhy mužských a ženských pohlavních hormonů v těle.

Důležité! Používejte perorální antikoncepci pouze po konzultaci s gynekologem.

V jakých případech pomůže akné antikoncepci

První specialista, ke kterému dívka jde zbavit vyrážky na těle, - dermatolog. Tento lékař však nebude vždy schopen zjistit příčinu nepříjemného symptomu. Ve většině případů, důvod pro vzhled vyrážek spočívá v rozporu s hormonálním zázemím. Nejčastěji se v následujících věkových obdobích pozoruje přerušení:

  • puberta;
  • těhotenství;
  • období po pořízení;
  • Menopauza a vrchol.

Je v těchto časových intervalech, že použití antikoncepčních pilulek proti akné je nejúčinněji.

Mechanismus působení perorálních kontraceptiv pro akné

Abychom pochopili principu provozu antikoncepce na akné, by mělo být řešeno mechanismem jejich výskytu. Organismus dívek produkuje nejen ženské sex hormony (estrogen a progesteron), ale také mužský testosteron. Tato biologicky účinná látka přispívá k tvorbě mazu. Jako výsledek se objeví akné a akné. Estrogen, naopak, slouží jako protiváha. Potlačuje Skin Salin.

Použití perorálních antikoncepce proti akné, dívka normalizuje hormonální pozadí v těle. Zvýšená syntéza ženských pohlavních hormonů. Kvůli tomuto, antikoncepční pilulky způsobují následující efekty:

  • už se póry;
  • potlačit funkci mazových žláz;
  • suchá kůže;
  • zvýšit odliv tajemství mazových žláz;
  • potlačit zánětlivý proces v kůži a podkožní tkáni;
  • Snižte počet hormonálních akné;
  • Odstraňte otok na obličej.

Kontraindikace a možné vedlejší účinky

Perorální antikoncepci jsou léčivé léky. A stejně jako jakékoli jiné léky, v antikoncepci jsou kontraindikace pro použití. Jsou zakázány pro dospívající děti. Hormonální selhání v tomto případě jsou dočasné a budou konat samostatně. A antikoncepční pilulky budou dlouhodobě zhoršovat. Proto, aby hormonální antikoncepce, teenager z akné je kategoricky kontraindikován!

Neužívejte antikoncepční těhotné ženy, ošetřovatelské matky 6 měsíců po porodu a ne ošetřovat 3 týdny po nich. Hormony negativně ovlivňují růst a vývoj dítěte, jejich recepce během těhotenství může způsobit potrat.

Nedoporučujeme používat antikoncepční tablety s těmito kategoriemi obyvatelstva:

  • kuřáci starší než 35 let;
  • Vysoké arteriální tlakové osoby;
  • Lidé s onkologickými onemocněním orgánů sexuální sféry;
  • nemocný diabetes;
  • Ženy trpící koronárními srdečními chorobami;
  • Pacienti s hepatitidou (zánět jater), cholecystitidy (zánět žlučníku).

Nežádoucí účinky při příjmu antikoncepce, ne neobvyklé. Někteří z nich přechází, když se tělo zvykne na lék, jiní zůstávají dlouho a vyžadují zrušení léku. Nejčastěji ženu na začátku recepce hormonu trpí takovými nežádoucími účinky:

  • nevolnost;
  • Bolestivé pocity v žaludku;
  • průjem;
  • drobné krvácení v intervalu mezi menstruací;
  • zvýšení mamarchových žláz, doprovázených bolestivými pocity;
  • labilita nálady;
  • Snížení sexuální přitažlivosti.

Zpravidla se uvedené příznaky konají během prvního měsíce. Tělo potřebuje čas přizpůsobit se novému hormonálnímu pozadí.

Pozornost! Pokud nepříznivé reakce neprošly za 3-4 týdny, mělo by být konzultováno s gynekologem o nahrazení antikoncepce nebo jejich úplného zrušení.

Menší výtok krve mezi menstruací, které probíhají více než 5 dní, nebo hojná krví pro 3 dny by měly upozornit dívku. Časté bolesti hlavy při příjmu antikoncepčních pilulek jsou také indikací pro výměnu nebo zrušení antikoncepce.

Antikoncepční od akné

Jaký druh antikoncepčních pilulek jsou lepší z akné

Tělo každé dívky je jedinečné. Lék, účinný v jednom, nemusí pomoci jinému. Ale recenze na internetu vám umožní vypracovat seznam 5 nejefektivnějších antikoncepce proti akné.

Na prvním místě je lék "Yarina". Patří do skupiny monofázy kombinované antikoncepce. Nedostatek léku - velký počet kontraindikací.

Druhé místo je "Jess". Jeho účinek je slabší, ale počet kontraindikací a četnost vývoje nežádoucích účinků je menší.

Třetí místo - "DIANA-35". Mnoho dívek si to vybere kvůli dostupné ceně.

Na čtvrtém místě, lék "Zhinin". To účinně eliminuje akné a akné, ale kupující oslavují rychlý návrat akné po zrušení léčiva.

Páté místo bylo pořízeno antikoncepční pilulky "Chloy". Ve složení a účinnosti jsou v blízkosti "Diana-35".

Akné po zrušení antikoncepce

Příjem antikoncepce z akné může dát zpětný účinek. Dívky na obličeji a po celém těle jsou nové a nové úhoři. Důvod se stává změnou hormonálního pozadí.

Zvýšení hojnosti vyrážek je možné po zrušení léčiv, protože dochází ke snížení hladiny estrogenů v těle. Tento fenomén je však dočasný. Po asi 3 měsících je úroveň Gomonu normalizována, akné zmizí.

Recenze antikoncepčních pilulek od akné na obličeji

V boji proti ošklivé vyrážky se dívky často obracejí na hormonální antikoncepci pro pomoc. Proto na internetu Existují recenze v téměř nějaké antikoncepci. Některé z nich jsou uvedeny níže.

Antikoncepční od akné

Jess Recenze od akné

Borisyuk Alla Vitalevna, 32 let, g. Omsk
Měl jsem hojná vyrážka na tváři a zpátky po porodu. Snažil jsem se všechny masti a krémy, nic nepomohlo. Gynekolog doporučil "Jess" proti akné. Viděly tablety 1 rok a 2 měsíce. Již po půl roce recepce byla kůže vyčistěna, dokonce i jediná akné zmizel. Přestal pít kvůli tomu, že znovu se svým manželem začal plánovat těhotenství. A po zrušení "Jessa" akné obnovil. A nízký obsah v nich estrogen byl odstraněn z vedlejších účinků při užívání tablet. Další příjemný efekt - přestal vypadnout. Mohu doporučit "Jess" všem, kteří se chtějí zbavit akné a neplánuje těhotenství v blízké budoucnosti.

Recenze Jes Plus od akné

Martynenko Janna Vladimirovna, 25 let, g. Krasnodar
Původně koupil "jes plus" pouze jako prostředek antikoncepce. Ale po několika měsících recepce začal si všimnout zlepšení kvality pleti. Stala se méně tukem, téměř zúčtovala akné. Ukazuje se, že nemám jeden takový účinek. Na internetu, mnoho recenzí o Tabletech Jes od akné. Pro 2,5 roku těhotenství bylo ne, a navíc se pokožka stala čistší.

Recenze Yarin z akné

Vokální Alexander Anatolyevna, 28 let, g. Volgograd
Z dospívající doby trpím akné na obličeji. Vyzkoušel jsem různé krémy, viděl vitamíny s kurzy - nic nepomáhá. Gynekolog odeslaný pro testy. Ukázalo se, že úroveň testosteronu v krvi je dvakrát normou! Předepsal mě antikoncepční pilulky "Yarina". Piju to po dobu 6 měsíců, kůže se stala čistší. Možná jeden akné jednou za 2 měsíce vyskočí, nic víc. Negativní bod - Na začátku recepce byla silná nevolnost a dokonce zvracela, ale po 3 týdnech prošla.

Antikoncepční od akné

Recenze Yarina Plus od akné

Kolomoiskaya Olga Fedorovna, 33 let, G. Khabarovsk
Po přečtení zpětné vazby o "Yarině" z akné na tváři na internetu a poradenství s jejího lékařského lékaře, tak se rozhodl vyčistit kůži. Po půl roku, aplikace nevšimla podstatný výsledek. Šel jsem k jinému lékaři, řekl, že hlavní chybou byla nedostatek analýz pro hladiny estrogenu a testosteronu. A "Yarina Plus" pomáhá pouze s významným zvýšením hladiny krve testosteronu. Mám všechny hormony v normálu. Proto každý, kdo chce pít perorální antikoncepci z Beranů na těle, důrazně doporučujeme kontrolovat první množství genitálních hormonů! A pak čas a peníze budou vynaloženy na vítr.

Recenze Běloruska z akné

SHEVCHENKO Antonina Pavlovna, 37 let, g. Petrohrad
Rozhodl jsem se a nechám svůj recenzi o Bělorusku z akné na obličeji. Vytváření hormonálního panelu, na prvním dni menstruace pila první tablet. Pro 2 měsíce jsem zažil spoustu nepříjemných příznaků: bolest hlavy, nevolnost, nedostatek chuti k jídlu, zvyšující počet akné. Ale po týdnech 8 vedlejších účinků, a akné začal zmizet. Kůže obličeje byla zcela vymazána. Bohužel, po vypuštění léku, se pupínky začaly znovu objevit. Vzhledem k výrazným těžkým nežádoucím reakcím nedoporučuji Bělorusko pro léčbu akné.

Antikoncepční od akné

Recenze O Zhanin z akné

Vrabec Inna Maksimovna, 20 let, g. Moskva
K boji proti akné se rozhodlo pít antikoncepční tablety "Zhanin". Vzal je 6 měsíců, lékař nedoporučil déle. Během této doby se množství vyrážky výrazně snížila. Ale po zrušení pilulek se akné vrátil znovu, ještě více. A kůže se stala příliš tlustým. I když je na internetu mnoho pozitivního zpětné vazby, osobně nedoporučuji pití "Zhann" k léčbě vyrážek.

Recenze týkající se pupínků z akné

Bobrova alina romanovna, 21 let, g. Norilsk
Chcete-li bojovat proti zatmění, doktor mi poradil přesně "regulil". Jedná se o s nízkým objemovým lékem, takže je vhodná pro zlomenou dívku. První měsíc byl návykový, cítil obecnou únavu, rozbití, zcela vykopal sexuální touhu. A pak se tělo přizpůsobilo, nepříjemné příznaky zmizely. První výsledek se objevil. Velké a hluboké akné přišly, malé méně než méně. Již 2 měsíce, jak dokončil příjmu léku, kůže je stále čistá.

Antikoncepční od akné

Recenze o Dimia od akné

Ivana ala eduardovna, 30 let, g. Permian
Po silném stresu jsem prudce zkazil kvalitu kůže. Žila, objevila se akné. Po neúspěšných pokusech o léčbu vitamínů a krémů bylo rozhodnuto zkusit dimia tablety. Akné se stal mnohem menší. Přijímám je tak daleko, déle než rok. Nechci přemýšlet o tom, co se stane, když se vyčerpají. Doporučuji pití "Dimia" všem ženám, které neplánují těhotenství a chtějí, aby jejich čistič kůže.

Recenze Clari z akné

Popova Maria Vadimovna, 37 let, g. Kaliningrad
Doktor mi poradil, abych odnesl "Clayra" z akné. Po půl roce recepce bylo na zadní straně a tvář méně vyrážky, vlasy byly rychle méně a měsíční byl bezbolestný. S zrušením antikoncepčních tablet, úhoře se již nestanou, ale problémy s vlasy začaly. Téměř polovina kaplí padla. To pomohl pouze průběh mezoterapie.

Recenze Lindinet 20 z akné

Bondarchuk Inna Alexandrovna, 36 let, g. Ufa
Rozhodl jsem se napsat recenzi o své zkušenosti s přijetí "Lindinet" 20 z akné. Potvrzení, aby byl propojil a boj proti akné. Mohu si vybrat takové výhody antikoncepčních tablet: menstruační cyklus jdou striktně, obličej je zrychlena z vyrážky, účinně zabraňuje těhotenství. Existují však také nevýhody: v prvních měsících se bojí silná nevolnost a zvracení, libido se sníží.

Antikoncepční od akné

Zatížení z akné

Vaschak Alena Vyacheslavovna, 33 let, G. Sochi
Vzal jsem "Logest" z akné po dobu 4 měsíců. Dokonale jsem se přiblížil. Téměř žádné vedlejší účinky, jen menší nevolnost a zvracení. Akné se stal mnohem menší. Ale soudě podle jiných recenzí, "Logest" pochází daleko od všech.

Závěr

Antikoncepční pilulky z akné mají právo na život pouze po všech diagnostických událostech. Známe pouze přesnou příčinu vzhledu vyrážce, můžete se ho zbavit rychle a navždy. Ale tělo je individuální, takže pilulky, ideální pro jednu osobu, nemohou být zcela jiné.