Povaha vypouštění ovariální cystu: změny menstruace

Výskyt cyst je možné v každém věku. Taková neopára nemusí narušit ženu na začátku, ale jak vývoje Cystu je schopen způsobit mnoho nepříjemných příznaků. Předpokládá se, že přítomnost onemocnění lze nalézt při narušení menstruačního cyklu a vzhled výbojů na ovariální cystu. Ale je nutné pochopit, že charakteristická vaginální sekrece musí být vzata v úvahu spolu s dalšími příznaky, protože krvavý výtok může být spojen s jinými patologiemi sexuálního systému.

Časté příznaky cyst

Žena musí věnovat pozornost všem změnám ve svém těle, protože vaginální sekrece s krví během neoplazmy může být zcela nepřítomná nebo indikována jinému rodu onemocnění. Existují následující příznaky:

  • bolestivé pocity v břiše;
  • Problémy s menstruačním cyklem (ne, zpoždění menstruace);
  • Krevní výtok z vagíny hnědá, hnědá, která se vyskytuje mezi menstruačním krvácením;
  • Problémy s gastrointestinálním traktem;
  • nevolnost a někdy zvracení;
  • časté močení;
  • pocit gravitace nejen v žaludku, ale také povodí;
  • zvýšení břicha;
  • Vysokoteplotní teplotní indikátory;
  • Hormonální selhání (vzhled vlasů na obličej, snížený hlasový čas);
  • Obecný pokles a prudký pokles imunity;
  • problémy s koncepcí;
  • Fluktuace tělesné hmotnosti (ostrá hubnutí nebo potrubí kilogramů).
  • Závratě, postižení.

S případnými příznaky stojí za návštěvu nemocnice, protože pouze lékař může určit přítomnost novotvaru s ultrazvukem. Samozřejmě, že přítomnost těchto symptomů není 100% zárukou cysty, ale pokud nezjistí problém včas, pak hrozba života ženy výrazně zvyšuje, a existuje také možnost ztráty reprodukční funkce.

Možnosti pro neoplazmu se mohou lišit v závislosti na typu cystu:

Folektorular ovariální cyst
Žlutá tělesná cyst
Endometroid cysty vaječníků
Dermodic ovariální cyst

Neoplazma závislé na hormonu

Podobné neoplasmy byly nazývány funkční, protože jejich vzhled je spojen s porušením hormonální rovnováhy v těle ženy. Ženy ve věku více než vše podléhají vzhledu Cysta v menopauzy.

Nejčastěji zmizí nezávisle, ale někdy bez hormonální léčby nemůže dělat. Bez pozorování má lékař pravděpodobnost několika malých cyst, které způsobují takovou nemoc jako polycystic.

Polycystic vaječníka
Zdravý vaječníkem

Folikulární cyst

Její vzhled je spojen s těsněním kapslí folikulu, odkud vejce listy. V normální situaci je ovulace doprovázena mezerou folikulu, ale v hormonálních problémech se tento proces neprovádí, takže se objeví folikulární vaječníky cyst.

Na začátku vývoje takové nové formace se žena necítí téměř nic, a dokonce i měsíčně pokračovat v obvyklém. Čím více se cyst stává, tím výraznější je jeho příznaky. Nejčastěji se hnědé výboje vyskytují s vaječníkem cystu tohoto typu. Objeví se uprostřed cyklu, a zmizí blíže ke svému konci.

V tomto případě by mohl vzniknout zánětlivý proces, který pouze zhoršuje stávající patologii.

Vlastnosti krvácení

Nejnebezpečnější v takové situaci je krvácení, což může být vnitřní a vnější. V tomto případě je žena bledá kůže, tam je ostrá bolest v žaludku, hlava se točí, je možné ztráta vědomí, zvracení. Může být také vysoce vylezl na teplotu, která nebude schopna srazit léky. V tomto případě je nutné rychle zavolat sanitku pro hospitalizaci, protože pouze lékař může pomoci v takové situaci.

Příběhy mohou znamenat ženu na určitých zdravotních problémech, ale nevyčnívají spolehlivou diagnostickou metodou. Pravé řešení pravidelného odvolání k gynekologovi a je třeba si být pamatováno, že každá nemoc s včasným objevem má větší šance na rychlou léčbu bez následků.