Problémy s návštěvou na záchodě během menstruace: bolest, průjem a časté nutkání močení

Pokud mají jedno ženy kritické dny procházející asymptomatic, jiní trpí určitým nepohodlím. Existují oba přírodní důvody, proč během menstruace chci jít na záchod ve velkých a negativních faktorech. Ten způsobuje nepříjemné pocity, časté močení a problémy s gastrointestinálním traktem.

Změny trávicího traktu během menstruace

Časté střevní vyprazdňování během menstruace není odchylka. Hormonální změny ovlivňují nejen svaly dělohy. Trávicí systém je také v přímém vlivu. Zvýšená aktivita svalového motoru vyvolává čistící střevo, které má po tom menší tlak na dělohy.

Činí toto tělo snížit úroveň pocitů ženou ze snížení jeho hlavního genitálního orgánu. Ujistěte se, že je vše nezbytné s bohatým výbojem.

Během výletů na záchodě je povoleno více bolestí, ale neměli by přinést slzy.

Průjem

Během měsíční průjmu Nebo další štěpení gastrointestinálního traktu může vzniknout z důvodu následujících: t

  • Relaxace svalů pochvy;
  • Funkční porucha střevní práce;
  • Účinek zvýšených úrovní progesteronu;
  • nesprávná výživa (nedostatek vláken);
  • Dysbakterióza;
  • stres.

Tyto faktory nemají vážné poškození zdraví žen. Problém zmizí po menstruaci sám, nebo po zlepšování životního stylu, stejně jako dieta. S tímto porušením je možné nepříjemné pocity, v tomto případě pomůže Prášky z bolesti břicha během menstruace.

Existují také patologické příčiny průjmu:

  • vazba dělohy;
  • endometrióza;
  • cystitida;
  • zhoršení onemocnění trávení;
  • Porušení menstruačního cyklu (algodismenorrhea);
  • Intestinální infekce.

Menstruace pomáhá pochopit, že existuje onemocnění, která je třeba léčit.

Bolestivé defecation pro menstruaci

Abnormálně, když když menstruace chci na záchodě ve velkém a během procesu existuje nesnesitelná bolest. Během měsíčního krvácení se sníží imunita, proto se skryté zdravotní problémy se zdají být silnější.

Přesně stanovení příčiny bez lékařské péče je nemožné. Existuje několik pravděpodobných provokujících faktorů:

  1. Problémy se střevami. Pořizování sluchátka se často vyskytuje v oblasti pasu nebo břicha (v blízkosti pupku).
  2. Hormonální selhání. Nadměrný obsah v oxytocinové krvi dělá svaly tleskat, takže při návštěvě koupelny jsou potíže.
  3. Endometrióza. Pokud se ohniska nemocí vztahuje na konečníku, pak se měsíční stane hojným, končí a začíná masám. A silná bolest se objevuje s každým vyprazdňováním.
  4. Důsledek léčby. Mnoho léků orálních aplikací může ovlivnit gastrointestinální trakt, což způsobuje nejen žaludeční poruchy, ale také bolestivé pocity během defecation.
  5. Otrava. Využití zpožděných nebo infikovaných produktů, porušení přípravné formulace z menstruace je snadnější být přeneseno do těla než v kritických dnech.

Tahání nebo bolestivé bolesti na začátku cyklu mohou být způsobeny jak gynekologickými problémy a poruchami gastrointestinálního traktu.

Self-léky je zcela vyloučeno, protože bez zkoušky a konzultací nemůže být lékař vybrán efektivní terapie.

Močový systém: Proč bolestně psát

Ve většině případů není nic strašného Apart navštíví WC během menstruace. Endometriální odmítnutí se vyskytuje na pozadí ostré snížení hladiny pohlavních hormonů žen. Děloha se začne intenzivněji zmenšit, aby přinesl staré buňky k rychlejšímu.

Pokud přidáte otok tohoto orgánu během menstruace, podráždění močového měchýře není vyloučen. Většina všech naléhání na záchodě se vyskytuje na začátku cyklu od prvního dne menstruace. Ale pokud jsou k tomu přidány řezné bolesti, pocit pálení, pak důvodem je porušení.

Co způsobuje nepohodlí?

Pokud se dívka nebo žena bolí jít na malou toaletu během menstruace, musíte být zkoumán v nemocnici. Pro takový stav může být mnoho důvodů. Počínaje významnou spotřebou kapaliny, stresu, končící závažnými infekčními onemocněním:

  1. Cystitis. Symptomy infekčního zánětu zvětšení močového měchýře během kritických dnů. S měsíční krvácením se bakterie snazší se dostat do orgánů reprodukčního systému a uretry, provokující řadu nepříjemných pocitů. Může určit cystitida před měsíčně, po nich a během.
  2. Hygiena. Zneužívání tamponů, uspořádání agresivním prostředkem způsobuje podráždění, alergickou reakci. Proces oddělení moči zhoršuje pouze situaci, což způsobuje bolest a spalování.
  3. Ledvina. Pokud jsou v těchto orgánech kameny, žena bolí nejen během menstruace, ale po nich. Mezi jinými příznaky můžete přidělit zvracení, nevolnost a teplo.
  4. Skryté venerické infekce. Vzhledem ke snížení ochranných funkcí těla se aktivně příznaky IPP začne projevovat. Také změní charakter nejen moč, ale také krev. Alokace se stávají blátivé a mají nepříjemný zápach.

Ve většině situací je bolestně jít na záchod během menstruace pro ty ženy, které nedávno utrpěly hypotermií. A stále je třeba kontaktovat gynekologa a další specialisty. Dokonce i drobné poruchy bez léčby mohou růst do závažnější nemoci, což ovlivní nejen pohlaví, ale i jiné orgány.

Neobvyklý průběh menstruace během prázdné

Docela často na ženských fórech, můžete najít takovou stížnost: "Měsíční jít jen tehdy, když jdu na záchod". Téměř 30% žen čelí tomuto problému a pouze konec menstruace lze považovat za normou, když vycházejí zbytky endometria.

A problém může být příbuzný:

  • s chudým tónem dělohy;
  • s anomálií orgánů sexuálního systému;
  • s zúžením krčního kanálu;
  • S začátkem těhotenství.

Identifikujte přesnou příčinu toho, co se děje pouze na ultrazvuku. Lékaři radí ženám také opustit metody tradičního léku přesné diagnózy.

Častý nutkání na záchodě, bolest a další nepohodlí nesmí být spojeno s patologií. Ale je nezbytné získat informace od lékaře. Specialista provede průzkum, odpoví na otázky pacienta a předepisovat potřebnou léčbu. Komentáře k fórům a článků lze použít pouze pro informační účely, jinak samo-léky zhoršuje pouze problém s gastrointestinálním traktem a močovým měchýřem.