Obřízka extrémního masa u mužů

Obřízka extrémního masa u mužů

Obřízka extrémního masa u mužů má svůj vlastní svědectví: hygienicko-lékařské a náboženské sexuální.

Pro to, co dělá řezání extrémního masa u mužů

Obřízka - Jedná se o chirurgickou operaci, která spočívá v odřezávání předkožky penisu u mužů. Obřízka má své vlastní odrůdy: minimální, částečné, mírné, těsné. Takže s minimální obřízkou je odstraněn pouze malý pozemek extrémního masa. Pokud mluvíme o částečné obřízce, pak když se provádí, opustíte otevření uretry. Střední obřízka má své vlastní charakteristické vlastnosti: hlava penisu je plně otevřená. A nejnovější forma, těsná obřízka, spočívá v excize všech extrémních těl.

Co je tak dobré v obřízce extrémního masa? Co to dělá? Existuje řada cílů, pro které se obřízka provádí. Za prvé, To je nezbytné, aby se snížilo riziko vzniku různých infekcí močových cest. Je známo, že někteří muži trpí vrozenou fimózou. Tento svěrák znamená částečný přechod extrémního masa a hlavy, a také vede k bolestným pocitům během močení.

Za druhé, Obřízka extrémního masa umožňuje snížit riziko těchto onemocnění, které jsou přenášeny sexuální cestou (například syfilis, infekce HIV, genitální herpes).

Za třetí, Oříznuté muže jsou mnohem méně pravděpodobné, že rakovina hlavy penisu.

Čtvrtý, Oříznuté muži také snížili riziko různých kožních onemocnění penisu.

Obřízka extrémního masa u mužů

Dnes, obřízka předkožky je velmi populární mužský provoz. Podle statistik, tato operace činí každý šestý muž na světě. V USA, obřízka (odříznutí extrémního masa) je obyčejný lékařský postup, který je vnímán ne jako non-standard.

Indikace o obřízce extrémního masa

Obřízka extrémního masa u mužů má řadu jejich Indikace:

  • hygienický;
  • lékařský;
  • Náboženský.

Proč se nedoporučuje obřízka extrémního masa hygienické účely? Je známo, že smegma se může hromadit v kapse mezi hlavou penisu a extrémního masa, která je považována za velmi dobrou půdu pro vývoj celé kytice infekcí. Pokud se stagnující smegma spadne na děložní hrdlo během pohlaví, to vše zvyšuje rizika vývoje onkologie (například se objevují různé cervikální onemocnění). K tomu, že se nestane, člověk by měl být nejméně dvakrát denně, aby provedl důkladnou genitální hygienu. Současně je nutné odejít extrémní maso a umýt tuto pobyt. Daleko od všech kluků to dělají. Pokud je postup pro obřízku vyroben z extrémního masa, zmizí potřebu takové ultraproudové hygieny.

Pokud jde o Lékařské indikace Na obřízku, nejčastěji považovaní onemocněním, jako jsou: phyms, paraphomóza, skleroatrofic zbavený, zánět hlavy penisu, přecitlivělost, stejně jako předčasná ejakulace.

Obřízka extrémního masa u mužů činí nejen lékařské a hygienické důvody. Tam je I Náboženské pohledy. V tomto případě se operace provádí na žádost pacienta. Mimochodem, obřízka jako náboženské rituály symbolizuje jednotu s Bohem. Takový rituál byl praktikován na dlouhou dobu, ve starověkém Egyptě. Nyní má obřízka extrémního masa nejoblíbenější mezi muslimy a Židy.

Obřízka extrémního masa u mužů

Kromě toho můžete stále zůstat Sexuální přesvědčení. Nyní je mnoho manželských párů přesvědčeno, že obřízka předkožky může udělat nějaké úpravy sexuálních vztahů. Koneckonců, někteří vědecký výzkum naznačuje, že ženy mohou získat více potěšení, když je člověk odříznout extrémní pěnu penisu.

Argumenty proti obřízce

Navzdory skutečnosti, že na světě nyní operace na obřízce extrémního masa často provádějí poměrně často, existují oponenti tohoto postupu. Proč jsou proti? Za prvé, přestanou bolest. Stává se, že tato operace se provádí bez anestezie. To pak může vzniknout velmi silnou bolest. Mohou vést k bolesti. Do větší míře se týká novorozenců.

Mezi argumenty "Proti" Některé se nazývají a hygieny, bez ohledu na to, jak zvláštní to zní. V dětství Hlava penisu Samočistice. Po obřízce je velmi prudká potřeba dodržovat pečlivou péči o hlavu. Pokud to není provedeno nebo se provádí špatně, pak v oblasti uzdu a v záhybech se intenzivně rozvíjí různé bakterie a viry. Extrémní maso v určité míře proti nim chrání.

Obřízka extrémního masa u mužů

Pro někoho je excize extrémního masa silně v rozporu s etnickými normami. Není divu, mnoho lidských práv a ekologických organizací říká, že až po souhlasu osoby může odstranit jakoukoli část svého těla. Ale dítě ještě není schopno učinit taková rozhodnutí. Proto je postup obřízky dětí považován za antiguman. Mnoho organizací trvá na zákazu těchto operací.

Kromě toho všeho existují některé důsledky nebo komplikace po obřízce. Pokud učiníte takovou operaci, chlap, který dosud nedosáhli sexuální zralosti, může vést k velmi obtížným důsledkům: členem člena uvnitř těla, hroty, gangrény, krvácení, ohýbání, křečové žíly a dokonce i úplné ztráty Citlivost tohoto důležitého mužského těla.

Postup pro obřízku extrémního masa u mužů

Pokud se obřízka provádí přesně o zdravotních důvodech, pak v tomto případě je extrémní maso odříznuta celý obvod. Tato operace se provádí pod místní anestezií. V některých případech se však tato operace provádí v anestezii.

Zajímavým faktem: V řadě zemí v Evropě, jihovýchodní Asii a Spojených státech se obřízka provádí s použitím různých klipů, které jsou vybrány velikostí penisu. V tomto případě je svorka provede roli speciální ochranné obrazovky. V případě, který je svorka schopna chránit hlavu penisu z řezů. Po dokončení operace, aplikujte švy nebo speciální svorky. Jsou odstraněny pouze tehdy, když dojde k úplnému hojení ran.

Co se týče Ruska, je velmi populární v naší zemi, že ruční technika obřízce extrémního masa je velmi populární. Tak, chirurg snižuje zbytečnější maso. Současně jsou hrany rány sešité speciálním samosvětvovým stehem.

Mimochodem, moderní medicína již vystoupila daleko. To již aktivně aplikuje laserový způsob obřízky. S touto metodou můžete provést velmi přesný řez a výrazně snížit rizika kosmetických vad a amputace. Pozitivní točivý moment laserové obřízky je také považováno za relativně malé rehabilitační období. Taková operace neposkytuje uložení postrojů nebo rytířských obvazů. Je naprosto sterilní. Léčení tkanin po provozu laseru se vždy vyskytuje velmi rychle. Nejméně rychlejší než se to stane po tradiční obřízce. Proto je obřízka laseru považována za oblíbenou celosvětovou. Ale jeho podstatný mínus má velmi vysoké náklady na profesionální kliniky.

Je třeba si pamatovat, že excize extrémního masa má své vlastní kontraindikace, stejně jako jakýkoli jiný provoz. Kromě toho každý člověk vyžaduje individuální přístup a odpovídající posouzení svého stavu zdravotnických pracovníků. Jsou to schopny pouze vysoce kvalifikované specialisté. Proto je nejlepší vybrat specializované kliniky k provádění řezání provozu extrémního masa.