Jaké kondomy jsou lepší. Nejlepších 10

Kakie-prezervativy-LuchsheVýrobci kondomů neustále zlepšují kvalitu svých výrobků. V tomto ohledu je velká pozornost věnována testováním pryžových výrobků. Lze určit pouze zkušený způsob, které kondomy jsou nejlepší. Pro tyto experimenty přitahují muže i ženy, pouze 250 lidí. Účastníci testu jsou nabízeny tak, aby si vybrali 10 nejlepších produktů od 40 nabídlých různých značek. Po testování přidělují první deset kondomů. V roce 2012 zahrnuje následující známé značky:

jeden. Koruna kůže méně kůže.

Koruna kůže méně kůže Tato značka má mistrovství po dobu 10 let. Touhy a potřeby preferování bezpečného sexuálního života partnerů byly vyřešeny japonskou společností OKAMOTO. Dívky si všimnou, že tyto značkové výrobky se rozlišují jak tenkými, ale spolehlivými strukturami. Kromě toho mají tyto kondomy poněkud příjemný zápach. Muži jsou poznamenali, že tyto produkty poskytují vysokou citlivost. Funkce těchto kondomů je jejich jemnost. Při použití nejsou téměř hmatatelné. Pro větší pohodlí mají mírně rozšířené rozměry.

Střední testery Hodnocení: muži - 5+, ženy - 5+.

Hlavní vlastnosti: šířka 53 mm ve střední části hlavy a šířka základny - asi 53 mm tloušťka - asi 0,047 mm - délka - přibližně 18 cm.

2. Durex Extra citlivý.

Durex Extra citlivý Po dobu 6 let v první desítce. Není divu, že tyto kondomy jsou nejtenčí v linii DUREX. Dívky prakticky necítíte, a muži říkají, že pocity, které je zažívají během sexuálních praktik, jsou velmi zvláštní a dokonce pikantní.

Průměrné testery Hodnocení: muži - 5+, ženy - 5.

Funkce - nejlepší produkty Durex. Cítit pravou intimitu!

Hlavní vlastnosti: Šířka základny a střední části produktu - 5,1 cm - 5,4 mm - celkem 0,048 mm - délka - 19,8 cm.

3. Za sedm.

Za sedm Tyto kondomy jsou také zahrnuty v první desítce po dobu šesti let. Tyto kondomy z japonského výrobce jsou vyráběny ze speciálního latexového Sheerlon. Materiál má takové vlastnosti, které mají maximální jemnost produktu neuvěřitelná síla. Mají mírně vybavený obrys, který poskytuje docela husté záchvaty. Některé silné sexuální zástupci však nemusí mít rádi v souvislosti s individuálními charakteristikami.

Rozlišovací vlastnosti: vyrobené z super-tenkého latexu, který je silnější, ale tenčí.

Průměrné testery Hodnocení: muži - 5-, ženy - 5-.

Charakteristika: tloušťka pouze 0,049 mm délky je 18,2 mm. Šířka základny, hlavy a střední části je stejná - 4,4 cm.

čtyři. Životního stylu x2.

Životního stylu x2 Tyto kondomy se objevily v první desítce poprvé, okamžitě pořídili vysokou polohu. Tyto kondomy se vyznačují super-dlací, jsou prakticky nepostřehnuté pro oba partnery.

Vlastnosti: Na obou stranách jsou pokryty speciálním mazivem s L-argininem.

Charakteristika: délka 19 mm - asi 0,056 mm - šířka základny, střední části a hlavy - 5,1 cm.

Průměrné testery Hodnocení: Muži - 5, Ženy - 5.

Pět. Impulzní holé potěšení.

Impulzní holé potěšení Výrobky této značky se rozsvítily třikrát v průběhu odhadů dívek, které zažily neuvěřitelné pocity s jejich použití. To se děje kvůli speciální struktuře kondomů, které mají pumerové a žebra. Muži také neodpovídají jejich použití, aby se nové odstíny v sexuálním životě, dává radost svým partnerům.

Funkce: Pro maximální potěšení žen na výrobku jsou žebra a obrazy. Produkty mají střední velikosti.

Průměrné testery Hodnocení: muži - 5-, ženy - 5-.

Charakteristika: tloušťka asi 0,056 mm - délka 17,1 cm - šířka střední části, základny, hlavy - 5,1 cm.

6. Durex láska.

Durex láska Tyto produkty v ratingu nejlépe již poprvé. Nejpohodlnější použití, velmi jednoduše odstraněno a opotřebeno. S velkým množstvím maziva, které se vyhýbá vzniku nepříjemných pocitů, když sexuální výměna. Kromě toho tyto kondomy mají prodlouženou formu hlavy a obrysu.

Vlastnosti: Snadné použití, zvýšená velikost pro větší pohodlí a fit, vysoká citlivost.

Průměrné testery Hodnocení: muži - 5- žen - 4+.

Charakteristika: délka - 20,3 mm - celkem asi 0,053 mm - šířka základny a střední části - 5,1 cm, hlavy - 5,4 cm.

7. Trustex extra velký.

Trustex extra velký Tyto kondomy byly třikrát udělovány být v první desítce. Tyto produkty jsou velmi skvělé, mají velké velikosti. To je obzvláště důležité pro ty kluky, kteří mají to, co si mohou pochlubit. Zvýšené rozměry, šířka a délka, umožňují zažít maximální potěšení v intimním intimním.

Vlastnosti: Vysoká citlivost, velké velikosti.

Průměrné testery Hodnocení: Muži - 5, Ženy - 4+.

Charakteristika: tloušťka - asi 0,048 mm, délka - 20,3 cm, šířka ve všech částech produktu - 5,7 cm.

osm. Lifestyles Ultra Sensitive.

Lifestyles Ultra Sensitive Tyto produkty již mají nejlepší kondomy ve 3. čase. To je způsobeno jedinečnou formou, která se podobá žárovce. Muži říkají, že zažívají speciální pohodlí díky volnému prostoru v oblasti hlavy. Dívky získávají příjemný pocit od volného hrotu produktu, který proniká i v těch skrytých místech.

Vlastnosti: Jedinečná forma určená speciálně pro mužské a ženské potěšení.

Průměrné testery Hodnocení: Muži - 4, Ženy - 5-.

Charakteristika: tloušťka pouze 0,048 mm, délka - 19 cm, šířka hlavy a střední část - 5,7 cm, šířka základny - 4,4 cm.

devět. Za sedm posetý.

Za sedm posetý Již v 5. okamžiku se dostanete do deseti deseti. Kondomy z latexu, respektované ženami pro žebrovanou strukturu a muži - pro vysokou citlivost.

Vlastnosti: Čerpadla a superCability.

Průměrné testery Hodnocení: muži - 5-, ženy - 4+.

Charakteristika: tloušťka - 0,05 mm, délka - 19,4 cm, šířka všech částí produktu - 5 cm.

10. Durex její pocit.

Durex její pocit Kondomy této značkové zkoušky Účastníci oslavují již ve 4. čase. Ženy respektují tyto produkty pro přítomnost hojného množství maziva, žebrovaný povrch. Muži pohodlí duše, která je dosažena kvůli prodloužené hlavě a absence charakteristického zápachu latexu.

Vlastnosti: Textura ribrantu pro příjemné pocity u žen, rozšířená hlava - pro potěšení mužů.

Průměrné testery Hodnocení: Muži - 4-, ženy - 5.

Charakteristika: tloušťka - pouze 0,069 mm, šířka hlavy, základna a střední část - 5,1 cm.

Takže teď víš, Jaké kondomy jsou považovány za nejlepší. Výběr takového jemného produktu by však měl pokračovat z osobních preferencí a pocitů, jak svým vlastním i partnerem, jakož i velikosti penisu.