Chrábí kondom před hiv

Až do teď někteří lidé nemohou odpovědět s důvěrou, zda je možné infikovat HIV přes kondom. Bariérové ​​metody antikoncepce budou vždy jediné spolehlivé prostředky ochrany proti mnoha pohlavně přenosným onemocněním (STD) a virus lidské imunodeficience není výjimkou.

Kolik procent chrání kondom

"Riziko infikovat HIV během pohlavního styku s použitím kondomu, není více než 2-3%," schvaluje Světová zdravotnická organizace. A to je pravda: pouze 2 osoby ze 100 během sexu s HIV-pozitivním partnerem, navzdory použití kondomů, infekce infekce.

Bezpečnější způsob, jak zabránit infekci HIV neexistuje. Vintage metody (zdržení se ejakulace, anální sex a t.D.) Nebudu snížit riziko přenosu viru od sexuálního partnera.

Proč, pomocí kondomu, můžete zabránit HIV, aby vstoupil do těla?

  1. Latexový materiál vytváří spolehlivou bariéru pro virové činidla.
  2. Kondom zabraňuje vstupu spermií vstupovat do pochvy a vaginální mazivo na hlavě penisu.
  3. Některé kondomy jsou ošetřeny tenkou vrstvou maziva, která během pohlavního styku může zlepšit klouzání penisu, který zabrání latexové přestávky.

Chrábí kondom před HIV

Je možné nakazit se přes kondom

Použití kondomu je jediným spolehlivým způsobem, jak chránit před HIV, ale riziko stále existuje, a pak proč:

  • Mladí lidé si koupit nekvalitní kondomy, které jsou vyrobeny z levných, snadno mastných materiálů;
  • Můžete se infikovat během předehřejství nebo na konci pohlaví;
  • Datum vypršení platnosti vypršela, což je důvod, proč jsou bariérové ​​vlastnosti sníženy, a materiál je náchylný k deformaci a prasknutí;
  • Nákup kondomů, které se nevztahují na velikost penisu;
  • CONIDOM používat technologii rozbité.

Z nichž chrání kondom

Navzdory zdánlivému zabezpečení při použití bariérových antikoncepce, některé pohlavní nemoci přes kondom stále spadají do těla. Virulence příčinných činidel onemocnění ovlivňuje jejich povahu, stupeň adaptace na životní prostředí a vnitřní prostředí hostitele.

Chrábí kondom před pomůckami

AIDS je syndromem získané imunodeficience způsobené vývojem viru lidské imunodeficience (HIV). Virus proniká na tělo, útočí na buňky imunitního systému, zejména T-pomocníků, z toho, že ochranné mechanismy osoby neustále poskytují poruchu při srazení s jinými patogeny onemocnění.

Podmínka charakterizované nízkou imunitou se nazývá AIDS. Aby se zabránilo vývoji syndromu, musíte si pamatovat, že kondom chrání před HIV.

Chrábí kondom před HIV

Chrábí kondom před HPV

HPV - lidský papilloma virus, jehož převod, který je hlavně sexuálně. Schopnost vyvolat vývoj onkologických stavů kůže a sliznic je hlavní nebezpečí v infekci HPV, ale je možné zabránit virům vstupu za použití běžného kondomu.

Důležité! HPV může ovlivnit nejen ženy, ale i muže.

Procento ochrany kondomů z viru papilomu je asi 90-95%, což zaručuje téměř absolutní šanci, aby se zabránilo onemocnění.

Chrábí kondom před HIV

Zda je chlamydia přenášena kondomem

Chlamydia patří do příčinných činidel choroby Protozoa, jejichž zástupci mají velké velikosti buněk. Takže jsou téměř 30krát více virů, protože latexová bariéra nemůže projít.

Pravá pohlavní chlamydie je přenášena sexuální cestou a kondom je schopen chránit tělo. Ale stojí za to si pamatovat některé typy tohoto onemocnění, které mohou být nakaženy:

  • Domácí chlamydie přenášená s nízkou pravděpodobností způsobu kontaktního domácnosti (generálové ručníky, ložní prádlo, opouštějící objekty);
  • Extgazenitální formy chlamydie, kdy patogen stává sliznicí membrány hrtanu, dýchacích cest, konjunktual oka.

Chrábí kondom před HIV

Ať už je močasmus přenášen přes kondom

Mreaplasma jsou bakteriální buňky, podle morfologických znaků podobných jak bakteriím a virům. Jedná se o patogenní mikroorganismy, které se usadí na sliznici moči a způsobují onemocnění - močasmóza.

Mreaplasma přes kondom není přenášen. Statistiky ukazují, že šance na vypracování onemocnění při použití bariérových antikoncepce je pouze 2-5%.

Na stožárech s laboratorním studiem jsou někdy nalezeny vzácné močové buňky, ale není nic vidět kondom. Mikroorganismy se týkají podmíněné patogenní mikroflóry, takže mohou infikovat osobu pouze ve velkém množství.

Chrábí kondom před HIV

Je možné dostat sifilis přes kondom

Kauzativní činidlo syfilisu je bledý treponem, který odkazuje na bakterie. Usadí se v různých tkáních lidského těla, migrace na krevní cévy.

Přes kondom, syfilis není přenášen: treplema nemůže podstoupit latexovou bariéru antikoncepce, která u 98% případů varuje vývoj nemoci.

Chrábí kondom před HIV

Je možné nakazit trichomoniázou přes kondom

Trichomonas jsou zástupci forem protozoa buněk, které se liší ve velkých velikostech. Z tohoto důvodu kondomy s lehkostí zabraňují přenosu patogenu během pohlavního styku.

Důležité! Muži mohou být také nakaženi trichomoniázou, ale pravděpodobnost toho je méně než ženy.

Vzhledem k genetickým a fyziologickým rysům je mužský organismus méně vhodný pro chov a vývoje Trichomonad. Častěji během sexu se protisty usadí na sliznicích močových cestách, aniž by to způsobilo onemocnění. To se nazývá kočár, který je nebezpečný pro oba partnery, kteří nemusí ani hádat o riziko přenosu Trichomoniasis.

Chrábí kondom před HIV

Je možné infikovat drozd přes kondom

Kondom chrání před SSP plísňového původu, ke kterému patch patří. Také známý jako kandidóza, nemoc je častější u žen, ale probíhá u mužů. Houba se vyvíjí na sliznicích membrán močových cest a ústní dutiny.

Důležité! Muži mohou být dopravci drozdového patogenu.

Houbové agenty ještě více než ruby, bakterie nebo viry. Samozřejmě, že nemohou projít směrovacím materiálem antikoncepce a infikovat tělo.

Chrábí kondom před HIV

Jaká infekce nebude zachránit kondom

Zde je seznam patogenů onemocnění, díky, které můžete zaznamenat i při použití antikoncepce:

  1. Genitální opar.
  2. Montér pediculose.
  3. Svrab.

Nemoci přenášené přes kondom pouze v akutní fázi:

  1. Lidsky papillomavirus.
  2. Kandidóza.
  3. Syfilis (vzácné případy).

Patogeny těchto onemocnění snadno ovlivní pokožku osoby v oblasti genitálií, kde bariérové ​​vlastnosti latexu jsou prostě k ničemu. Po kontaktu s nakažlivým povrchem může člověk nakazit, takže v takových případech je nejlepší ochrana abstinence od sexuální komunikace.

Důležité! Pokud vidíte vyrážku, zarudnutí, kůru a papilomas v oblasti genitálního partnera, vzdát se sexu.

Podmínky použití a opatření

Na rozdíl od perorálních antikoncepčních nebo vaginálních spermicidálních čípek, četnost použití kondomů není omezena. Důležité si pamatovat:

  • 1 hodina sexu - 1 kondom;
  • Stejná strana nelze použít dvakrát.

Správná technika použití:

  1. Otevřete balíček s antikoncepcí.
  2. Zvedněte prsty s nádržkem spermií, aby se uvolnil vzduch.
  3. Na hlavu ereginovaného penisu, dát na latexový kroužek, tahání extrémního masa.
  4. Plně rozšiřte kondom k základně penisu.

Ujistěte se, že antikoncepce je těsně přiléhající k pokožce penisu, nespadla, nespěchala od. Není vhodný pro velikost kondomu zvyšují riziko infekce HIV.

Chrábí kondom před HIV

Podle názoru Dokáže

Všichni specialisté jsou v jednom hlasu: Během sexuálního intercoouchu používejte bariérovou antikoncepci. Zvláště na první termíny, kdy je o partnerovi známo pouze partner. Stds, přenášený skrz kondomem jsou vzácné a jsou vizuálně patrné. Ve všech ostatních případech je antikoncepce tou nejlepší ochranou.

Podle lékařů existuje vždy riziko pro infekci pohlavních onemocnění (i HIV) při vybavení kondomu, ale pravděpodobnost je zanedbatelná. Ve skutečnosti tyto procenta představují případy zneužití nebo nedbalosti partnerů.

Stanovisko občanů

Opto Ekaterina Petrovna, 35 let, G. Moskva
Jsem jen pro použití kondomů. Nějaký HIV přes kondom Určitě nezískávám, a proto vždy držení. Nezáleží na tom, první datum nebo desátý - vždycky požádám chlapa, aby s sebou přinesl do kondomu, nebo ji vytáhnu sám. Senkování během sexu samozřejmě ne kompletní, ale zdraví je dražší.
Tvrdá elizabeth anatolyevna, 23 let, g. Minsk
Jak se stála nezněla, že rád chodím dobře. Navzdory skutečnosti, že již o tucet kluků už nebylo, nenosím a nebudu používat kondomy. A vše je v pořádku! Myslím, že je to čistá štěstí / smůla. Dokonce i věrný a milující může být nakažen HIV právě v kanceláři zubního lékaře na jeho nedbalosti.
Kulich Anton Borisovich, 29 let, G. Petrohrad
Byl jsem vychováván tak, že jsem naprosto přesvědčen o potřebě antikoncepce. Stále HIV - nebezpečná věc. Nosím s vámi v tajné kapesní peněžence kondom, takže v případě "nepředvídané" situace být připraven a neodpovídají se. Stds přes kondom nejsou přenášeny, alespoň nejčastější, takže já klidně a žena taky. Ale pocity během sexu opravdu nejsou zcela ty, kteří se chtějí dostat. Hledat stálý partner.

Rada

  1. Pokud má žena problémy s vaginálním mazivem, je lepší zvládnout vhodný kondom maziva předem. To zabrání silnému latexovému tření a vzhled přestávek.
  2. Zabraňte získávání oleje na antikoncepci: Takže můžete zničit strukturu latexu, takže je propustná pro choroby.
  3. Koupit vysoce kvalitní kondomy slavné značky. Uložit na nákup nebezpečných kvůli levných a křehkých materiálech.
  4. Nevěřte mýtům, že dva střetané kondomy jsou lépe chráněny před přenosem pohlavních onemocnění. To je opak, který vytváří problémy při sexu, ale nepíšejí ochranu.
  5. Během análního pohlaví je nemožné zanedbávat antikoncepci, protože riziko infekce s některými venerálními onemocněním je ještě větší než u vaginálního pohlaví.

Závěr

Je možné infikovat HIV přes kondom? Odpověď není. Stejně jako řada dalších StD, imunodeficience virus nemůže projít latexovým plášťem kondomu, a to již zachránilo mnoho lidí, kteří by mohli být potenciálně infikováni. Nezapomeňte, že pokaždé, když touha odmítnout ochranu během sexu s neznámými partnery.