Condoms durex classic: nepostradatelný `přítel` v sexuálním vztahu

Classic Condos DyerexDypex je jedním z nejčastějších značek bariérových antikoncepce v Ruské federaci. Klasický model je ve všech značkách kondomů, včetně Durex.

Velikost konidomie - 195/55 mm (délka / šířka). Standardní velikosti pro většinu zástupců této značky.

Tloušťka stěny - 0.07 mm, stejně jako standardní tloušťka pro Durex, ale je to o něco silnější než u jiných značek: tloušťka stěny kondom klasických představitelů obecného trhu antikoncepce je 0,06 mm.

  • Materiál - latex.
  • Lubrikant - silikon. Explicitní výhoda nad kontexty (další rozšířená známka), jehož mazivo je založeno na vodě.
  • Forma - anatomické potěšení-fit, s pohonem.
  • Textura - hladká, bez texturování.
  • Durex Classic je implementován jak v balení 3ks, tak ve velkém - 12ks.

Návod

Průvodce používáním podmínek UDREX

Cena a prevalence

Classic DRS jsou nejčastější v lékárnách, obchodech, hypermarketech. Jsou vždy skladem, na rozdíl od Frutimix, Pleasuremax a dalších exotických možností.

* Cena na Durex Classic (3 ks.) začíná od 150 rublů.

* Cena pro Big Pack Classic (12 ks.) Začíná od 400 rublů. Akvizice velkého balení je vždy výhodnější než nákup.

Recenze

Otevřený kondomPoužili jsme opovržení k ContEX, ale byli jsme s partnerem Fed Up, a přepnuli jsme na DRS a zastavili se na této značce. Ve srovnání s kontexty je Dypex jen top! Pocity "nebe a země". Jako by se znovu cítila jako muž! Na rozdíl od kontextu, Duspex mazivo více, ona je silikonová, bez pocitového balíčku. Plus je větší

Velikost v průměru 56 mm proti 52 mm. Ale pokud porovnáte, je klasický model s ostatními, pak Dussex má zajímavější možnosti.

Z mužského hlediska při pohybu z jiných kondomů má Daissex čisté množství maziva, což je nepochybně obrovský plus. Dívka je pohodlná a neexistuje vůně nepříjemné.

Jsem fanouškem žebrovaných kondomů, Classic nehodil, neustále chyběl něco, ale chtěl bych si všimnout vysoce kvalitních kondomů, maziva nestačí (nikdy se nestane hodně). Velmi dobrý produkt, ale raději Skutečný pocit.