Příčiny a nástroje ze suchých sexuálních rtů: lidové recepty

Suchost zárodečných rtů je nejčastěji příznakem snížené úrovně estrogenů. V některých případech tento stav indikuje přítomnost genitálních onemocnění. Léčba sucha závisí na příčině jeho výskytu.

Příčiny sucha

Příčiny a nástroje ze suchých sexuálních rtů: Lidové recepty
Nejoblíbenější příčinou suchosti zárodečných rtů - snížení úrovně estrogenů.

Hormon je zodpovědný za úroveň vlhkosti a kyselosti v vagíně.

Ñ ​​ƒƒƒð ð ð¾ ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð ð

Kromě toho dochází k suchu:

  • s alergickými reakcemi na intimní hygienické zařízení, které obsahují tuhé stáda;
  • Jako vedlejší účinek proti drogám (především léky, které mají diuretický a antihistaminický účinek);
  • v důsledku škodlivých návyků (kouření, používání alkoholu);
  • Vzhledem ke zvýšené úrovni progesteronu v posledních dnech před menstruací;
  • Vzhledem k nesprávnému odstranění pokrytí vlasů na pohlavních rtech (příliš častý holení, žádná hygiena, nedodržení pravidel ošetření pleti).

Suchost zárodečného rtu je ovlivněna recepcí antikoncepčních léků, záření ozáření, chemoterapie, více potopení. Symptom je dočasný stav po porodu, na začátku těhotenství, po potratu, se zánětlivými procesy ovlivňujícím sliznicí membránu.

Suchost rtů jako příznakem onemocnění

Pokud existují další příznaky, suchost rtů může být známkou jednoho z následujících onemocnění:

  • vulvovaginitida (zánět vulvy a endometria, nejčastěji se vyskytuje u dospívajících a starších lidí);
  • vaginální dysbióza (jinak onemocnění se nazývá dysbióza. Je umístěn v rozporu se normální okrajovou mikroflórou);
  • Candidiasis (v lidech Zánětlivý proces se nazývá drozd);
  • Trichomoniasis (sexuálně přenosná sexuální infekce).

Symostnost sexuálního rtu může být důsledkem infekčních a pohřivených patologií, stejně jako onemocnění, které ovlivňují zdravé tkaniny (například autoimunitní onemocnění, syndrom SDGHOGEN). Nejčastěji další příznaky jsou: svědění, spalování, hojný výběr a bolest v orgánech malé pánve.

Důležité! Suchost zárodečných rtů může mluvit o dystrofické změně sliznice (leukoplakie). V tomto případě, kromě léčby je nutné eliminovat faktory vyvolané onemocnění (pouze lékař je může definovat).

Léčba

Terapie je jmenována specialistou v závislosti na příčině sucha. Hlavní cesta je léčba drog, lidové prostředky se používají v komplexu s recepcí léků.

Lidové léky

Nejúčinnější recepty infuzí a dekorakcí od suchého pohlaví Další:

  • Ošklivý z drogy Veronica. 1 umění. l Suché zmačkané trávy nalijte 300 ml strmých vařící vody, trvat hour, kmen. Výsledný lék je rozdělen do 3 dílů a trvá třikrát denně půl hodiny před jídlem. Infuze také apartmá pro douching a přijímání sedacích lázní.
  • Dekorace ze základní desky a nudné dělohy. 2 sv. l Každá ze specifikované trávy se smísí, nalije 500 ml studené vody (není vařeno, ale pod kohoutkem) a přiveďte do varu. Trvejte na hodinu, kmen, vezměte si stejný schéma jako první lék.
  • Bylinná sbírka. Pro přípravu léků je nutné: kopřivka - 60 gramů, highlanders ledvin - 40 gr, kypr - 40 gr, řebříček - 30 gr, heřmánku - 30 gr, medvěd wow - 30 gr, měsíčku - 30 GR, Korovyat - 30 GR, Dávkování Veronika - 20 GR, Oregano Obyčejný - 20 GR. Všechny tyto rostliny mixi, vezměte si dezertní lžičku kolekce, nalijte 2 sklenice vroucí vody, vařte na nízké teplo po dobu 5 minut. Odvodnění k napětí, cool. Výsledná dávka je denní sazba, potřebuje pít během dne. Vezměte čtvrt hodinu před přijetím potravy.

Důležité! Recepty jsou uvedeny pro obecnou seznámení. Před jejich používáním, musíte se poradit s účastnickým lékařem.

Léky

Lékařská léčba je předepsána na základě příčiny sucha pohlaví. Odborníci předepisují takové homeopatické přípravky:

  • Ovarium kompozity (compositum Ovarium) - je přiřazen, pokud je příčinou suchosti snížit estrogen nebo zvýšit progesteron.
  • Apis Mellifika (Apis Mellifica) - Lék je určen k boji proti alergickým reakcím. Lék je předepsán při léčbě onemocnění ženského sexuálního systému, očních patologií, zubních bolestí.
  • Candy Albikans (Candida albicans) - K léčbě zánětlivých procesů.
  • Hořčík carrbonicum (hořčík carrbonicum) - léčí suchost a svědění, které se objevily v důsledku nesprávné péče o rozkroku kůže. Lék je také předepsán s mentálním otřesem, přecitlivělostí, nespavostí a jinými onemocnění spojenými s nervovým systémem.

Důležité! Použití homeopatických fondů bez konzultace odborníka je zakázáno.