Hygiena v menopacterním období: použití krémů

Climax - podzim ženského života. To však neznamená, že ženy v menopacterním období by měly ztratit zdravý stav svých vnitřních orgánů. Odstraňte nepříjemný přirozený symptom, který se objeví, když se menopauza - suchost sliznická epidermis - může být použita s hydratačními prostředky (maziva), krémy, gely, zavěšovací klimatizace. Tipy doporučené gynekologickou gerontologií, v aspektu dodržování hygieny intimní zóny - jedná se o komponenty rozsáhlého tématu, které budou mít zájem o kategorii žen. Krémy pro intimní hygienu, když jsou vyvrcholení široce používány ženami, aby byly schopny zachovat celý život.

Co se nazývá menopauza

Menopauza - období ode dne poslední měsíční menstruace k jeho ukončení do 1 roku. V této úseku jsou formy variability krvácení. Menopauza je klasifikovaná raná fáze a postmenopauzální fáze.

Známky restrukturalizace menopauzy:

  • Zpočátku krvácení hojné, "palivo" od 3 - 7 dnů, s přestávkou týdně, pak začínají znovu (v jednom měsíci);
  • Žádné sekrece pro 2-3 měsíce nebo hubená krev krve.

Podobné příznaky jsou způsobeny přechodem ženského organismu v nové fyziologické homeostázy - menopausal (vrchol).

Příčiny suchosti při vyvrcholení

Důvody, které jsou spouštěč (spuštění) pro výskyt vaginálních sliznic, několik. Ale hlavní dominantou je přirozený proces stárnutí. Herontologické kliniky považují původ suchosti epitelu ve vztahu s běžnými změnami menopacteridation.

  1. Hormonální dysfunkce vaječníků, ve které je rozvahový poměr androsteronů a estrogen narušen, což vede k folikulárnímu redukci.
  2. Významné snížení matrice (intracelulární tekutina) v epitelu dělohy, děložní trubky, vaječníky. Výsledkem je, že jev sušení, ředění těchto organických sfér.
  3. Hormonální selhání v reprodukčních orgánech ženy, ve vstupní fázi v vrcholu, postmenopauzální období zahrnuje řetězec somatických změn - hojné pocení, časté závratě, podrážděnost, poruchy spánku a chuť k jídlu.
  4. Někdy existuje irelevantní nutkání močnat, nedobrovolné nezávislé vypršení moči.

Ale většina všech žen trpí zřejmým bolestným znamením - pocitem svědění, spalování v pochvě (symptomy suchosti). Podobné projevy v climaxu, nepříjemné pocity v zóně malých vaginálních rtů, klitoris, v dutině pochvy (na stěnách oblouku vstupují do děložního čípku), úrovně intimního života ženy.

Klimační suchost, žádná mazání, vlhkost, neustálý pocit bolestivých hořící činí sexuální kontakt s mužem. To je důvodem poklesu sexuálního vstupu (libido), který znamená konfliktní vztahy v rodině, ženatý zrak ze svého manžela (nové sexuální vztahy nebo hledat krátkodobé, s prostitutky).

Intimní hygiena v menopacterním období

Climax - Přírodní přírodní divokost. Ale vytváří nejen klinické a biologické problémy ve věku. Dámy jsou nuceny uchýlit se k posílení osobní hygieny, které mají být předloženy několikrát denně (od 4 do 5 recepcí) slabé rozvody. Řešení, mazání krémem genitálií. Na pozadí využití běžných hygienických nástrojů "Celkem se obrátí pod rukou", se objevují nové patogenní formáty - infekční intoxikace vaginální epidermis.

Chcete-li vytvořit, tolerovat, schovávat se od příbuzných bolestivých důsledků menopauzy, (přechod na přetrvávající klikateční stupeň), je nemožné, je to nepřiměřené. Zvláště nehledat poradní odbornou pomoc gynekologovi, gerontistovi.

Vítejte v ženám s kmínem bezpečné prostředky intimní hygieny (mýdlo, gely), menopauzální maziva (hydratační krémy), heel-léčivých homeopatických řešení. Hlavní podmínkou, která nebude dávat dále vyvinout suchost vaginální epidermis, je pravidelná hygiena, podpora stavu vlhkosti, vitamínové palivo v této intimní zóně.

Nejlepší ze všeho, pokud žena dostane komplexní informace ze široké škály produktů lékáren, ze série přípravků "hydratační nástroje, intimní umístění v hygieny žen u žen", na recepci u gynekologa. Lékař zkoumá vnější a viscerální pole genitálních orgánů, bude vyhodnocení epidermického stavu vyhodnocovat nezbytné tahy z cervikálního kanálu, sliznice z vagínu.

Po obdržení laboratorních testů bude specialista jasný obraz o dějinách profesní climax. Pokud vaginální epidermální vrstva není invas s škodlivou mikroflórou, a je nutné aktivovat proces zvlhčování v něm, gynekologové doporučují populární krémy a mýdlo intimní hygienu během mýdny suchost.

Mýdlo a maziva

Lanolinovoy mýdlo, ginsevoy, "z broskvových kostí", "dítě" v kapalné konzistenci, měkký smetanový mýdlo "holubice", "Avene" - ne více než 2-3 krát denně, ve formě hojného. Zpracování sexuálních rtů může být likvidováno jednorázového vlhkého (sterilního ubrousku) po každé močení, která klesá dodatečně tekuté mýdlo.

Maziva-gely, dobýt poptávku po nákupech lékáren v oddělení hygienické péče o intimní péči v menopacterním období. Vynikající hydratační účinek je: kombinatorické syntetické / homeopatické přípravky - "blaženost" (hlavní látkou je extrakt čajového stromu olej), laktacid, hygienické klimatizace-lubrikanty, které zahrnují obchody (populární značky) "Paul Mitchel", "Aveda ».

Vzhledem k tomu, že laktacid zahrnuje laktózu, kyselinu mléčnou, nástroj podporuje syntézu biohydratace v mezibuněčné matrici vaginálních buněk. Aktivují se imunitní ochranné síly ženského ostnatého organismu v období restrukturalizace vyvrcholení. Je vytvořen pocit hojné vlhkosti, sliznice je dokonale poháněna dalším vitamínovým složením léčivých rostlinných složek (vypalovací extrakt, aloe, meben a heřmánkové květiny pro léčivé).

Hydratační krémy

Dobře známé lékařské a hygienické krémy "nivea", "cetaphil", "ceráve" mají intenzivní akci. Nejedná se však o kosmetické krémy používané pro make-up, je to prostředkem k sanitaci intimního prostoru ženského těla, prodávají se v lékárnách. Ve skutečnosti pomáhá udržovat stav mazání v genitálií zcela levného krémů Vaseline s hojným vlhkostí - "AKVAFOR".

V případech diagnostiku komplikované klimatické kliniky týkající se reaktivního agresivního projevu suchosti vagíny (křečové zkratky, bolesti), suspenze léku gelu nebo vaginální svíčky jsou předepsány. Jedná se o menopacteric léky s jasně vyslovenou protizánětlivou anestetickou charakteristikou, zahrnují "vagilak", "Divigel".

Oblíbený krém

Klimační krémový mazivo Vagilak je součástí kategorie léčivých gerontických klimakterií s přitěžujícími projevy bolestivých příznaků Klimaků. Předepsáno se zvláštním výrazným syndromem sucha intimní zóny (nepřetržitá svědění závitu pochvy, když praskání v oblasti rozkroku). Rychle odstraňuje hyperemii vaginální epiteliální vrstvy, projevuje analgetické vlastnosti.

Účelný účinek hydratačního krému divilelu spočívá v kompenzačním vlivu na hormonální nerovnováhu v ženském těle. Krém je prostě nutný, když vyvrcholení. Protože dokonale zvlhčuje vaginální sliznice, vyrovnává a drží v normálních parametrech kvantitativní obsah estrogenu, kompenzuje nedostatek souvisejících s věkem z těchto nejvýznamnějších hormonů mládeže.

Pod podmínkou metodické hygieny, pod kontrolou lékaře, menopacteric specializovaných krémů "vagilak" a "Divigel" účinně eliminují suchost sucha intimního prostoru. Přípravky ze syntetického a hormonálního, ale s vynikajícími pozitivními lékařskými výsledky.

Výběr smetanových a vedlejších účinků

Volba menopauzálních léků ve formě hydratačních krémů, gelů, vaginálních svíček, ženských hygienických produktů pro hygienickou léčbu intimních zón během menopauze, musí být koordinovány s úzkými profilovými odborníky viscerativního dospělého léku - geonstologists, gynekologové, endokrinologové.

Aby se zabránilo poškození zdraví, riziko získaných dodatečných onemocnění by mělo být v průběhu konzultace u gynekologa prováděna volba prostředků pro zvlhčování.

Nedodržení těchto základních preventivních pravidel může mít negativní důsledky. Tlakové vybavení hygieny, která je vyrobena pro usnadnění stavu žen během Climsa, mají jak pozitivní vlastnosti, tak vedlejší účinky, kontraindikace.

Samotný, ke svému strachu a riziku, že chrápe jakákoliv masti, krémy, pochybná řešení prachu - to je správný krok k exacerbaci příznaků Klimaks. Stejně jako výsledek - COLPIT (Ullane zánět sliznice), drozd, vaginální dysbióza.

Alergické patologie jsou často diagnostikovány na jakékoliv složce v hygienických kosmetických krémech: otok sliznic a malých rtů, pochvy. Zvýšení infekce v interních močových strukturách může vést k chronickým onemocněním.