Fortune vyprávění za měsíc milovat, pro budoucnost, na vztah

Od starověku se člověk snažil řídit budoucnost. Na cti tam byli ti, kteří vládli nad příchodem a nervózní minulost. Četné oracles, čarodějnice a bohatství-rostliny jsou připraveni mluvit o tom, co přežít, používat širokou škálu a někdy a směšné atributy. Ale je možné zpívat závoj na vlastní pěst? Co je to bohatství pro budoucnost za měsíc? Jak zjistit nejbližší budoucnost, spoléhat se na čas menstruačního výboje? Je možné se vztahovat k těmto informacím vážně? Odpovězme na tyto otázky v tomto článku, spoléhat se na stanovisko esoterického.

"Power" menstruační krve na Fortune

Věštkou o kritických dnech - intimní svátost, která je praktikována zástupci krásného pohlaví téměř od začátku času. Možná, že nyní mnoho odkazuje na tuto metodu předpovědí skeptical, preferring hledat pomoc k věřiteli a jasnovidě nebo nezávisle rozložení tarotu, ale naše skvělé babičky snažili si všimnout čas nebo datum, marže.

Ale to, co způsobilo podobnou tendenci. Odpověď spočívá v vlastnostech přisuzovaných krvi. Starověká náboženství byla založena na důvěře, že allay tekuté naplnění lidského těla má rozlišovací energii a udržuje paměť. Menstruační krev byla obzvláště uctívána, protože příchod prvního měsíčně označil začátek období detekce.

Naši předci byli přesvědčeni, že krev má životně důležité vlastnosti, udržet tajemství minulosti a budoucnosti. Menstruační krev byla použita jako ochrana proti zlým duchům a katastrofálním vlivům a žena v období menstruace byla druhem amuletu pro svou rodinu a farmu. Dávat cyklické sekrece speciální síly a tvořil základ pro různé pravdivé věštění na menstruaci. Zvážit nejčastější z nich.

Zjistěte, co očekáváte v budoucnu v referenčním článku, Pokud jste snili o měsíční.

Jak hádat jeden měsíc

Věštění za měsíc pro ženu nosí posvátný charakter. Spoléhání se na jednotlivé pocity a časové intervaly počátku cyklu, je to jen možné, že budoucnost se připravuje obecně, ale také předpovídat možný průběh vývoje vztahů s milovanou osobou, materiálními prostředky nebo "chováním "vlastního těla.

"Startovací" bod pro věštění může sloužit jako několik faktorů, které charakterizuje současnou menstruaci. Několik odrůd fonesomů, které poskytují nejúplnější obraz života Metamorfózy pro nejbližší cyklus. Stojí za to věnovat pozornost tomu, že výsledky věštění nemohou být vnímány doslovně. Jakýkoli interpretace je možné výhradně v uspořádání reality určité ženy.

Data predikce nevyžadují další atributy, dovednosti pro zpracování karet, úplněk nebo new Moon očekávání. Stačí se podívat na kalendář, jakmile se na očekávané menstruaci objevily první "rady". Zvážit se.

Budete mít zájem vědět, Je možné vytvářet prodloužení nehtů během menstruace. Jděte na odkaz najít odpověď na tuto otázku.

Věštění

Spoléhají na astrologické pojednání, lze konstatovat, že planetární poloha přímo ovlivňuje jak blahobyt a budoucnost člověka. Na základě dne dne, ve kterém žena krvácela, bylo možné udělat nějaký osvědčený horoskop za měsíc, charakterizující psycho-emocionální pozadí a rysy vztahů s blízkými lidmi v nadcházejícím měsíci, bez ohledu na znamení zvěrokruhu. Stojí za zmínku, že v očekávání menstruace je nutné neustále kontrolovat prostředky osobní hygieny, protože věštkyně bude nejpřesnější, pokud se zaměřujete na vzhled prvních krevních sraženin.

Ráno

Nejzpěvší čas začít menstruaci. Mnoho astrologů je přesvědčeno, že tento ranní časový interval předpovídá vznik dobrodružství lásky a harmonizace vnitřního pozadí žen. Ranní hodinky předpovídají rychlé probuzení a mystika tentokrát je spojena s oživením. Přicházející měsíc pro dívku bude naplněn láskou a vzájemným chápáním jak opačným pohlavím a se všemi ostatními. Pozitivní vibrace naplní osobu a uvádět mimořádný příliv vitální energie.

Den (až 13 hodin)

Začátek menstruace v této době je charakterizován vizionářským bikonem. Na jedné straně je "den" menstruace klíčem k úspěchu ve vše ohledně práce a seberealizace. V té době, měsíční, který začíná v této fázi dne - přímým doporučením vesmíru zaplatit více času blízkého a milovaného, ​​protože rodinný člun může dát průtok.

Večer

Interpretace předpovědí založených na menstruaci, nebo spíše, ne v době jejich start, říká, že "příchod" kritických dnů během soumraku neslije nic dobrého. Menstruace "večer" je druh opatrnosti, který signalizuje možné problémy a vážné konflikty jak v podnikání, tak v osobní sféře. Tato fáze dne může dát nápad nejen o událostech, které přistupují k ženě zvenčí, ale také charakterizovat jeho vnitřní stav. Měsíčně, začal blíže v pozdním odpoledni - svědectví duchovního nepohodlí a nudy, utažené hustou dívkou par.

Noc

Nejvíce nepříznivější čas začít měsíčně z hlediska esotery. Studium na pojednání o magii a filozofii je možné dospět k závěru, že noc není jen čas tajemství, ale také předem smrti, generování nadvlády v bezvědomí, "zvíře" v povaze člověka. Měsíčně, začal v noci, předvídat sanitku s milovaným, možnými skandály a řadou finančních neúspěchů.
Stojí za zmínku, že předpovědi na menstruačním cyklu nemají fatální charakter a nemohou odpovědět na otázku, proč se tato událost stala. I když jsou věrohodné. Vše, co předpovídá menstruační krev, lze realizovat během jednoho cyklu, t. E. před začátkem následujících kritických dnů. Je to díky svému "krátkozrakosti", tento typ předvídavosti je s největší pravděpodobností komické proroctví a nejsou vnímány vážně, a touha platit inspirovanou ne nutností, a žízeň pro zábavu.

Naučit se lhát Privors pro měsíční krev a jak držet obřad, aby se vrátil svůj milovaný.

Věštectví

Tato metoda založená na názorech umístěných na tematické fóra, je jedním z nejspolehlivějších a pravdivou pro ženy, které se snaží nezávisle předvídat jejich osud. Některé stránky o magii mají online platformy, které umožňují prognózu v reálném čase zdarma.

Můžete předpovědět budoucnost na vlastní pěst, spoléhat se na mystickou hodnotu dnů v souladu se začátkem měsíce. Ti, kteří již použili takové služby, vědí, že pravdivost nezávisí na tom, kdo vybírá výklad doby počátku kritických dnů. Údaje jsou obtížné oklamat. Hodnota menstruace v číslech a dnech v týdnu je považována za nejpřesnější a to jak mezi specialisty, tak mezi dívkami, které vyzkoušeli toto bohatství, které vyprávějí na sobě.

pondělí

Pondělí - Suite Day, říká lidová moudrost. Zde je měsíční, "přichází" v prvním dni v týdnu, průměrný hádka po celý měsíc. Ale nenechte se rozrušit. Shonu nadcházejícího měsíce bude spojen s pozitivními problémy. Menstruace začala v pondělí - správné znamení brzy přijímat drahý dar od mladého muže nebo manžela.

úterý

Měsíčně, který začal v úterý - carbing příjemný známý, který se nebude čekat dlouho. Osoba spěšně se rozbije do života ženy, se určitě stane spolehlivým přítelem a věrným společníkem a přátelství se může proměnit v manželství. Druhý den v týdnu může znamenat rychlé změny v životě, které nesouvisí s novým známým. Vzpomeňte si na lámání moudrosti: "Všechny nové - dobře zapomenuté staré". Ve většině případů jsou spojení s přáteli a příbuznými ztraceny v cyklu domácích obav. Menstruace v úterý - věrné znamení, že pro nadcházející měsíc se bude moci vidět o komatové dámě podařilo zapomenout.

středa

Měsíčně ve středu - alarmující značka, neslipat nic pozitivního. Povozní hádky, zhoršující se zdraví a hmotná pohoda, to je to, co významný zástupce slabé podlahy začal menstruace ve středu. Malé problémy se nalijí jak z rohů hojnosti po celý měsíc, "sání" od dívky jak fyzické, tak morální síly, někdy vzrušené k slzám. Ale nezoufejte! Toto Omen není věta, ale důvodem k pozorně sledování a mobilizaci domácích zdrojů při řešení lisování problémů.

Čtvrtek

Začátek menstruace ve čtvrtek je předzvěstí hlučného svátku. Podle většiny esoteriků bude muset mluvit role pohostinné paní. Ale někteří odborníci v okultním sféře jsou přesvědčeni, že menstruace, která přišla ve čtvrtek upozorněni ženu z hody ve společnosti neznámých lidí a úzkých známých s neznámými hosty.

pátek

Měsíčně v pátek - Mestes západu. Menstruační cyklus, který přišel v tento den, svědčí o bezprostřednímu útoku příjemné a hlavní, dlouho očekávané události. Tento fenomén může být spojen s oběma prací a osobním životem dívky, manželství. Menstruace začala v pátek vyplnit a malé problémy, které budou doprovázet zástupce krásného pohlaví po celý měsíc.

sobota

Na základě výkladu věštkyně vyprávění v den v týdnu počátku měsíce, soboty - nejpříznivější den pro menstruaci. Kritické dny, kteří přišli do šestého dne kalendářního týdne - dárky lehkosti, přicházejí štěstí a nedbalost. Po celý měsíc nebude žena opustit snadný pocit euforie a harmonie s ním a. Problémy a drobné problémy se "rozpustí" samy o sobě a konec menstruačního cyklu označuje příjemný známý nebo úspěch v záležitost Amur.

Neděle

Začátek menstruace, který se shodoval s koncem týdne, je dobré znamení, které předcházejí radost a harmonii v nadcházejícím měsíci. Budou dobrý posel pro ty, kteří procházejí obtížným obdobím ve vztazích s milovaným. Přicházející měsíc přinese mír a tlapky v rodinném přístavu a umožní vám vybudovat silné, důvěryhodné vztahy, které jsou šťastné.

Divinace na základě kalendářního dne

Chcete-li předpovědět nejbližší budoucí esoterické, čerpat hodnotu nejen pro den v týdnu, ale také kalendářní číslo začátku menstruace. Data dat nejsou vzájemně exkluzivní, ale spíše se doplňují, což vám umožní vytvořit nejúplnější obraz příchodu. Předpovědi získané analýzou vypouštění "Platné" až do příštího měsíce. Zvažte nejčastější interpretace kalendářních dnů.

  1. Měsíčně, který se shodoval s prvním dnem měsíce, předvídá hojnost pozitivních akcí a ziskových datování v nejbližší menstruačním cyklu. Štěstí se již rozbilo do života ženy, je to jen s vděčností.
  2. Krvácení začalo 2 čísla - zklamání. Brzy se žena pod tlakem z nepříjemných událostí, bude muset podívat na blízký muž v jiném úhlu, zklamaný v něm.
  3. Menstruace se shodovala s tímto kalendářním dnem, které představují situaci, další vývoj bude plně záviset na ženě. Začne svůj vývoj z hádky, ale v jakém směru "otočit" rozvoj události dívka by se měla stanovit.
  4. Měsíční Foreshadow Přístupná ofenzíva dlouho očekávaná událost, která se stane skutečným překvapením pro ženu. Příjemné problémy se mohou týkat jak pro podnikání i osobní život.
  5. Regulován v pátém dni měsíce slibovat ženu, aby dostal drahý dar od jeho milované osoby, což znamená, že dobrá nálada po celý měsíc.
  6. Menstruace, která přišla po dobu 6 dnů tohoto měsíce - bulletin nevlídný. Podle většiny Esotericova tato shoda okolností naznačuje přítomnost vážného nepřítele, který se snaží udeřit s pomluvy nebo podvodem.
  7. Měsíčně se shodoval s 7. den v měsíci, znamená vzhled tajného fanoušků tajného ventilátoru a brzy přichází v životě silného světelného pocitu.
  8. Osmý den, vyznačený začátkem kritických dnů - předchůdců silné žárlivosti, který bude trápit dívku po celý nejbližší cyklus a určité problémy v osobním životě vznikajícím na svém pozadí.
  9. Měsíční měsíce, které přišly do devátého dne, jsou varování. Tato shoda okolností naznačuje přítomnost třetí strany ve vztazích s budoucím manželem, snaží se dělat nesouhlas.
  10. Menstruace 10 čísel - novinky předvídat euforie z lásky. Možná, že v životě ženy bude mít nový vybraný nebo vztah s milovaným, se bude pohybovat na novou úroveň.
  11. Menstruační alokace budou moci říci o vzhledu úzkosti a nedůvěry v souvislosti s jeho milovaným člověkem. Esoterika argumentují, že všechny nepokoje takového smyslu je marné, a zvolený je křišťálově čistý.
  12. Začátek menstruace v tento den hovoří o možném magickém vlivu, vykreslen k ženě, aby dosáhlo jeho umístění.
  13. Menstruace 13. den v měsíci svědčí o hrozícím začátku "černého pruhu". Potíže pronásledují ženu v průběhu cyklu.
  14. Výběr krve - Harbingers příjemných zpráv a mnoho překvapení.
  15. Všiml si začátek měsíce dne 15. den v měsíci, pozor, v blízké budoucnosti špatné vedení k životu a zvýšit plány.
  16. Upozornění Přemostění skutečnosti, že vše, co jsme řekli, mohou být použity proti nám.
  17. Měsíčně na 17 dní v měsíci slibovat rychlé rozloučení s milovaným. Ale neměli byste být velmi rozrušený, ale jednoduše věřte, že separace bude krátká.
  18. Menstruace, která přišla na 18 dní, předvídá silný pocit lásky.
  19. Rozluštění věštění na menstruačním cyklu uvádí, že kritické dny začaly v 19. dni v měsíci - úmrtí lásky. Ale ať už bude vzájemný a co se stane v procesu těchto vztahů neznámých a hvězd.
  20. Měsíčně se shodoval s dvacátým dnem měsíce, předpovídá sanitku neopětovanou lásku. Nechte pokusy vyhrát vybrané srdce a zkuste přepnout na vývoj nového koníčky nebo cestování.
  21. Krevní sekce ukazují, že leží z blízké osoby.
  22. Začátek menstruace v 22. - Harbinger z rychlého hmotnosti materiálu. Peníze budou nalijí na ženu po celý cyklus jako hojnost rohy.
  23. Výběr krve ve věku 23 měsíců - Štěstí a harmonie. V průběhu cyklu bude dívka ve stavu lehkosti a plešatých, a jakékoli podniky budou odsouzeny k úspěchu.
  24. Měsíčně na tento den slibuji rychlý hlučný festival s bohatou svátkem a příjemným známým. V roli hostesky oslav hrát Lady.
  25. Menstruace menstruace s 25 dny v měsíci slibuje ženu hodně nových setkání a velmi zajímavá známost, která může růst na dlouhodobou obchodní spolupráci.
  26. Regulován na 26 dní v měsíci předvídat rychlé seznámení s osobou, která se stane opravdovým přítelem, který může pochopit a rozdělit její bolest a péči.
  27. Období začaly ve 27 kalendářních dnech, předvídat popravu dlouhodobé touhy nepřinášíte, s následným neočekávaným pozitivním otočením osudu.
  28. Začátek menstruace 28 čísel slibuje úspěch v podnikatelské sféře v průběhu cyklu. Nebo ženy najdou platformu pro implementaci a pracovití bude hodnoceno v peněžním ekvivalentu.
  29. Alokace, které přišly 29, nepředpokládejte nic dobrého. V nadcházejícím cyklu bude mít žena přežít frustraci a urážku, která může způsobit silný emocionální šok. Ale pamatujte, že soumrak není věčný a předvídatelný Dawn!
  30. Menstruace vypráví o možném seznámení, které se může proměnit v romantické dobrodružství.
  31. Poslední den v měsíci, poznamenán začátkem menstruace, předvídá rychlou cestu a možnost situace, ve které se ženy nezobrazí od nejlepší strany. Nezapomeňte, že před "hackováním náhrad" musíte přemýšlet o všech možných důsledcích!

Podle většiny nejkrásnějších sexuálních zástupců, 2. možnosti pro věštění přes měsíční jsou pravdivé a pomáhají vypracovat nejúplnější obraz nadcházejícího.

Nezapomeňte v tomto případě podrobnosti o průběhu menstruace. Pouze přesný čas začal.

Cvičení takového bohatství vypráví více než jednou měsíčně nedává smysl, protože i když obdrží negativní výsledek, selhání nebude trvat déle než jeden měsíc. Nová menstruace označuje příležitost provést predikci znovu.

Mystický význam menstruace

Menstruace Cyklicita může hodně říct o ženě nejen gynekologů, ale i odborníky v okultních vědách. Studium komentářů slavných odborníků a Lidové znamení o měsíční, Je třeba poznamenat, že výskyt menstruace se vyskytuje na stejných přítelkyně zároveň. Specialisté v oblasti jemných záležitostí mají tendenci spojovat tento fenomén s harmonizací oscilizace "vnitrozemských" frekvencí, které jsou inherentní na světě v duchu.

Vzhledem k tomu, že měsíčně naučit Feng Shui, všimneme si, že to není jen fyziologický proces, ale odraz integrity vesmíru a interakce hlavních prvků vesmíru. Tato výuka je nakloněna identifikovat fáze menstruačního cyklu s prvky přírody. Existuje následující interpretace:

  • Voda je identifikována s menstruační krevní očištěním těla.
  • Země je totožná s procesem ovulace, což dává nový život a personifikaci plodnosti.
  • Kov je studený a prázdný jako reprodukční systém žen po menstruaci.

Menstruační cyklus jak z pohledu medicíny, tak z pohledu esoterického - nejtěžšího procesu daného okrajem porodu. Je možné, že pro moderní ženu se věštění na výtok zdá směšně, ale výsledky této předvídavosti se často shodují se skutečnou pozicí. Podobné metody nevyžadují úsilí a dekódování nebude podporovat ženu, aby šla do Fortune Tellapamu, stačí se podívat do kalendáře, který je vždy po ruce.