Sex pomocí tamponu

Mnoho párů dnes není odmítnuto provádět sexuální život během menstruačního cyklu žen. Na tomto nákladu existují lékaři různé názory. Přesně se konají přesně v jednom - ohrožuje vstup do infekce v nechráněných genitáliích v "těchto" dnech. Pro varování od takového jevu, někteří lidé praktikují sex s tamponem. Jak bezpečně je to a ovlivňuje nějaký proces pojetí - budeme diskutovat níže.

Použití tamponu během menstruace

Tyto hygienické zařízení jsou stejné v průběhu menstruace, stejně jako Pasti. Některé ženy a dát jim preferenci vůbec, protože takové použití předpokládá největší čistotu genitálních orgánů do menstruačního cyklu. Technologie zavedení tohoto tématu zahrnuje uzavření díry, kterým krevní toky - vagina. Urethra zůstává nedotčená, což vám umožňuje bez překážek s malou potřebou nošení.

Samotný, Tampon nemá příliš velkou šířku a délku. Obvykle se liší v absorpčních charakteristikách, počet kapiček na obalu, vybrané značky a t.D. Tento předmět hygieny tak zcela nezavírá celou délku pochvy, ale působí na princip dopravního zácpa. S řádným úvodem podle přiložené instrukce se vůbec necítí vůbec a nepřináší nepohodlí při řízení. Na tomto základě se mnozí ženy zajímalo, jestli můžete mít sex s vnitřkem tamponu.

Klasický sex s tamponem uvnitř

Jak bylo uvedeno výše, ve vztahu k bezpečnosti lásky v tomto časovém období existuje různé názory. Samotná krev, přidělená z těla, nepoškozuje zdraví obou partnerů. Tento proces však otevírá přístup k vnitřním ženám ženy, která ohrožuje riziko zvýšení infekce. Aby se tomu zabránilo, stačí dodržovat elementární pravidla hygieny a dívky a její milované, t.E. Udělejte si sprchu předem a než budete mít sex, dejte si kondom. Tato praxe je vhodná pro ty, kteří přijali všechny důsledky a z estetické strany.

Některé ženy snížit množství krve, před přímým sexuálním činem na půl hodiny, je tampon vložen tak, že odstraní většinu výběru. Tento přístup je docela osvobozen, ale lidé se zabývají láskou tímto způsobem ukazují větší suchost v pochvě po odstranění hygienického činidla. Proto je nutné použít podobnou techniku ​​s opatrností, aby nedošlo k poškození sliznice.

Další možností, která se často nachází v diskusích o dámských fórech - sex během menstruace s tamponem zavedeným uvnitř. Tato praxe existuje, ale velmi negativně charakterizovaná gynekology. To je způsobeno rizikem poškození sliznicí membrány pochvy a čípku, ve kterém se tampon zametá. Proniká hluboko do pohlavních orgánů, určitě nebude schopen, protože díra v krku je pro to příliš málo, ale přinést nepohodlí - být jistý. Kromě toho může taková metoda způsobit zranění a partner, který se silným vzrušením nemůže vypočítat sílu vstupu.

Pokud jste byli zapojeni nebo stále zapojeni do takového typu pohlaví, abyste ochránili proti nechtěnému těhotenství (a to se stane!), pak byste měli vědět, že tato metoda nesnižuje riziko nástupu posledního fenoménu. Obvyklá hygienická tampon, která není léčena speciálními přípravky, nemůže ovlivnit schopnost spermií na hnojení, protože nemůže zavřít přístup k jejich pronikání do vnitřních genitálií.

Anální sex pomocí tamponu

Další méně běžná praxe mezi páry je dělat anální Sex s měsíční. Pro ty lidi, kteří se pravidelně zabývají podobným typem pohlavního styku, menstruační cyklus není překážkou spokojenosti partnera. Aby bylo možné tento proces nejvíce hygienický, je také nutné dodržovat řadu pravidel:

  • Předem přijímání sprchy;
  • Proveďte jiné postupy pro čištění (například klystýr);
  • Ujistěte se, že používáte kondom, abyste se vyhnuli zvýšení infekce v penisu.

Kromě výše uvedeného, ​​takže lásky nejsou ohromeny typem krve, můžete vstoupit do tamponu vagina. To bude proces co nejblíže normálním podmínkám a pomůže se vyhnout mytí mimořádného ložního prádla.

Antikoncepční tampony

V antikoncepčním trhu je dnes prezentována široká škála zboží všech forem a druhů. Jedním z nejnovějších inovací výroby ocelových antikoncepčních tamponů pro sex. Z obvyklých hygienických činidel používaných v menstruaci se vyznačují nejen výhodnější formou, ale také impregnaci speciálně vybrané látky, která zničí strukturu spermií, než popírá ofenzívu nežádoucího těhotenství. Kromě toho takové antikoncepci snižují riziko infekce s pohlavně přenosným infekcím a mají antiseptický účinek na genitálie. Neovlivňují ani hormonální pozadí žen a na mikroflóru pochvy, než si zasloužila jejich popularitu.

Sex s tamponem tohoto formátu může být zapojen bez strachu ze zranění, ani výskyt těhotenství. Jeho použití neznamená povinný výskyt menstruačního cyklu. Pokud se jednou milujete s podobnou antikoncepcí jednou, není nutné jej okamžitě odstranit.

Antikoncepce trvá 24 po úvodu. Sexuální kontakty se tak stávají současně v bezpečí a nepohodlí. Přečtěte si o správném použití Farmatex antikoncepční tampony.

Na závěr je třeba říci, že samotný sexuální život během menstruace nenosí celkové riziko pro zdraví, ačkoli pravděpodobnost infekce a je k dispozici. Abychom však udělali vše správně hygienicky, musíte se držet určitých pravidel a dodržovat čistotu. Neriskujte své zdraví a mít sex s inzertním nehmotným tamponem. Pokud je k dispozici taková potřeba, je lepší použít speciální antikoncepční analogy.