Jaký den menstruace dal spirála

Každá žena se dříve nebo později zajímá otázky týkající se antikoncepce. Existuje mnoho způsobů, jak chránit před nechtěným těhotenstvím, jedním z nejvyhledávanějších a účinných je založení námořnictva. Výběr to, mnoho zájmů, jaký den menstruace můžete dát spirála a proč?

Vlastnosti antikoncepce s pomocí námořnictva

Tato metoda ochrany proti těhotenství začalo používat uprostřed minulého století. Přirozeně, na dlouhou dobu došlo k obrovskému vývoji adaptace. Na samém počátku to byl určitý prsten z mosazi, bronzu a mědi. Elastické materiály se začaly používat v asi 60. letech. Dnes jsou formy námořnictva nejrůznější, pro vytváření některých dokonce používají hormonální drogy.

VMS odrůdy

Existuje přibližně zkroucené odrůdy námořnictva z těhotenství. Vyberte nejvhodnější a požadovanou velikost pomůže lékaři. Populární fondy ve tvaru písmene S- a T, stejně jako kruhovité.

Diagnóza před postupem

Jedna touha používat námořnictvo nestačí, aby doktor provedl postup. Před vložením zařízení musí být žena zkoumána, když se menstruace vyčerpá, aby se eliminovala kontraindikace. Žena rozhodně dává obecné analýzy, smear, je zkoumána na sexuální infekci, Uzi Omt.
Pouze když budou všechny testy v ruce, lékař ocení jejich výsledky, zkontroluje ženu, která má být těhotná a rozhodne se - dát nebo ne dát námořnictvo.

Kdo je ukázán spirála

Věková omezení neexistují. Nainstalujte námořnictvo v každém věku. Někteří odborníci trvají na tom, že nestojí za to, že tento typ antikoncepce, kteří se narodili a ti, kteří pro 40. V prvním případě mohou nastat neočekávané komplikace - ektopické těhotenství, zánět. Ve druhém se zvyšuje riziko onkologie. Za 40-45 let může být vložen v souladu s některými podmínkami:

  • měsíčně jít pravidelně;
  • Poloviční život je konstantní;
  • Žádné kontraindikace.

Když instalujete spirála

Když je lepší dát spirála - před nebo po menstruaci? Doporučujeme tento postup 3 nebo 5 dní menstruačního cyklu.

Utánský krk během této doby se vypne tolik, že manipulace nejméně traumatu a bezbolestných. Měsíčně - znamení nedostatku těhotenství, a to znamená dodávat námořnictvo bezpečně, a pro to nejsou žádné překážky.

Pravděpodobně byste neměli říci, že je nutné instalovat námořnictvo pouze v nemocnici. Když je antikoncepce instalována po dodání, stojí za několik měsíců. Po potratu zavedl námořnictvo okamžitě. Po Cesarean - o šest měsíců později.

Anestezie se nevztahuje při manipulaci, je tu bolest, ale je to docela snášitelné. Speciální adaptační gynekolog představuje antikoncepci v děloze. Nezapomeňte zkontrolovat polohu, knír je zkrácen. Díky knírku může žena samostatně určit, jak se nachází námořnictvo.

Na konci postupu mohou být bolestivé pocity a nezničení. Pár měsíců po instalaci měsíčně jsou v této době hojné a bolestivé, námořnictvo je schopno spontánně vyhnout. Týden by měl být opatrný, ne vystavit se fyzické námahy, neberte horkou lázeň. Stojí za to zdržet se sexu. Kontraindikované laxativa.

Po 10 dnech se musíte zobrazit na plánované inspekci. Pokud je vše v pořádku, další účast v měsíci nebo tři. Po menstruaci, sebeovládání.

Způsobuje bolest

Mnozí se znepokojují, ať už se spirála bez menstruace. Soudě podle recenze a na základě připomínek z dívek, které používají námořnictvo, nebo se kterým stál, instalační proces je bezbolestný. Nejpříjemnější pocity jsou zkušenosti, když lékař vytáhne krk dělohy před vstupem do sondy, když předávání posledního kanálu krčníku. Pokud je pacient zvláště citlivý, je nutné o tom informovat o tom specialistou, a bude ošetřovat díru krčního kanálu lidokainem před postupem nebo aplikuje jiný typ anestezie.

Když menstruace začíná po zavedení námořnictva

Pokud se manipulace konají v posledních dnech menstruace, další cyklus nepřichází dolů a měsíčně jít včas. Ale existují nuance, které je třeba zvážit.

První

Když je Navy nainstalován, 1 den krve. To jsou oscilace. Ačkoli ve výjimečných případech lze opakovat kritické dny, trvá déle než obvyklé - až 14 dní. Pokud je ještě delší - to je dobrý důvod, proč se poradit s lékařem, aby zjistil, kolik těchto sekcí může trvat. Obvykle po instalaci spirály, první měsíční přijde podle grafiky, oni jsou trochu hojnější, někdy se objeví svazky, bolest je přítomna.

Druhý

V nepřítomnosti nežádoucích důsledků se druhá menstruace neliší od obvyklého. Pokud jsou měsíční období příliš hojné, způsobující bolest a poslední dlouhé, může být dokonce nutné extrahovat námořnictvo.

Třetí

Do této doby je již úplná přizpůsobení těla na antikoncepci. Menstruace je obnovena, usazena. Výjimky jsou pouze situace, kdy se cizí těleso probíhá. Lékař bude poradit, že vyzvedne jiné metody antikoncepce.

Jaký den menstruace dal miren

Vysoce účinný nástroj chránící proti těhotenství je vnitřní spirála Mirena, kterou mnoho dívek preferují preferenci. Kromě ochrany proti nechtěnému těhotenství má Mirena také léčebný účinek a chrání před chorobami. Nainstaluje pouze lékaře Miren. Tato plastová intramatická antikoncepce s progestogencí.

Jaký den cyklu dal intrauterine spirála klidného z těhotenství? Je zaveden v prvních 7 dnech menstruace nebo ihned po potratu. Může být nahrazen, bez ohledu na cyklus. Takové námořnictvo má některé funkce, které se projevují v dopadu na tělo. S Mirenem se menstruační cyklus a měsíční - alokace nestanou tak hojné, kritické dny jsou sníženy, snižuje se bolestivost.

Negativní strana - průlom krvácení, měsíčně po instalaci klidného z těhotenství se stává bolestivou. A existuje také riziko nezávislého výstupu zařízení nebo jeho posunutí, což je důvod, proč dochází k těhotenství.

Menstruace zpoždění po námořnictvu

Je možné otěhotnět se spirálou během menstruace? Bez ohledu na to, jak efektivní způsob antikoncepce, žádný dává 100% záruku, že těhotenství nepřijde, je vždy asi pět procent, že žena se otěhotní, zejména pokud šla do spirály příliš dlouho.

Často jsou dívky, které mají dobrou spirálu, jsou označovány po konzultaci s podezřelým těhotenstvím. Koncepce není vyloučena, pokud je použití námořnictva posunuta a není na svém místě - nad normou. Zpoždění menstruace se spirálou může nastat kromě těhotenství z těchto důvodů:

  • jednotlivé rysy pohlavních orgánů;
  • Nesprávná instalace;
  • nízká kvalita.

K těhotenství nepřijde, musíte navštívit lékaře jednou za šest měsíců. Ale ne vždy zpoždění - znamení těhotenství. Chcete-li zjistit, co sloužilo jako faktor menstruačního cyklu, musíte být zkoumáni. Důvodem je hormonální skok, přírůstek hmotnosti, přijímání léků pro léčbu vnitřních orgánů. Nejprve to trvá gynekologické vyšetření na židli, takže lékař bude schopen odhadnout pozici šroubovice, určit, zda se posunula.

Doporučuje se provádět ultrazvuk a další a laboratorní výzkum. Pokud je spirála a existuje zpoždění menstruace, ale negativní těhotenský test, což může znamenat ektopický těhotenství, což je častá komplikace při instalaci SMM. Těhotenský test bude negativní a může být určen ultrazvukem.

Jaký den menstruačního cyklu je extrahován spirálou

Pokud doba použitelnosti vypršela nebo je plánováno těhotenství, zařízení pro antikoncepci je odstraněno. Nejdůležitějším bodem, který je třeba vzít v úvahu, pokud je intrauterinní spirála odstraněna - koncepce se může vyskytnout poměrně rychle. Proto před tím, než ji střílíte, stojí měsíc začít používat další metody antikoncepce. Dívky se často zajímají o: když je lepší střílet spirála - během menstruace nebo ne?

Velmi důležité! Nesnažte se odstranit spirála z těhotenství! To povede nejen na infekci, ale také vyvolává všechny druhy zranění a poškození, což je plné krvácení.

Odstraňte spirála po skončení své akce při plánování těhotenství nebo z jiných důvodů by měl pouze specialista. Můžete to udělat jen na sebe, pokud námořnictvo vypadly, ale netahejte a netahejte k knírku. Chcete-li extrahovat padlé antikoncepci, vysuší, kmente vaginální svaly a počkejte, až přijde spirála. Dále navštivte specialista.

Odstranění spirály bez menstruace může být provedeno, ale postup bude bolestivější. Zařízení je odstraněno během menstruace výběrem nejhojnějšího dne výběru, když děložní hrdlo děložního čípku, táhne, protože je antikoncepce snadno odstranit.

Po odstranění námořnictva, měsíčně zpožděné v důsledku těhotenství, dysfunkce ovariální nebo hormonální selhání. Pokud menstruace nedochází v období 2 měsíců, je to zcela normální. Proto, když po odstranění antikoncepce není měsíční, neměli byste okamžitě paniku. Pokud se po vyjmutí krvácení otevře, označuje poškození sliznice. Brzy se krev stává méně a měla by se zastavit nezávisle. Pokud nadměrné krvácení nekončí, alokace jsou velmi dlouhé, musíte se poradit s lékařem.

Když po odstranění spirály menstruace neexistuje příliš dlouho, stojí za to dělat těhotenský test a poradit se s lékařem, aby zjistil, proč je menstruace zpožděna a získána lékařská péče.