Je možné současně jíst tampon a spirála

Pohodlný způsob, jak chránit - spirálové námořnictvo - můžete zapomenout na ochranu několik let. Zdá se, že necítíte nic, ale pamatujte si, že tam je něco. Proto před menu se problém vzniká - co se stane, pokud používáte tampon? A najednou námořnictvo lpí na tamponu a vypadne?

Typy kopí

Věděli jste, že po celém světě gynekologové používají asi 20 odrůd spirálů? Každý typ platí s určitým lékařským svědectvím, strukturou dělohy. Jediný lékař rozhodne, co intrauterinní spirála musí být představen pacientovi. Na fotografii 1 jsou zachyceny téměř všechny existující a použitelné námořnictvo.

Pokud to stojí za to spirála, pokud můžete použít tampon

Většina žen v Rusku je obeznámena spirálami s fotografií 2. Všechny jsou velmi malé. Ale prodává se v dlouhém aplikátoru, se kterým lékař vstoupí do antikoncepce v dutině dělohy v sekundách. Správně vybrané a zavedená spirála se necítí. Některé ženy vůbec zapomínají na její existenci.

Tam jsou dámy, kteří nejsou vhodný pro námořnictvo. Například s intolerancí (alergie pro měď, stříbro), chronický zánětlivý proces atd. Některé ženy zjistí, že nejsou vhodné pro námořnictvo, až po dali. Je těžké předpovědět odpověď těla. Doktor jmenuje další typ ochrany.

Tabulka uvádí spirály s různým obsahem látek:

Typ intrauterinní spirályKterá látka obsahujeVedlejší efekty

Funkce

LEPSA LOOPNic neobsahujePrvní generace námořnictva. Mnoho vedlejších účinků a kontraindikací, hojné dlouhé menstruace.

Procento koncepce - 3 ze 100.

Nedívejte se používat tampon. Ale teď je rty smyčka velmi zřídka.

T-C 380AMediální iontyDruhá generace námořnictva.

Velmi populární. Můžete bezpečně udělat ultrazvuk, rentgen.

Změna každé 3 - 5 let

Multiload CU-375
Juno Bio T
Juno Bio T SuperMěď a propolis
Juno Bio T AGstříbrnýŽivot až 7 let
Mirena (Mirena)

Spíše se jedná o intrauterinový systém - poslední slovo v ženském hormonu obsahujícím antikoncepci, který je široce používán

Kapsle s analogem ženského hormonu progesteronuPůsobí až do 5 let (podle prohlášení Malysheva).

Hormonální látka v mirena nosí a terapeutickou povahu je analogem ženského hormonu, který dělá přírodní prostředí v dutině hustším. Díky tomuto spermie se nemůže pohybovat a nedosahují cílů. Hormon neumožňuje vejce opustit vaječníku. "Dvě samoty" nemůže splňovat a hnojení nedochází.

Kromě toho lék snižuje tloušťku vnitřní membrány dělohy. Tato antikoncepce se používá u žen s bohatou menstruací.

Je možné současně jíst tampon a spirála
Obecně platí, že Mirena spirála odkazuje na systémovou antikoncepci. Vypadá to jako stejná spirála, stejně jako ostatní, ale má na to hormonální kapsli. Proto kromě antikoncepčního účinku nese jiné, terapeutické funkce. Například dělá tenčí endometrium, který se časem může zbavit krvácení.

Pokud to stojí za to spirála, pokud můžete použít tampon

Všechny moderní spirály velikosti ne více než 3 - 5 cm.

Kde se nachází námořnictvo

Intrauterinní spirála je zavedena vagína za použití tenké tubule, podobně jako velmi dlouhá injekční stříkačku a instalována přímo v nejvíce. Například tampony TampAx jsou vloženy do pochvy v téměř stejné tidije, jen to je mnohem silnější a kratší. Na fotografii 3 je celá instalační proces námořnictva jasně viditelný. Jako výsledek, po vstupu, spirála se nedívá na krk dělohy vůbec. Ona není v pochvě - jen viset dva krátké knír. Přes, několik let, tahání sami, doktor snadno a rychle odstraní akademickou antikoncepci.

Pokud to stojí za to spirála, pokud můžete použít tampon

Je možné současně jíst tampon a spirála
Spirála je instalována za účelem zpomalení pohybu spermií. Tato antikoncepce provádí svou práci v děložní dutině. Pouze 2 krátký knír se podíval do pochvy z děložního čípku.

Jak je tampon vložen

Helix Mustache necítí žena. Sex, který děláš? Nic interferes?

To znamená, že ve Vagině nejsou žádné cizí předměty, které mohou vytvářet rušení tamponu při výkonu jejich funkce. A katedrála "prst" se nachází téměř uprostřed pochvy. Je vidět na fotografii 4.

Pokud to stojí za to spirála, pokud můžete použít tampon

Pokud Tampon nemá s omezovačem speciální aplikátor, zadejte prst:

  1. Otevřete jednotlivé balení, jak je uvedeno v pokynech výrobce.
  2. FUCK ONE TIP (z místa, kde se závit roste), takže prst nesmít.
  3. Zatlačte tampon v hloubce pochvy na vzdálenost jednoho phalanx (3 - 4 cm). To je přibližně pod středem pochvy.
  4. Vlákno by mělo volně viset. Díky ní je tampon pohodlný odstranit, ne hloupé ruce.
  5. Samozřejmě, dříve Musím vstoupit do tamponu Umyjte si ruce mýdlem.

Po instalaci námořnictva můžete začít používat tampony

Intrauterine spirála je stále cizím těla. Každý organismus různými způsoby je "překvapený" nezajímavý host. První 3 měsíce po instalaci IUD je proto lepší použít jednoduché těsnění. Dát tělu příležitost zvyknout si, dostat spolu se spirálou a určit své vlastní místo v děložní dutině.

Stejný termín, 3 měsíce, musíte vydržet a po odstranění spirály.

Tato omezení nejsou snadná:

  1. 90 dní je doba, kdy je antikoncepce námořnictva proveditelné ženy jasně hodí nebo ne. Stává se, že spirála způsobuje zánět (kvůli alergiím pro měď, například stříbro) a IUD odstranění. Pak se tampy nemohou být použity až do úplného vytvrditelného.
  2. Snadnější používání těsnění výběru a jejich hojnosti.
  3. Uterus a tak zažívá nějaký druh stresu a tampon má nemovitost absorbovat vše vůbec - jakýkoli výběr. Proto je také absorbován přírodní mazivo vagíny, se objeví suchost.

Můžete použít těsnění do všech, do 24 hodin 2 dny v týdnu. A tampony mají limit. Aby nedošlo k poškození vašeho zdraví, i kdyby to spirála nestojí za to, je nemožné více než 3 hodiny v řadě, aby takové prostředky hygieny. Vagina - sliznice dutina. Představte si, že máte v průběhu celého dne spoustu vlny. Ústa budou suchá, rty trhliny, s vnitřkem tváří, protože suchost se objeví malé rány. Podobně je vagina cítí, ve kterých jsou dny tampony. Je třeba dát odvozené ženské orgány na sliznici. Láska a starat se o sebe - ne všechno, co je vhodné, to se stane naprosto užitečným.

Je možné současně jíst tampon a spirála

Pozornost! Můžete použít tampon se spirálou. Ale pouze za určité podmínky.

  1. Nelze použít tampony při menstruaci po dobu 3 měsíců po instalaci nebo odstranění námořnictva.
  2. Před Sex Tampon Must Je třeba odstranit!